Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Για επαναδιαπραγμάτευση μιλάει και ο "ΣΦΥΡΙΖΑ"..

Επίσημο ξεβράκωμα ΣΥΡΙΖΑ!!! “Αναγνωρίζουμε το χρέος!!! Δε θα καταγγείλουμε κανένα μνημόνιο!!” Περαστικά σε όλους αυτούς που τους πίστεψαν!!!

Εάν δεν γνωρίζαμε που ανήκει ο Γιάννης Μπαλάφας σίγουρα θα στοιχηματίζαμε ότι είναι στο ΠΑΣΟΚ. Έλα όμως που είναι στον Σύριζα…

“Ο Σύριζα δεν πρόκειται να προβεί σε μονομερείς ενέργειες.

“Η ακύρωση των μνημονίων θα έρθει μετά από συνεννόηση με τους δανειστές. Εμείς αναγνωρίζουμε το χρέος απλά θα το επαναδιαπραγματευτούμε” ανέφερε ο κ.Μπαλάφας στους Καμπουράκη – Οικονομέα σήμερα στον Skai !!!

Συνέλληνες… όπως καταλάβατε, ο Σύριζα δεν πρόκειται να προχωρήσει σε καμία ακύρωση μνημονίων, καμία μονομερή ενέργεια (μην στεναχωρήσουμε τους δανειστές) και φυσικά καμία διαγραφή χρέους. Και εξηγούμε:    ………… >>>>>>>>>>>>>>>>


“Εμείς αναγνωρίζουμε το χρέος”.

Όποιος αναγνωρίζει το σημερινό παράνομο χρέος θα λογοδοτήσει στον Ελληνικό λαό διότι:

α) Το χρέος αυτό είναι παράνομον βάσει διεθνούς δικαίου καθώς οι δανειστές μας γνώριζαν ότι δεν μπορούσαμε ποτέ να το αποπληρώσουμε. Παρόλα αυτά, μας δάνειζαν για να αγοράζουμε τα μπαταρισμένα υποβρύχια τους και να κλείνουν αμαρτωλές συμβάσεις με την Γερμανική siemens. Αυτά είναι γεγονότα και δεν μπορεί να τα διαψεύσει κανείς.

β) Συνολικά τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε πληρώσει….265 δισ. ευρώ σε χρεολύσια και 156 δισ. σε τόκους, σύνολο 422 δισ.! Αυτό σημαίνει ότι έχουμε πληρώσει το χρέος μας και με το παραπάνω.

γ) Δεν μπορεί οι κύριοι του Σύριζα να μην θέλουν να προχωρήσουν σε μονομερής ενέργειές προς τους δανειστές, δηλαδή να συγκρουστούν με την Γερμανική μπότα, την στιγμή που ο Ελληνικός λαός ψάχνει στα σκουπίδια και τρώει από τα Συσσίτια. Ο Σύριζα θα πρέπει να καταλάβει ότι λύση χωρίς μονομερείς ενέργειες δεν μπορεί να υπάρξει. Τι πάει να πει “θα ακυρώσουμε τα μνημόνια σε συνεννόηση με τους δανειστές;” Και αν οι δανειστές δεν δεχτούν; Τι θα μας πει ο Σύριζα μετά; Συγνώμη νόμιζα οτι μπορώ να τους εκβιάσω αλλά τελικά δεν πιάνει το κόλπο; Και τελικά για να μην μας πετάξουν από το Ευρώ θα συνεχίσω μέσα στην Ευρώπη με ηπιότερα μέτρα; Και τι θα γίνει με το 25% των ανέργων; Τι θα γίνει με το Ευρώ που είναι ένα ιδιωτικό νόμισμα και παράγει χρέος; Τι πάει να πει αναγνωρίζουμε το παράνομο και τοκογλυφικό χρέος; Ποιος στα αλήθεια πιστεύει ότι ο Σύριζα θα διαγράψει το χρέος; Είστε έτοιμοι να ξεγελαστείτε άλλη μια φορά;

Ας είμαστε ρεαλιστές. Δεν πρόκειται ο Σύριζα να επέμβει ριζικά στο πρόβλημα. Το πολύ – πολύ, να προχωρήσει σε ηπιότερα μέτρα, δηλαδή να μην υπάρξουν νέα μέτρα αλλά θα είμαστε μέσα στο ευρώ με άλλο μνημόνιο, αγγλικό δίκαιο και δανειακές συμβάσεις που παραχωρούν εθνική κυριαρχία. Δεν πρόκειται να υπάρξει αποκατάσταση μισθών και συντάξεων στα επίπεδα προ μνημονίου. Όμως και αποκατάσταση να υπήρχε, αυτό θα ήτο αρκετό; Ανησυχούμε οτι εάν κάποιος εκλεγεί τώρα και δώσει αύξηση της τάξεως των διακοσίων ευρώ στους δημοσίους υπαλλήλους, θα ξεχάσουμε τα περί νέου συντάγματος, εθνικού νομίσματος κτλ. Δυστυχώς δεν έχουμε πιάσει το νόημα.

Και 1000 ευρώ αύξηση να λάβουμε, το ζήτημα είναι να αποκτήσουμε αυτό που λέει το βιβλίο “Το συμβόλαιο της υποταγής” του Α. Συριανού: Πολιτική ελευθερία. Να έχουμε δηλαδή από δω και στο εξής, την δυνατότητα να ορίζουμε εμείς τις ζωές μας. Να είμαστε εμείς κυρίαρχοι του έθνους μας και του εαυτού μας. Να αποφασίζουμε εμείς για το μέλλον της πατρίδας μας και όχι κάποιοι που υφάρπαξαν την ψήφο μας με βάση τα ψέμματα  και τώρα σου κουνάνε την κομματική σημαία απο μακριά και σου λένε “ Τιμώρησε με με την ψήφο σου σε 4 χρόνια”. Το θέμα είναι όμως οτι σε 4 χρόνια θα έχει ξεπουληθεί η πατρίδα και εσείς θα την έχετε κοπανήσει στο εξωτερικό…


 http://cretanpatriot.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου