Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.


Εν αρχή ήν, η παράνομη παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση.
Τούτου δοθέντος, υπάρχει η αντίδραση στη δράση……….
Κυκλοφορούν έντονα φήμες στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τις οποίες προσφάτως οι Αμερικανικές κυβερνητικές υπηρεσίες, όπως ο Λευκός Οίκος, το πεντάγωνο, οι ένοπλες δυνάμεις, οι μυστικές υπηρεσίες, και τα διάφορα υπουργεία, αρχίζουν να αφυπνίζονται από το Σιωνιστικό ύπνο στον οποίον τους έχει βυθίσει η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, η οποία συνεπικουρούμενη από πολλές παραθρησκευτικές Σιωνιστικές οργανώσεις των Μορμόνων, Μασόνων, Σαϊεντολόγων, κ.λ.π. βύθισαν σε επικίνδυνο λήθαργο και χάος τις πάλαι ποτέ διεθνώς δημοφιλείς ΗΠΑ, αλλά και όλη την ανθρωπότητα.

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Κυριαρχία, εν γνώσει ούσα αυτής της καταστάσεως, προσπαθεί μέσω των ΜΜΕ,  των παραθρησκευτικών οργανώσεων, και τρομοκρατικών ενεργειών, (μέχρι το τυφώνα SANDY επιστράτευσαν),  να βγάλουν πρόεδρο το Μορμόνο ΜΙΤ ROMNEY και να προωθήσουν τα σχέδιά τους, αφού ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ τους πήρε ήδη χαμπάρι, και αρχίζει να αντιδρά.
Τα σχέδιά τους είναι πόλεμος εναντίον του ΙΡΑΝ, αφού πρώτα καταλάβουν τη Συρία, και εν συνεχεία παγκόσμια οικονομική κρίση, με
Γ! Παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, για εξάλειψη της ανθρωπότητος, και εφαρμογή των πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών.

Στο πόλεμο αυτό θα επιβιώσουν μόνο αυτοί, και οι εκλεκτοί τους.
Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο πληροφορίες για κοσμοϊστορική αλλαγή στη γεω-πολιτική των ΗΠΑ, όσον αφορά το Ισραήλ, και γενικά τη Μέση Ανατολή. Υπάρχουν φρικιαστικά προγράμματα της Σιωνιστικής παγκόσμιας Δικτατορίας, για όσους αντιστέκονται στη Σιωνιστική ΝΤΠ
Φαίνεται ότι ο νυν πρόεδρος ΟΒΑΜΑ δεν συνεργάζεται στενά με τη παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση, για την επιβολή των σχεδίων των Κοσμοκρατόρων παγκοσμίως, γιαυτό θέλουν να τον αλλάξουν  με τον μορμόνο RΟΜΝΕΥ. Το αν θα πετύχει η αντίδραση αυτή εξαρτάται από τον Αμερικανικό Λαό, από την απόφαση που θα λάβει στις προεδρικές εκλογές, και στη σταθερότητα των απόψεων του προέδρου ΟΒΑΜΑ.

Η  Δολοφονία του προέδρου Κένεντυ

Το έτος 1963 οι Σιωνιστές Παντοκράτορες δολοφόνησαν το πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζων Κένεντυ, διότι δεν επέτρεπε στο Ισραήλ να αποκτήσει πυρηνικά όπλα. Επιπλέον προσπάθησε να σταματήσει τη Σιωνιστική ιδιωτική Κεντρική τράπεζα (FED) των ΗΠΑ, η οποία εκδίδει και τυπώνει το Αμερικανικό  δολάριο, και εν συνεχεία η μαφία των Σιωνιστών, το δανείζει με τόκους στην Αμερικανική κυβέρνηση.

Ο Πρόεδρος Κένεντυ προσπάθησε να εκδόσει Αμερικανικά δολάρια από δημόσια τράπεζα, για να έχει τον απόλυτο έλεγχο του δολαρίου.
Το σπουδαιότερο είναι το γεγονός ότι είχε παραμερίσει τη παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση, και ασκούσε ο ίδιος με τη κυβέρνησή του, γνήσια Αμερικανική πατριωτική πολιτική και εξουσία, γιαυτό ήταν διεθνώς δημοφιλής, όχι μόνο αυτός, αλλά οι Η.Π.Α.
Γιαυτούς τους λόγους τον δολοφόνησαν, έτσι έχασε η ανθρωπότητα ένα υπέροχο άνθρωπο, πλανητάρχη, και παγκόσμιο ηγέτη.

Εν συνεχεία δολοφόνησαν τον αδελφό του και υπουργό Δικαιοσύνης
Robert Kennedy, το λαοφιλή πάστορα Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, το Τζον Λένον του συγκροτήματος beattles, τον Έλβις Πρίσλεϊ, τον Σαλβαδόρ Αλιέντε, το Πάπα Ιωάννη Παύλο Ι,  τον Αλέξανδρο Ωνάση, το Γιάσερ Αραφάτ, και άλλους. Οι δολοφονίες είναι όπλο στα χέρια τους, για να βγάζουν από τη μέση, πάντα αντιτιθέμενο στα σχέδιά τους.
Οι διάδοχοι του προέδρου Κένεντυ, έγιναν πιόνια και μαριονέτες των
Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, ενέπλεξαν τις ΗΠΑ σε πολλούς διεθνώς τοπικούς πολέμους, και έκαναν τις ΗΠΑ  μη δημοφιλείς παγκοσμίως
.
Σήμερα στο 2012 φαίνεται ότι κάτι αλλάζει στις ΗΠΑ, ο Λευκός Οίκος, οι μυστικές υπηρεσίες, το Πεντάγωνο, οι ένοπλες δυνάμεις, λένε το κοσμοϊστορικό ΟΧΙ  στη παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση.
Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, (CIA, NSA, FBI, κ.λ.π.), μαζί με το πεντάγωνο-ένοπλες δυνάμεις, και το Λευκό Οίκο, δημιούργησαν μια έκθεση 82 σελίδων, με τίτλο, «Προετοιμάζοντας για τη μετά Ισραήλ Μέση Ανατολή», στην οποίαν ένα κύριο συμπέρασμα είναι ότι η μεγαλύτερη απειλή στα Αμερικανικά Εθνικά συμφέροντα είναι το Σιωνιστικό Ισραήλ, και η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση.
Αυτό το κοσμοϊστορικό γεγονός, δεν το ανέφεραν τα ΜΜΕ (ντόπια και διεθνή), που ελέγχονται από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, αλλά αντιθέτως αποπροσανατολίζουν το Λαό, ότι για τα οικονομικά μας χάλια, δεν φταίνε οι διεθνείς Σιωνιστικές τράπεζες των κ.κ. Ρότσιλντ, & Ροκφέλερ, που μας φόρτωσαν αυτό το τεράστιο χρέος, αλλά φταίμε εμείς που γίναμε κλέφτες του δημόσιου πλούτου, λαμόγια και τεμπέληδες. Στην έκθεση αυτή στις ΗΠΑ γίνεται προετοιμασία για μια μετά Ισραήλ Μέση Ανατολή, γιαυτό οι Σιωνιστές Παντοκράτορες, θέλουν να «φάνε» τον ΟΒΑΜΑ με  νόμιμες δημοκρατικές διαδικασίες (εκλογές). Αυτή η έκθεση-ανάλυση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το
Αμερικανικό εθνικό συμφέρον είναι ουσιαστικά σε αντίθεση με εκείνο του Σιωνιστικού Ισραήλ, και της Σιωνιστικής διακυβέρνησης, ενώ μέχρι τώρα, πριν οι ΗΠΑ ανανήψουν, ήταν ταυτισμένο. Δηλαδή Σιωνιστικές ΗΠΑ, και η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, ήταν ένα σώμα.
Ευτυχώς ο καλός Θεός, για τη προστασία της ανθρωπότητας, έκανε τους Αμερικανούς πρόσφατα να ανανήψουν, και σιγά-σιγά να αντιδρούν στα Σιωνιστικά θερμοπολεμικά σχέδια.
Οι συγγραφείς της ανάλυσης αυτής, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το Σιωνιστικό Ισραήλ, και η παγκόσμια Σιωνιστική Παντοκρατορία των
κ.κ. Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος, Μόργκαν, Μπους, και άλλων γνωστών, όπως οι ηγέτες της Μασονικής λέσχης Bilterberg, της Σιωνιστικής τριμερούς επιτροπής, των Illuminati, της διεθνούς Μασονίας, των Μορμόνων, το γνωστό μας ΔΝΤ ,  η παγκόσμια τράπεζα, η OPUS DEI του Βατικανού, η οργάνωση Κρανίο και Οστά των Μπούς, οι Ναϊτες, Ιππότες, Ροδόσταυροι, τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, το Συμβούλιο Εξωτερικών σχέσεων των κ.κ. Κίσσινγκερ & Μπρεζίνσκυ, το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ, οι διάφορες διεθνείς Σιωνιστικές τράπεζες Goldman Sachs, Lehman, City,
Morgan Stanley, και άλλοι. Όλοι αυτοί είναι διεθνείς συνωμότες που αποσκοπούν στην εγκαθίδρυση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και του αφανισμού των Εθνών-Κρατών.
Είναι τα διεθνή χαλκεία που στηρίζουν τη Σιωνιστική παγκοσμιοποίηση, και Σιωνιστική Ν.Τ.Π.  Όλοι αυτοί οι διεθνείς συνωμότες, σχεδιάζουν  επάνω στη γεωστρατηγική και γεωπολιτική σκακιέρα το παγκόσμιο οικονομικό, ψυχρό, και θερμό πυρηνικό πόλεμο. Όλοι αυτοί καταρτίζουν τις παγκόσμιες θεωρίες συνωμοσίας.
Οι συγγραφείς της εκθέσεως αυτής, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η Σιωνιστική διακυβέρνηση, είναι σήμερα η μεγαλύτερη απειλή για τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ, στην ευρύτερη διεθνή κοινότητα, αφού καταρτίζουν σχέδια για Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, στον οποίον οι ΗΠΑ θα σβήσουν από το παγκόσμιο χάρτη.
Οι Αμερικανοί αναγκάστηκαν να ξανασκεφτούν τις σχέσεις τους με τη παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση, διότι αυτή οδηγεί την ανθρωπότητα σε Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, στον οποίον θα χάσουν τη ζωή τους 250 εκ. Αμερικανοί αθώοι φορολογούμενοι πολίτες, και θα επιβιώσουν μόνο οι εκλεκτοί της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι, από τους φόρους που πληρώνουν οι αθώοι Αμερικανοί πολίτες, χρηματοδοτούνται οι Αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, τις οποίες χρησιμοποιούν κατά βούληση οι Σιωνιστές Παντοκράτορες, σε διάφορους τοπικούς πολέμους, στους οποίους χιλιάδες νέοι Αμερικανοί χάνουν τη ζωή τους. Δηλαδή οι Αμερικανοί πληρώνουν φόρους, για να χάνουν τη ζωή τους σε αλλότριους τοπικούς πολέμους, για τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Γιαυτό οι αρμόδιες Αμερικανικές κυβερνητικές αρχές αρχίζουν να αφυπνίζονται, μήπως αποτινάξουν το ζυγό που τους επέβαλλε η παγκόσμια Σιωνιστική παρέα και Μαφία.
Εμείς ρωτάμε, πως πάνε τα σχέδια, και οι συνωμοσίες, κύριοι Σιωνιστές;;;
Μερικές από τις ενέργειες του Διεθνούς Σιωνισμού, που έκαναν τους  αρμόδιους Αμερικανούς κυβερνητικούς να επαναστατήσουν και να σκεφθούν το Λαό τους, και τις ΗΠΑ, που τις έκαναν πιόνι και μαριονέτα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης των κ.κ. Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, κ.λ.π. είναι οι εξής.
 
Εκτός από τους πολέμους που εμπλέκουν τις Αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, και τον έλεγχο του δολαρίου, οι Σιωνιστές Παντοκράτορες, (με τις πλάτες των ΗΠΑ, και του ΝΑΤΟ, έγιναν Κοσμοκράτορες), έχουν καταρτίσει φρικιαστικά προγράμματα για όσους αντιστέκονται στη Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση, και στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π.
Σύμφωνα με αυτά τα προγράμματα, ετοιμάζουν μεγάλα στρατόπεδα συγκέντρωσης, εκατοντάδες χιλιάδες φέρετρα, και προμήθειες διαφόρων ειδών, μέσω της κυβερνητικής υπηρεσίας F.E.M.A.
Αποστολή της FEMA είναι να διαχειρίζεται έκτακτες ανάγκες, όπως καταστροφές από σεισμούς, τυφώνες, ανεμοστρόβιλους, τρομοκρατικές ενέργειες, πολέμους, κ.λ.π. Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, έργο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Μαφίας-Δικτατορίας, είναι επιθέσεις κατά των ΗΠΑ, ( USA under attack), από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, επειδή τελευταία οι ΗΠΑ δεν πειθαρχούν στις εντολές των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων. Έργο των Σιωνιστών Παντοκρατόρων είναι δολοφονίες προσωπικοτήτων που αντιτίθενται στα σχέδιά τους, τρομοκρατικές ενέργειες όπως η καταστροφή των διδύμων πύργων, με χιλιάδες θύματα αθώους Αμερικανούς πολίτες, οι τυφώνες Κατρίνα, & SANDY, οι πανδημίες, κ.λ.π.
Δημιούργησαν τη SANDY για να πλήξουν τον ΟΒΑΜΑ προεκλογικά, με αποτέλεσμα να χάσουν τα σπίτια τους χιλιάδες αθώοι Αμερικανοί, γιαυτό λένε τα ΜΜΕ,  «USA  UNDER  ATTACK.»
Τα φυσικά φαινόμενα όπως σεισμούς, τυφώνες, ανεμοστρόβιλους, τα προκαλούν με το σύστημα HAARP, και τα εμφανίζουν με τα ΜΜΕ, να φαίνονται ότι προέρχονται από τη φύση.
Το ερώτημα είναι γιατί τα χιλιάδες φέρετρα;;; Τι ετοιμάζουν;;;
Το έτος 2001 ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Αριέλ Σαρόν, απευθυνόμενος στο σημερινό πρόεδρο Σιμόν Πέρες του είπε,
«Μην ανησυχείς για τις Αμερικανικές πιέσεις  προς το Ισραήλ. Εμείς οι Σιωνιστές Εβραίοι ελέγχουμε την Αμερική, και οι Αμερικανοί το γνωρίζουν.» Τα συμπεράσματα δικά σας……….
Η  FEMA  έχει ιδρύσει 23 στρατόπεδα σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ, για κράτηση των αντιπάλων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Επίσης ίδρυσε άλλα 20 στρατόπεδα για λαθρομετανάστες.
Όσοι αντιστέκονται στη Ν.Τ.Π. θα φυλακίζονται στα στρατόπεδα της FEMA. Όταν κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης, και επιβληθεί Στρατιωτικός νόμος σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ, κάθε αντίπαλος θα ονομαστεί «εγκληματίας» ή «τρομοκράτης», και επικίνδυνο πρόσωπο για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια, θα αποστέλλεται σε αυτά τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως, τα οποία είναι σαν μικρές οργανωμένες πολιτείες. Τέσσερα από αυτά τα στρατόπεδα, έχουν σχεδιαστεί για κράτηση 25.000 πολιτικών κρατουμένων, όχι μόνο από τις ΗΠΑ, αλλά και από άλλα κράτη, όπου απαγάγουν προσωπικότητες μη αρεστές σε αυτούς, και τους κλείνουν σε αυτά τα στρατόπεδα πολιτικών κρατουμένων, όπου πλέον η ζωή τους είναι σε άμεσο κίνδυνο……..
Η FEMA ετοιμάζεται για Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, γιαυτό και τα χιλιάδες φέρετρα, τα οποία δεν θα φτάσουν……..
Ο Χένρι Κίσινγκερ αν και Σιωνιστής και σύμβουλος των Επικυρίαρχων
της Γης, δήλωσε στην εφημερίδα New York Post, «Μέσα σε 10 χρόνια
δεν θα υπάρχει πια το Ισραήλ». Αυτό δεν σημαίνει ότι το Ισραήλ θα καταστραφεί. Εκεί το οδηγούν οι εθνικιστές Σιωνιστές ηγέτες του, και η ηγεσία των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων. Η άποψη του Κίσινγκερ αντικατοπτρίζει τη συνδυασμένη εκτίμηση των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ. Μήνες νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει η έκθεση, «Προετοιμασία για μια θέση του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή».
Η έκθεση αυτή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το εθνικό συμφέρον των ΗΠΑ, έρχεται σε αντίθεση με αυτό του Ισραήλ, και της Σιωνιστικής παρέας που κυβερνά σήμερα τις ΗΠΑ. Η λεγόμενη ειδική σχέση ΗΠΑ-Ισραήλ, είναι αντιπαραγωγική. Το όφελος του Ισραήλ γεωπολιτικά βλάπτει τις ΗΠΑ, γιαυτό η Ουάσινγκτον σκέφτεται να απαγκιστρωθεί από την ασφυκτική αγκαλιά του Σιωνιστικού Ισραήλ.
Το Ισραήλ δεν θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη δύναμη στο χώρο της Μέσης Ανατολής, χωρίς την πάσης φύσεως βοήθεια των ΗΠΑ.
Η Αμερική με αυτή τη συμμαχία, χάνει περισσότερα από όσα κερδίζει.
Στο βιβλίο τους δύο Αμερικανοί αναλυτές διεθνών σχέσεων, υποστηρίζουν ότι το Ισραήλ είναι όλο και περισσότερο μια στρατηγική ευθύνη για τις ΗΠΑ. Οι Σιωνιστές οδηγούν τις ΗΠΑ στον όλεθρο, και σε πυρηνικό Αρμαγεδδώνα. Είναι καιρός για τις ΗΠΑ να αντιμετωπίζουν το Σιωνιστικό Ισραήλ, όχι ως ειδική περίπτωση, αλλά σαν μια κανονική κατάσταση, όπως αντιμετωπίζουν όλες τις άλλες χώρες. Όμως το Σιωνιστικό λόμπυ στις ΗΠΑ είναι πανίσχυρο, ανεβάζει και κατεβάζει προέδρους, και υπουργούς, μέσω εκλογών ή δολοφονιών, κατά τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής παράνομης Διακυβέρνησης.
Οι Σιωνιστές Παντοκράτορες βασίζονται στη στρατιωτική ισχύ των ΗΠΑ για την επιβολή των σχεδίων τους, σύμφωνα πάντα με τα πρωτόκολλα των δικών τους Σοφών.

Πολλοί θα απορούν για την αντιπολιτευτική μας διάθεση κατά των Σιωνιστών. Οι Σιωνιστές Νεοταξίτες εδώ και πολύ χρόνο, προσπαθούν  να καταστρέψουν τον Ελληνισμό. Αυτό το πετυχαίνουν με την εκλογή δοσιλόγων και προδοτών πολιτικών στην εξουσία της Ελλάδος.
Σήμερα ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ, το πεντάγωνο, και οι μυστικές υπηρεσίες,
λέγουν ΟΧΙ  στους Σιωνιστές. Κατόπιν αυτού το Σιωνιστικό λόμπυ δεσμεύεται για εκδίκηση. Τρελοί είναι να χάσουν το λαχείο που λέγεται ΗΠΑ μέσα από τα χέρια τους;;; Θα αντιδράσουν, και μάλιστα γρήγορα.
Τώρα έρχεται μια ακόμη δραματική στιγμή στην Αμερικάνικη Ιστορία.
Σύμφωνα με μια έγκυρη εφημερίδα διεθνών σχέσεων, οι Αμερικανικές κυβερνητικές υπηρεσίες που έχουν συντάξει την έκθεση αυτή, αναλύουν τη γεωπολιτική, γεωστρατηγική, και τη γεωοικονομία στη Μέση Ανατολή, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, είναι η μεγαλύτερη ενιαία απειλή για την Αμερικανική ασφάλεια, και για την Αμερικανική οικονομία. Εμείς λέμε, αργά το καταλάβανε………
                                Τι πρέπει να γίνει;;;
                                ------------------------      
Κατά τη γνώμη διεθνών αναλυτών γεωπολιτικής, οι ΗΠΑ εάν θέλουν πράγματι να απεξαρτηθούν από αυτή τη Σιωνιστική σκλαβιά, οφείλουν ακαριαίως να δράσουν, και να κάνουν το πραξικόπημά τους, δηλαδή,
σε μια δραματική κίνηση ματ, επάνω στο σκάκι της διεθνούς πολιτικής, να συλλάβουν όλη την ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής μαφιόζικης Διακυβέρνησης, για να σωθούν οι ίδιες, αλλά και για να ανακουφισθεί
όλος ο κόσμος, και να σωθούν όλα τα Έθνη-Κράτη του πλανήτη.
Μόνον έτσι θα ξαναβρούν τη χαμένη εθνική τους κυριαρχία.
Οι ΗΠΑ πρέπει να καταλάβουν ότι έτσι που είναι η κατάσταση σήμερα, έχουν χάσει την Εθνική τους κυριαρχία. Η Εθνική Κυριαρχία των ΗΠΑ είναι στα χέρια των Σιωνιστών Επικυρίαρχων της Γης.
Η ηγεσία των Σιωνιστών Παντοκρατόρων δεν είναι πολλά άτομα, μετριούνται στα δάχτυλα των δύο χεριών.  Μόνο έτσι θα ησυχάσουμε από οικονομικές κρίσεις, τυφώνες, πανδημίες, τοπικούς πολέμους, και όλα αυτά τα κακά του παρόντος και του μέλλοντος του πλανήτη.
Μόλις συλλάβουν αυτή τη Σιωνιστική Μαφία, να τους παραπέμψουν στη Δικαιοσύνη με τη κατηγορία των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Σήμερα η Εθνική Κυριαρχία των ΗΠΑ είναι στα χέρια αυτών των ανθρώπων. Εάν τους αφήσουν θα καταστρέψουν όλο το πλανήτη, και τις ΗΠΑ. Αυτοί οι άνθρωποι είναι τρελοί. Τους τρέλανε όλος ο χρυσός του πλανήτη, που έχουν συγκεντρώσει στα χέρια τους.

Τους τρέλανε η παγκόσμια εξουσία και Κυριαρχία.
Η ηγεσία των Σιωνιστών Παντοκρατόρων στηρίζεται επάνω στις ΗΠΑ, και στο Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, για να κρατάει τις ΗΠΑ και την Ε.Ε., υπόδουλες, και να απειλεί όλα τα άλλα κράτη του πλανήτη.
Ο αθώος λαός του Ισραήλ δεν φταίει σε τίποτε για να κατηγορείται για πράξεις των μεγαλο-Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, εναντίον της όλης ανθρωπότητας. Η Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση, είναι πρόθυμη να θυσιάσει τον αθώο λαό του Ισραήλ για τα δικά της συμφέροντα, άλλωστε το έχει ξανακάνει αυτό στη παγκόσμια Ιστορία.
Όσον αφορά εμάς τους Έλληνες, σήμερα με αφορμή την οικονομική κρίση, την οποίαν αυτοί μας δημιούργησαν, αντιμετωπίζουμε απειλή διαμελισμού της χώρας μας, από τη παγκόσμια Σιωνιστική Κυριαρχία. Βλέπε δηλώσεις Σόρος για τον εποικισμό της Ελλάδος από λαθρομετανάστες της Αφρικής-Ασίας, και τη συνεχή απειλή της Τουρκίας, εναντίον της εθνικής μας κυριαρχίας.
Υπάρχει ένα κεντρικό σχέδιο, (Master Plan), των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων με σκοπό τη κατάληψη της παγκόσμιας εξουσίας, και την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας κυβέρνησης.
Το Master Plan των Σιωνιστών, ξεκινά από τη παγκόσμια οικονομική κρίση, και τελειώνει με παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, με σκοπό να εξολοθρευτούν 6 δις. κατοίκων του πλανήτη Γη, και να απομείνουν μόνο 0,5 δις. άνθρωποι δικοί τους. Σχεδιάζουν να σκοτώσουν το 90%  του πληθυσμού του πλανήτη!!! Οφείλουμε να αντιδράσουμε!!!
Εάν δεν αντιδράσουμε χαθήκαμε, και πρώτες οι ΗΠΑ.
Εάν οι Αμερικανοί πατριώτες, επιθυμούν πράγματι να έχουν τον έλεγχο του δολαρίου, να διαγράψουν το χρέος τους, να επανέλθει ο χρυσός υπό τον έλεγχό τους, και να αποκτήσουν την χαμένη Εθνική τους κυριαρχία,
oφείλουν να συλλάβουν άμεσα την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Εάν οι Αμερικανοί πατριώτες, δεν θέλουν ένα Γ! Παγκόσμιο Πυρηνικό Πόλεμο, στον οποίο θα χάσουν τη ζωή τους
250 εκατομμύρια αθώοι Αμερικανοί πολίτες, οφείλουν να συλλάβουν άμεσα τα μέλη της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, να κατάσχουν τη περιουσία τους σε χρυσό, και να τους παραπέμψουν σε δίκη. Έτσι μόνο οι ΗΠΑ θα αποκτήσουν την Εθνική τους κυριαρχία, αλλιώς θα σβήσουν στα χέρια των γνωστών Σιωνιστικών οικογενειών.
Τα γεγονότα μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μέσα στο 2012-2013
θα ζήσουμε μια σειρά από χρεοκοπίες που θα οδηγήσουν στη κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας, και τελικά σε ένα πόλεμο με επίκεντρο τη Μέση Ανατολή. Αυτός ο πόλεμος θα είναι μια ολοκληρωτική σύγκρουση Ανατολής-Δύσης, ένας Γ! παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος, μια καταστροφή του πλανήτη, ένας Αρμαγεδδών,
ο οποίος θα αποφευχθεί μόνο με την αιφνιδιαστική σύλληψη της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Μαφίας, και την εν συνεχεία καλή συνεργασία όλων των κυβερνήσεων των κρατών της Γης, για την ευημερία της ανθρωπότητας.

Η Ιστορία έχει δείξει ότι παγκόσμιες οικονομικές κρίσεις ξεκαθαρίζουν μόνο με παγκόσμιο πόλεμο. Έτσι και τώρα οι Σιωνιστές παντοκράτορες οι οποίοι κατέχουν όλο το χρυσό της Γης, και όλη την ενέργεια, (πετρέλαια) της Γης, στη προσπάθειά τους για παγκόσμια κυριαρχία, οδηγούν τη κατάσταση σε σύγκρουση των ΗΠΑ,  με τη Ρωσία-Κίνα.
Οι κυβερνήσεις μερικών κρατών της Γης, είναι διαβρωμένες και διεφθαρμένες από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. (Ε.Ε.).
Η ανθρωπότητα απαιτείται να είναι ενεργός ανά πάσα στιγμή.
Έχουμε τη δύναμη εμείς οι λαοί του πλανήτη Γη.
Μην αφήνετε τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις να μας πάρουν την ελευθερία μας και τη ζωή μας.
Όλα θα εξαρτηθούν από τις σημερινές Αμερικανικές εκλογές.
Το μέλλον θα δείξει εάν ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ θα συνεχίσει να αντιστέκεται, ή θα γίνει και αυτός πιόνι των Παντοκρατόρων Σιωνιστών, με αντάλλαγμα τη προεδρία. Είναι τόσο τραγική η κατάσταση, που αναφωνούμεν, «Ο σώζων εαυτόν σωθείτω».

                                          ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                          Διεθνολόγος.-
                                          E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου