Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Το δίκαιο του εδάφους έναντι του δικαίου του αίματος



Το ακούσαμε το πρωί στο ραδιόφωνο του ΑΤΛΑΝΤΙΣ από τον Παναγιώτη Λιάκο (πρώην Αδιάβροχος του ΑΝΤ1) και μας εξέπληξε· ο οποίος, για το σχετικό θέμα που προέκυψε με τον μαύρο καλαθοσφαιριστή Σκορτσιανίτη, μας πληροφόρησε ότι αν αισθάνεται έλληνας και αγαπάει την χώρα όπου γεννήθηκε μπορεί να είναι Έλληνας.
Μας πληροφόρησε ακόμα ότι πρέπει να το κάνουμε, όπως το κάνουν στις ΗΠΑ(!!!), δηλαδή να τους ορκίζεις ότι θα πολεμήσουν υπέρ των Ελλάδος, ακόμα και εναντίον της πατρίδας τους. Και αν το δεχτούν αυτό, αυτομάτως μπορούν αν λογίζονται έλληνες.
Αναρωτήθηκε ακόμη αν είναι πιο έλληνας αυτός που μας οδήγησε στο ΔΝΤ από έναν φιλέλληνα ο οποίος πολέμησε και σκοτώθηκε υπέρ της πατρίδος μας. Και αν αυτοί που πρόδωσαν και προδίδουν την Πατρίδα είναι έλληνες τελικά.
Και τέλος το γύρισε και στα συναισθηματικά. Και τι να κάνει το παλικάρι που είναι μαύρος. Δεν είναι σωστό να χαρακτηρίζεται κάποιος από το χρώμα του δέρματος και λοιπά και λοιπά.
Ενδιαφέρουσες πολυπολιτισμικές προσεγγίσεις, μέχρι αστείες.
Οπότε συμπερασματικά,  προδότες δεν υπάρχουν, αφού, προφανώς, δεν αγαπούν την πατρίδα που γεννήθηκαν και αδιαφορούν για το καλό της φυλής τους και του έθνους τους και τάσσονται υπέρ μίας άλλης χώρας.
Αυτοί λοιπόν σαφώς και έκαναν μία επιλογή και υποσχέθηκαν πίστη και αφοσίωση σε ένα άλλο κράτος, ακόμα και αν αυτό το κράτος επιτίθεται κατά της πατρίδος τους.
Υπάρχουν λοιπόν μόνο Πατριώτες.
Δηλαδή ο Εφιάλτης δεν ήταν Έλληνας προδότης αλλά Πέρσης ήρωας, οι νενέκοι ήταν Τούρκοι ήρωες, οι δοσίλογοι του 40 ήταν Γερμανοί πατριώτες.
Έτσι και αναλόγως των συμφερόντων σου μπορείς να αλλάζεις πατρίδες και να είσαι πάντα ένας «καλός πατριώτης».
Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο Έλλην έχει κάποια χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Και τα κύρια και θεμελιώδη αυτά γνωρίσματα, που είναι και το πιο εμφανή, είναι η ανατομία και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του, είναι το χρώμα του δέρματός του κλπ, που όλα αυτά εμπερικλείονται στο όμαιμον. Δεν είναι ρατσιστικό να το αναφέρουμε, είναι η πραγματικότητα χιλιετηρίδων (ασχέτως με το τι επιχειρείται τα τελευταία 50 χρόνια).
Και είναι πολύ σημαντικά αυτά τα ανατομικά χαρακτηριστικά, γιατί αυτό κάνει σαφές και σε πια μεγάλη φυλετική ομάδα ανήκεις (λευκή, κίτρινη, μαύρη).
Το παιδί δύο λευκών διαφορετικής εθνικότητας, μπορεί άνετα η κοινωνία να το δεχτεί ως φυλετικά δικό της. Και αυτό συμβαίνει γιατί όλοι οι λευκοί είναι φυλετικά συγγενείς. Το παιδί αυτής της ενώσεως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα διαφέρει από τους υπόλοιπους κατοίκους της ευρωπαϊκής χώρας που θα γεννηθεί. Και φυσικά αυτός ο γόνος, αν ενωθεί με κάποιο άτομο της χώρας διαμονής του, τότε το παιδί τους μπορούμε να πούμε ότι εξελληνίζεται, εκγερμανίζεται, ...
Το ίδιο όμως δεν συμβαίνει με κάποιον ο οποίος ανήκει στην μαύρη ή στην κίτρινη φυλή. Ο καρπός μίας τέτοιας ένωσης διαφέρει πλήρως από αυτό που χαρακτηρίζει την ελληνική φυλή. Βασικά είναι ένας γκανέζος, νιγηριανός κλπ που έχει και ελληνικό αίμα.
Αυτή είναι η αλήθεια και δεν χωρούν συναισθηματισμοί σε τέτοια θέματα. Δεν λέμε, οι καταστάσεις αλλάζουν, αλλά ουδέποτε ο Έλλην ήταν μαύρος και μία τέτοια ένωση αλλοιώνει δραματικά την φυλετική μας μορφολογία.
Φυσικά και μπορείς πεις ότι είναι Έλλην πολίτης ή ότι δικαιούται της ελληνικής υπηκοότητας, αλλά δεν είναι Έλλην φυλετικά.
Αυτό θυμίζει και τις τραγελαφικές απαιτήσεις ενός συμπολίτη μας πριν από χρόνια. Αυτός λοιπόν είχε παντρευτεί μία μαλαισιανή και είχε κάνει 6 παιδιά(!!!). Απαιτούσε λοιπόν από το ελληνικό κράτος να πάρει επίδομα πολυτέκνου, μιας και προσέφερε στην πατρίδα 6 παιδιά….
Κανένας δεν μπήκε στον κόπο να τον πληροφορήσει ότι η Ελλάδα δεν πάσχει γενικά από έλλειψη πολιτών, πάσχει από υπογεννητικότητα φυλετική. Δηλαδή, τουλάχιστον πριν 15 χρόνια, δεν μας ενδιέφερε να κάνει ο οποιοσδήποτε παιδιά στην χώρα μας, αλλά οι Έλληνες να αυξήσουν τις γεννήσεις για να μη εξαφανιστούμε ως φυλή.
Αν γενικά μας έλλειπαν πολίτες, τι πιο απλό, να φωνάζαμε μερικά εκατομμύρια κινέζους να γεμίσουν όλη την χώρα και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Φυσικά στις μέρες μας και με τις ορδές των λαθρομεταναστών αυτό συμβαίνει ήδη και ο κίνδυνος να αλλοιωθούμε φυλετικά μέσα σε λίγες δεκαετίες, είναι εμφανής. Από τις επιλογές των κομμάτων εξουσίας (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ) είναι πασιφανές πια, ότι αυτός είναι ένας στόχος που θέλουν και  επιδιώκουν να επιτύχουν, γιατί πια, κανένας από αυτούς δεν ενδιαφέρεται για την διαιώνιση της φυλής μας... Γι' αυτούς είναι έννοιες παρωχημένες, μέσα στο πολυπολιτισμικό καζάνι που μαγειρεύουν.
     
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου