Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

Πραγματική αντίσταση

LIBERTAD: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕΤο πλήρωμα του εκπαιδευτικού πλοίο Libertad του Ναυτικού της Αργεντινής (και όχι "εμπορικό", όπως είπε στην Βουλή ο Γ.Στουρνάρας) έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει: Πρόταξε τα όπλα στους αξιωματούχους της Γκάνα οι οποίοι προσπάθησαν να επιβιβαστούν στο πλοίο και να το μετακινήσουν σε άλλο σημείο έως ότου εκτελεστεί η απόφαση δικαστηρίου για την κατάσχεση του πλοίου στο πλαίσιο της εξόφλησης του χρέους της Αργεντινής.
Αξιωματικοί και ναύτες αποφασισμένοι να υπερασπίσουν το πλοίο τους πέταξαν έξω τους έγχρωμους που θέλησαν να μπουν στο πλοίο.
Εν συνεχεία το πλήρωμα του πλοίου απέσυρε την ράμπα επιβίβασης. Οι μαύροι που εκτελούν μια διαταγή πληρωμής ενός πειρατικού fund που είχε δανείσει την Αργεντινή, έκοψαν στο πλοίο την παροχή νερού και ηλεκτρισμού. Η κατάσταση παραμένει σε αδιέξοδο αν και φαίνεται ότι δεν αποκλείεται να χυθεί πλέον αίμα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου