Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Μέλι,αλεύρι,λάδι,καρύδια ,αμύγδαλα,αλάτι ,ΝΕΡΟ!! Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις άμεσα!



Για άλλη μια φορά θα κουβαλήσω για μερικές μέρες την αρνητική ενέργεια ερπετικων εγκεφάλων που είναι τιγκα στην ηλιθιότητα (ΛΗΘΗ) για να προσπαθήσω ΓΡΑΦΙΚΟΤΑΤΟΣ όπως με κατηγορούν να κάνω αυτό που προστάζει η συνείδηση και η καρδιά μου!
Το σύνολο δυστυχώς δεν θα ακούσει ,θα αφεθεί στην "πληροφορία" την γραμμική που εκπαιδεύτηκε και θα χώσει το κεφαλάκι του ξανά στην άμμο να περάσει και αυτή η δύσκολη περίοδος!! Διανύουμε εποχή πολύ δύσκολη με ανοικτά τεράστια και άσχημα σενάρια .
Δεν είμαι προφήτης είμαι αποκωδικοποιητής μυστικών ενεργειών , δεν γουστάρω κανένα χειροκρότημα ούτε ζητάω ψήφο από κανέναν σας απλά θεωρώ ότι κάνω ότι θα έκανε ένας πατέρας προς την οικογένεια του! Έτσι λοιπόν ξανά τολμώ να δηλώσω όλα όσα οι ...
περισσότεροι δεν κάνουν φοβούμενοι την λαίλαπα ύβρεων και κατάρων, φοβούμενοι μην χαλάσουν το "όνομα" τους, φοβούμενοι μην διαταράξουν την ψυχική τους ηρεμία! Δυστυχώς για όλους όσους παιδεύουν τα ηνία του πεδίου εγώ δεν έχω όνομα (δεν είμαι ταυτισμένος με το πως με φωνάζουν) , είμαι ήδη ψυχικά ασταθής ( μόνο έτσι αμύνεσαι στο πεδίο τους) ε και όσο για της ύβρεις ..όλα είναι θέμα συνήθειας!

Τα σενάρια έχουν κερδίσει ποσοστά ,με απλά λόγια όσο περνάει ο καιρός και δεν αναιρούνται από το πεδίο τόσο κερδίζουν δυναμική υλοποίησης !!
Προσωπικά θεωρώ ότι έχει γίνει τεράστια προσπάθεια από τον ελληνικό λαό να σβηστή αυτή την πληροφορία στο πεδίο και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι η καθυστέρηση των γεγονότων οφείλετε αποκλειστικά στην μάχη και νίκη της ελληνικής ψυχής και πνεύματος!
Το θέμα είναι όμως ότι όσο και να καθυστερούμε τις αρνητικές δυνάμεις δεν γίνεται αν έχει επωάσει κατάλληλα ένα γεγονός στο πεδίο να μην υλοποιηθεί! Έτσι λοιπόν απλά και στατιστικά σήμερα παρά ποτέ τα σενάρια που βάζουν την Ελλάδα σε τεράστια δυσχέρεια είναι πάρα πολύ ισχυρά!

Δεν θέλω να φοβίσω θέλω να προετοιμάσω την άμυνα μας! Δυνατοί και αυτάρκεις πολίτες είναι πράγματι ικανοί να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε πρόκληση , αδύναμοι και εξαρτημένοι πολίτες είναι σίγουροι φορείς ανέχειας και μαυρογονατης από το σκύψιμο συμπεριφοράς!

Ξανά λέω ότι όσο μας καίει εμάς ο χρόνος τόσο καίει και τους εχθρούς μας! Όσο εμείς αρνούμαστε την υποταγή ,το ναι σε ένα νέο καθεστώς τόσο και οι εχθροί αποδυναμώνονται! Ο χορτάτος δεν γονατίζει ,ο χορτάτος κερδίζει χρόνο!

Είναι πολύ λίγες οι μέρες που απομένουν που ένα τεράστιο γεγονός στην Ελλάδα θα αλλάξει εν μια νυκτί όλα τα δεδομένα εγχώρια και παγκόσμια! Εσύ όχι απλά πρέπει άλλα είναι ιερό καθήκον σου να αντέξεις στο νέο πεδίο μάχης και η αυτάρκεια είναι το πρώτο σου βήμα! Έστω και αν είναι αυτάρκεια μερικών εβδομάδων ώστε να σε προφυλάξει από τις ορδές των ουνων στην δύσκολη στιγμή ,να σε προφυλάξει δηλαδή από το να συμμετέχεις στο χάος και τον πανικό ανάμεσα σε πλήθος που θα αλληλοσπαράζεται!

Πέρνα άμεσα ακόμα και με δανεικά σε αυτάρκεια της οικογένειας σου, αν είναι δυνατόν εγκατέλειψε ΤΩΡΑ την πόλη και ξεκίνα μια νέα ζωή στο χωριό σου.

Ο χρόνος δεν είναι ένα όχημα που πάει μόνο προς τα μπροστά , ο χρόνος και το αποτέλεσμα σε οτι είναι ήδη φυτεμένο στο πεδίο μπορεί να αλλάξει ιδίως όταν τα αποτελέσματα του γεγονότος βρίσκουν εμπόδιο ΕΣΕΝΑ.

Πάλι με απλά λόγια, αν έχουν στόχο να σε πεινάσουν για να καταφέρουν τα σχέδια τους και εσύ ετοιμάζεσαι δημιουργώντας την άμυνα της πείνας τόσο τους καθυστερείς το γεγονός για να λάβει μέρος μιας και δεν εξυπηρετεί με σιγουριά το μέγα σχέδιο....τόσο κάνεις το σενάριο να μην δείχνει ασφαλές και έτσι το μεγάλο αφεντικό να επιλέγει νέο σενάριο....εεε μέχρι το άλλο έχουμε καιρό ας νικήσουμε τούτο πρώτα!!!!


STRANGER... ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ

 

 http://attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου