Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Majesty Twelve (Οι 12 Μεγαλειότητες)


Veritas News Service – Το παρακάτω είναι γεγονός. Δεν είναι μια θεωρία, είναι μια πραγματική συνωμοσία. Είδα τα Άκρως Απόρρητα έγγραφα, τα αρχεία Majic από τα οποία οι εν λόγω πληροφορίες είναι απόσπασμα, ενώ ένα μέλος του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών συνδέεται με την ομάδα Ενημέρωσης των Μυστικών Υπηρεσιών του ναυάρχου BernardClarey, που είναι Αρχηγός Στόλου του Ειρηνικού των Ηνωμένων Πολιτειών . Βεβαιώνω ότι οι ακόλουθες πληροφορίες είναι αληθείς και ακριβείς στο καλύτερο της μνήμης μου και της έρευνας που έχω πραγματοποιήσει.
Θα ορκιστώ γι αυτό σε οποιοδήποτε δικαστήριο. Μπορώ να προσκομίσω τα ονόματα των περίπου 38 αξιωματικών του Ναυτικού των ΗΠΑ και των στρατολογημένων ανδρών που ήταν μάρτυρες αυτών των εγγράφων, ενώ βρισκόταν στην υπηρεσία της χώρας τους. Μπορώ να προσκομίσω τα ονόματα των περίπου 8 ατόμων που εμπλέκονται στην απάτη των UFO, που έχουν δει αυτά τα έγγραφα. Μπορώ να προσκομίσω τα ονόματα των περίπου 80 άλλων τους οποίους υποπτεύομαι ότι έχουν δει αυτά τα ίδια έγγραφα. Δεν θα αποκαλύψω τα ονόματα, εκτός αν πρόκειται για ένα δικαστήριο που θα είναι πρόθυμο να ασκήσει δίωξη κατά των προσώπων και οργανώσεων που εμπλέκονται στη συνωμοσία για την ανατροπή της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για να προξενήσουν μια σοσιαλιστική ολοκληρωτική παγκόσμια κυβέρνηση.
Για πολλά χρόνια, πίστευα ειλικρινά ότι υπήρχε μια εξωγήινη απειλή και ότι ήταν η πιο σημαντική κινητήρια δύναμη πίσω από τα παγκόσμια γεγονότα. Έκανα λάθος και γι ‘αυτό, ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Πριν από πολλά χρόνια είχα πρόσβαση σε ένα σύνολο εγγράφων που τελικά συνειδητοποίησα ότι ήταν το σχέδιο για την καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και το σχηματισμό μιας σοσιαλιστικής ολοκληρωτικής παγκόσμιας κυβέρνησης.
Το σχέδιο βρισκόταν μέσα σε ένα σύνολο άκρως απόρρητων εγγράφων, με τίτλο «MAJESTY TWELVE». Δεν υπήρχε χώρος μεταξύ του Majesty και του Twelve.
Ο όρος τίμησε τη σχεδιαζόμενη τοποθέτηση της απόλυτης εξουσίας, σε ένα σώμα σοφών, που προορίζονται να κυβερνήσουν τον κόσμο, όπως οι μαθητές ενός Μεσσία. Αυτό ο Μεσσίας, θα χρησιμεύσει ως ενδιάμεσος μεταξύ των σοφών και των προβατανθρώπων. Ανακάλυψα αυτά τα έγγραφα μεταξύ του 1970 και 1973, ενώ ήμουν μέλος της ομάδας Ενημέρωσης Μυστικών Υπηρεσιών του Αρχηγού Στόλου του Ειρηνικού -Ηνωμένων Πολιτειών.
Το “MAJESTY TWELVE” ήταν γραμμένα σε ένα ψηλό λεπτό στυλ γραμματοσειράς … φανταστείτε τον τίτλο συμπιεσμένο μεταξύ Μ και Ε με όλα τα γράμματα τεντωμένα κάθετα. Το κλειδί για την πρόσβαση ήταν Top Secret (Q) (SCI) διαβάθμιση ασφαλείας με τη διαμερισματοποίηση της λέξης «MAJIC» (δεν είναι μαγεία). Δεν μπορώ να θυμηθώ την ακριβή γραμματοσειρά εκτός από το ότι είναι μία ψηλή λεπτή έκδοση της San Serif … το ακριβές όνομα μου διαφεύγει μετά από όλα αυτά τα χρόνια … αλλά αυτό είναι το κλειδί για την πρόσβαση.
Το σχέδιο περιέγραφε το σχηματισμό μίας παγκόσμιας ολοκληρωτικής σοσιαλιστικής κυβέρνησης. Πρόκειται να κυβερνάται παρασκηνιακά από ένα συμβούλιο σοφών. Ο λεγόμενος “καλοπροαίρετος δικτάτορας”, θα παρουσιαστεί ως ο Μεσσίας. Το Σύνταγμα των ΗΠΑ και η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων θα διαλυθούν. Μια κοινοβουλευτική μορφή διακυβέρνησης θα πάρει τη θέση τους. Όλες οι στρατιωτικές δυνάμεις και οι ιδιώτες πρέπει να αφοπλιστούν, εκτός από μια εσωτερική αστυνομική δύναμη η οποία θα φέρει μόνο τα ελάχιστα όπλα που απαιτούνται για τη διατήρηση της εσωτερικής τάξης.
«Όταν οργανωθήκαμε ως χώρα και γράψαμε ένα αρκετά ριζοσπαστικό Σύνταγμα με μια ριζοσπαστική Διακήρυξη Δικαιωμάτων, δίνοντας ένα ριζοσπαστικό ποσοστό ατομικής ελευθερίας στους Αμερικανούς … Και έτσι πολλοί άνθρωποι λένε ότι υπάρχει πάρα πολλή προσωπική ελευθερία. Όταν γίνεται κατάχρηση της προσωπικής ελευθερίας, θα πρέπει να κινηθείς για να την περιορίσεις. Αυτό είναι ό, τι κάναμε στην ανακοίνωση που έκανα το περασμένο Σαββατοκύριακο για τα δημόσια έργα στέγασης, για το πώς θα αποσύρουμε τα όπλα και περισσότερα πράγματα, όπως, να προσπαθήσουμε να κάνουμε τους ανθρώπους πιο ασφαλείς στις κοινότητές τους» Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, 3-22 -94, MTV «δεν μπορούμε να είμαστε τόσο προσκολλημένοι στην επιθυμία μας να διατηρήσουμε τα δικαιώματα των απλών Αμερικανών …» Μπιλ Κλίντον (USATODAY- 11 Μαρτίου 1993, σελίδα 2Α)
Η μόνη στρατιωτική δύναμη, θα είναι μια παγκόσμια αστυνομική δύναμη υπό τα Ηνωμένα Έθνη σε επαρκείς αριθμούς, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έτσι ώστε να μπορούν να παρατάσσουν συντριπτική δύναμη ενάντια σε κάθε απειλή κατά της ανώτερης παγκόσμιας κυβέρνησης – βλέπε Στέιτ Ντιπάρτμεντ Έκδοση 7277. Ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, επί του παρόντος συμπληρώνει οποιαδήποτε απαίτηση. Το ανώτερο σώμα των αξιωματικών όλων των στρατιωτικών δυνάμεων μας, έχουν προδώσει τους όρκους υποταγής στο Σύνταγμα και έχουν προσχωρήσει στην συνωμοσία. Είναι αποστάτες οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά σε έσχατη προδοσία.
Η πηγή αυτής της συνωμοσίας θα βρεθεί στην οργάνωση που είναι γνωστή ως: Illuminati. Αποτελείται από τους υψηλότερους ειδήμονες του αθροίσματος του συνδυασμού των λεγόμενων “αδελφικών εντολών” και “μυστικών κοινωνιών”.
Δεσμεύονται μεταξύ τους με όρκους αίματος, μια μυστική θρησκεία, και την υπόσχεση ενός καθεστώτος της ελίτ στο πλαίσιο μίας περιφερειακής κυβέρνησης, ή μίας κυβέρνησης ανώτερης από τον κόσμο. Η θρησκεία τους βασίζεται στην Καμπάλα, την Luciferian Φιλοσοφία, και τη λατρεία του Ήλιου. Δεν δεσμεύονται από κανέναν όρκο ή υποταγής εκτός από τους δικούς τους. Δεν είναι πιστοί σε καμία κυβέρνηση ή ανθρώπους εκτός από τους δικούς τους. Και, δεν είναι πολίτες καμίας χώρας εκτός από της, ήδη μυστικής παγκόσμιας κυβέρνησής τους.
Όπως οι ίδιοι λένε: “Αν δεν είσαι ένας από εμάς, δεν είσαι τίποτα” Για να συγκεντρώσετε κάποιο νόημα της “αίσθησης” για τη γενική ιδέα, δείτε την ταινία “They Live”. Είναι μία ευρέως “ανοιχτή” συνωμοσία, των μελών της, της δομής, των μεθόδων και των επιχειρήσεων, είναι θέματα δημόσιας καταγραφής, ωστόσο, διάσπαρτα και σκοτεινά. Ο τρόπος συντονισμού τους είναι άτυπος.
Δύο πυρήνες – ο ελίτ πυρήνας της κλίκας της Wall Street (που περιστρέφεται γύρω από τη Βουλή των Rockefeller) και, ο ελίτ πυρήνας της ευρωπαϊκής χρηματοπιστωτικής κλίκας (που περιστρέφεται γύρω από τη Βουλή των Rothschild) – συντονίζει αυτή την παγκόσμια συνομωσία διεξάγοντας ψυχολογικό πόλεμο στο υπόλοιπο των συνωμοτών, λέγοντας στον καθένα, όχι περισσότερα από όσα είναι απαραίτητα για αυτόν ώστε να εκπληρώσει το ρόλο του, συχνά με τη ρητή μη-αναγνώριση ούτε του ρόλου του, ούτε των αδιευκρίνιστων κανόνων που τον διέπουν.
Έτσι, το μεγαλύτερο μέρος των συνωμοτών, δεν ξέρει, αλλά μόνο υποψιάζεται, ότι αποτελούν μέρος της υπηρεσίας μιας δύναμης, κάπου, τόσο οργανωμένης, τόσο διακριτικής, τόσο προσεκτικής, τόσο αλληλοσυνδεδεμένης,, τόσο πλήρους, τόσο διάχυτης, που, καλύτερα να μην μιλούν δυνατά όταν την κατακρίνουν. (απόσπασμα του Woodrow Wilson) -. Daniel Pouzzner
Δεν μπορεί να ελπίζεις στην κατανόηση της φιλοσοφίας (Illuminism) κανενός κλάδου της «Σχολής Μυστηρίου» (Illuminati), χωρίς πολλά χρόνια μελέτης και την πλήρη γνώση της “συμβολικής” τους γλώσσας. Πρέπει να καταλάβεις ότι, όπως πολλές άλλες οργανώσεις προσελκύουν όσους χάνουν εντελώς την βάρκα … ή είναι απλά πάρα πολύ ηλίθιοι για να “καταλάβουν”. Όταν ένα άτομο προσχωρεί σε οποιοδήποτε κλάδο της “Αδελφότητας”, με οποιοδήποτε όνομα, Ελευθεροτεκτονισμός, Θεοσοφική Εταιρία, Ανθρωποσοφική Κοινωνία, Fraternitis Rosae Crucae, Ναΐτες Ιππότες, Sovereign και Στρατιωτικό Τάγμα των Ιπποτών της Μάλτας, ή οποιουδήποτε άλλου “αδελφικού τάγματος” ή μυστικής κοινωνίας, κανείς δεν κάθεται ποτέ μαζί του για να του εξηγήσει την έννοια του οτιδήποτε.
Μία πραγματική κυριολεκτική μυστική εκπαίδευση, θα ήταν πολύ επικίνδυνη. Θα μπορούσε να οδηγήσει σε δημόσια έκθεση… κάτι που οι Illuminati πρέπει να αποφύγουν με κάθε κόστος. Αλλά για να δοθεί σε εκείνους που μπορούν να καταλάβουν εν συντομία … ο Illuminism, είναι κομμουνισμός.
Η οργάνωση του “Τάγματος”, είναι μια πυραμιδοειδής κατασκευή από “Βαθμίδες”. Στη βάση, βρίσκεται η λεγόμενη «μπλε», στην οποία υπάρχουν ανίδεοι, υλιστικοί και ευκαιριακοί ανόητοι. Οι πολλά υποσχόμενοι υποψήφιοι, επιλέγονται να καθοδηγηθούν μέχρι τη σκάλα της μύησης, με τη βοήθεια εκείνων που έχουν περάσει πριν. Η μύηση παρουσιάζεται με τα αντικείμενα σπουδών, τα βιβλία, τα σύμβολα, το τελετουργικό, και τη συντροφικότητα … αλλά, ο “φωτισμός” πρέπει να προέρχεται από μέσα. Κάθε Βαθμίδα μύησης παρέχει ένα νέο κλειδί για την απόλυτη φώτιση, αλλά μόνο για όσους μπορούν να καταλάβουν πραγματικά το τελετουργικό και τα σύμβολα της Βαθμίδας.. Εκεί που η κατανόηση ή η ικανότητα να κρατήσουν μυστικά σταματά, σταματάει και η πρόοδος των υποψηφίων.. Μόνο εκείνοι που βρίσκονται πάνω από την 29η Βαθμίδα έχουν τη δυνατότητα να κατανοήσουν τα απόλυτα μυστικά και τους στόχους του “Τάγματος”.
Το απόλυτο “μυστικό” είναι η μέθοδος ελέγχου μεγάλου αριθμού ανόητων με την υπόσχεση ενός “μυστικού” στο οποίο έχουν οδηγηθεί να πιστεύουν ότι, θα τους κάνει έναν από τους “εκλεκτούς”.
Ο στόχος, είναι η εξάλειψη όλων των θρησκειών εκτός από τις δικές τους, η εξάλειψη όλων των κρατών εθνών και, ο πλήρης έλεγχος και η ιδιοκτησία των πάντων και, ο καθένας, παντού, κάθε στιγμή της ημέρας, για πάντα. Για “εκλεκτοί” μόνο λίγοι έχουν επιλεγεί για την πρόοδο πέρα από την 13η Βαθμίδα (Ιεροτελεστία του York) ή την 32η Βαθμίδα ( Σκωτσέζικη Ιεροτελεστία). Όσοι επιλέγονται εξαφανίζονται πίσω από το πέπλο και γίνονται ένα από τα “Χίλια σημεία του Φωτός”, αλλά είναι πιο σωστά γνωστοί ως “Μάγοι”.
Υπάρχουν κάθετες και οριζόντιες διαδρομές για τη μύηση και πολλές διασυνδεδεμένες βαθμίδες στα υψηλότερα επίπεδα μεταξύ των διαφόρων Βαθμίδων και των μυστικών κοινωνιών. Ένας Τέκτονας 32ης Βαθμίδας θα μπορούσε, για παράδειγμα, να έχει στην πραγματικότητα πάνω από 100 διαφορετικούς βαθμούς. Η διαδικασία για τη μύηση και οι όρκοι αίματος έχουν πάντα την προστασία των Illuminati σε ένα χριστιανικό κόσμο που είχε την τάση να “κάψει στην πυρά” όσους διέφεραν στην πίστη ή τη φιλοσοφία. Το “καίγοντας ζωντανούς” του Jacques De Molay, η καταδίωξη ανδρών, όπως ο Gallileo και ο Giordano Bruno από την Καθολική Εκκλησία και η καταδίωξη των Ταγμάτων τους, οδήγησε τις Αδελφότητες στο μίσος κατά του Χριστιανισμού και στο στόχο της εξόντωσης όλων των θρησκειών εκτός από τις δικές τους .
Μπορείτε να επαληθεύσετε το στόχο των Illuminati αν επισκεφθείτε την αρχική σελίδα του Τεκτονισμού της Μεγάλης Στοάς της Σκωτίας(Freemasonry’s Grand Lodge ofScotland) Θα παρατηρήσετε τη σημαία της Μεγάλης Στοάς της Σκωτίας και εμφανίζεται και η “Οικουμενική” σημαία του Τεκτονισμού.
Η “Οικουμενική” σημαία του Τεκτονισμού, είναι η σημαία των Ηνωμένων Εθνών. (Ευχαριστούμε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε με ένορκες καταθέσεις που επιβεβαιώνουν αυτήν την παράγραφο) Δεδομένου ότι η παράγραφος αυτή έχει γίνει γνωστή, η Μεγάλη Στοά της Σκωτίας έχει αντικαταστήσει τη σημαία των Ηνωμένων Εθνών (Οικουμενική Σημαία του Τεκτονισμού) στις ιστοσελίδες τους, με ένα γραφικό της Γης.
Η φιλοσοφία στον πυρήνα όλων των Σχολών Μυστηρίου είναι κοσμικού ανθρωπισμού, η ίδρυση και η κολυμβήθρα του σοσιαλισμού / κομμουνισμού. Οι περισσότεροι σοσιαλιστές / κομμουνιστές δεν έχουν την παραμικρή ιδέα ότι είναι μαριονέτες μιας απόκρυφης φιλοσοφίας σκυμμένης πάνω στην παγκόσμια κυριαρχία. Στην πραγματικότητα πιστεύουν ότι, θα συνειδητοποιήσουν τελικά έναν κόσμο όπου τα πάντα είναι δωρεάν προσφορά του Big Brother και που, έχουν εξαφανιστεί όλοι οι κίνδυνοι και η ανησυχία … κάθε τέτοιος κόσμος θα είναι μόνο ένας κόσμος σκλάβων που θα εξαρτάται από μια ελίτ τάξη από “Αφέντες”.
Οι Ναΐτες Ιππότες ήταν μια κομμουνιστική οργάνωση που συμβολίζονταν με δύο ιππότες που ιππεύουν ένα άλογο. Κάθε μύστης έπρεπε να παραδώσει όλο τον πλούτο, την περιουσία, και τα κοσμικά αγαθά του στο Τάγμα. Καθένας διεκπεραίωνε σύμφωνα με τις ικανότητές του και λάμβανε ανάλογα με τις ανάγκες της θέσης του μέσα στο Τάγμα. Είχαν δεσμευθεί για απόλυτη και τυφλή υπακοή στον ανώτερο Ιππότη ή ιππότες, τον Μεγάλου Μαγίστρου και στο Τάγμα. Στο πλαίσιο αυτό, κάθε ιππότης και κάθε κομμάτι ιδιοκτησίας, όλος ο πλούτος, ανήκε εντελώς και ελέγχονταν από το Τάγμα.
Σύμφωνα με το MAJESTYTWELVE, οι Ναΐτες Ιππότες έχουν γίνει η κινητήριος επιρροή στα υψηλότερα επίπεδα όλων των μυστικών κοινωνιών ανάμεσα στους μύστες, γνωστοί ως Illuminati. Η πιο προσιτή “κολυμβήθρα” της επιρροής τους θα βρεθεί στο (Cecil Rhodes) Στρογγυλή Τράπεζα του Ομίλου (Ο Όμιλος), στο Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων, στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Νέα Υόρκη, στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, στην Εταιρία Jason, στην Εταιρία SkullsandBones (Russell Trust), στην Αδελφότητα Scroll and Key , στις υψηλότερες βαθμίδες ιεροτελεστιών Ελευθεροτεκτονισμού της Υόρκης και της Σκωτίας, στο Αρχαίο Τάγμα του Rosae Crucae και σε πολλές άλλες μυστικές εταιρίες που απαρτίζουν συλλογικά το σύγχρονο ισοδύναμο της «Αδελφότητας του φιδιού», επίσης γνωστή ως, “Guardians” οι “ Builders” οι “Philosophers of Fire” ή οι “Illuminati”.
Η Φιλοσοφία των σχολών μυστηρίου είναι η Λουσιφεριανή φιλοσοφία (Luciferian ) όπως αυτή υιοθετείται από τον Στρατηγό (Christopher) Albert Pike, έναν από τους ιδρυτές της Κου Κλουξ Κλαν. Αλλά δεν είναι πρωτότυπη η σκέψη του … απλά την ανέπτυξε με διάφορες μορφές και τελικά έγινε προσιτή σε όσους την αναζητούν. Christopher σημαίνει Χριστός. Για τον μύστη, ο Albert Pike πέτυχε μια μυστική αποθέωση στη Στοά της τελειότητας και έφερε στο προσκήνιο τον Χριστό. Έτσι, έγινε “Χριστός” παίρνοντας το όνομα Χριστόφορος.
Παρακολουθήστε το “StarTrek” από τα πρώτα επεισόδια μέχρι σήμερα, και θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι ήταν μια κατήχηση στις έννοιες του σοσιαλισμού μέσω υποσυνείδητης μύησης της νεολαίας του έθνους. Ο Captain James T. Kirk (JTK = K (nights) (του) T (emple) (της) J (erusalem) και ο Christopher Pike είναι συμβολικοί χαιρετισμοί στο Τάγμα των Ναϊτών, και στις Αδελφότητες του μέγιστου φιλοσόφου και, πιθανώς του πιο παραγωγικού συγγραφέα, του Χριστού Στρατηγού Albert Pike.
Η επιχείρηση αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο έργο ή σχέδιο, το οποίο, αν πλοηγηθούν σωστά, θα τους οδηγήσει στην πραγματοποίηση του ονείρου τους για έναν ενωμένο σοσιαλιστικό ουτοπικό κόσμο. «Δεδομένου ότι σχεδόν όσο μπορώ να συγκεντρωθώ στο ερώτημα σήμερα, πιστεύω ότι είμαι ο Θεός, σίγουρα είσαι, νομίζω ότι εμείς τα νοήμονα όντα στον πλανήτη, είμαστε όλα ένα κομμάτι του Θεού, γινόμαστε Θεός» Συνέντευξη με τον Gene Roddenberry στο «ο Δημιουργός του Star Trek» από τον David Alexander, Roc, ένα αποτύπωμα του Dutton Signet, τμήματος της Penguin Books Νέα Υόρκη, σελ. 568, παρ. 1
Αυτοί που καταλαβαίνουν τη συμβολική γλώσσα, θα έχουν παρατηρήσει ότι η πιο πρόσφατη Τελετή Βραβείων της Ακαδημία Επιστημών και Κινηματογραφικών Τεχνών, αναγνώρισε την έλευση της New Dawn. Ο ανατέλλων Ήλιος στο φόντο και τα δύο τριπλά στέμματα των Μυστηρίων, που εκπροσωπούν την Τριάδα του Όσιρι, της Ίσιδας και του παιδιού Όρος, ήταν αποκαλυπτική. Πηγαίνοντας ομαδικά προηγουμένως, ήταν τα αστέρια, μερικά από τα χιλιάδες σημεία του φωτός, που κάνουν τις ταινίες που καλουπώνουν το μυαλό των προβατανθρώπων, δημιουργώντας τον μελλοντικό κόσμο.
Πολύ απλά, η εωσφορική φιλοσοφία είναι, «ο Αδάμ και η Εύα ήταν φυλακισμένοι στα δεσμά της αμάθειας από έναν άδικο και εκδικητικό Θεό, στον κήπο της Εδέμ. Απελευθερώθηκαν από τις αλυσίδες τους (Εξέλιξη μέσω της «Αρχέγονης Γνώσης») από τον Εωσφόρο (Προμηθέας) μέσω του εκπροσώπου του Σατανά με την αμφίεση ενός φιδιού (αρχαίο σύμβολο της Σοφίας) με το δώρο της Νόησης (Fire).
Μέσω της χρήσης της διάνοιάς του, ο άνθρωπος θα τελειοποιήσει τη φυλή (Άγγλο / Άρια) και ο ίδιος θα γίνει Θεός (υπόσχεση του Σατανά στον Αδάμ και την Εύα). Οποιαδήποτε θρησκεία, εκκλησία, οργάνωση, ή άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι ο Θεός, θα γίνουν Θεός, ή, το να γίνουν Θεός είναι η εξάσκηση της Εωσφορικής φιλοσοφίας των σχολών μυστηρίου και ενεργούν στα πλαίσια της προώθησης της συνωμοσίας.
Η εωσφορική φιλοσοφία είναι μια αλληγορία για την ανάπτυξη του τελειοποιημένου ανθρώπου (Μαρξιστής / Λενινιστής), μέσω της διαδικασίας της εξέλιξης με την εκμάθηση του, πώς να κυριαρχήσουν και να ελέγξουν τη φύση (που ονομάζεται επιστήμη). Το αποτέλεσμα (λένε) θα είναι η αποθέωση της ανθρώπινης φυλής και η εξάλειψη όλων εκείνων που δεν μπορούν να κάνουν αυτήν την πρότυπη αλλαγή στην επερχόμενη Νέα Εποχή. Η Σοβιετική Ένωση ήταν η πιο τέλεια έκφραση της Πεφωτισμένης κοσμικής ανθρωπιστικής φιλοσοφίας που έχει ποτέ παρουσιαστεί μπροστά στα μάτια ενός ανίδεου, αλλά εύπιστου κοινού.
Τώρα, πασχίζουν για την υποδούλωση του ανθρώπινου γένους στη νέα ουτοπία. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω της εξαπάτησης, της χειραγώγησης και των ψυχολογικών επιχειρήσεων που απαρτίζουν την τέχνη της ψευδαίσθησης που ονομάζεται μαγεία. Οι αλχημιστές είχαν την ίδια θρησκεία, μεταμφιεσμένη όμως κάτω από τη βέβηλη ερμηνεία της εξωτερικής ή φαινομενικής έκφρασης της μετάλλαξης του μόλυβδου σε χρυσό. Η αναζήτηση για την φιλοσοφική πέτρα, ήταν η προσπάθεια της τελειοποίησης της φυλής (Άγγλο / Άρια) και να οδηγήσουν την εξέλιξη αυτών που οι Illuminati πιστεύουν ότι είναι οι κατώτερες φυλές της ανθρωπότητας, ότι είναι άχρηστα παράσιτα.
Εκείνοι που έλκονται από τα μυστήρια, που είναι σε θέση να συλλάβουν την εσωτερική έννοια της εκπαίδευσης τους, συχνά λαμβάνουν την εξωτερική ερμηνεία ως αλήθεια. Στρέφονται συχνά προς Σατανά ή τον Lucifer (φως) ως αντικείμενο της λατρείας τους, χωρίς να κατανοούν την αλληγορία για μια πολύ βαθύτερη φιλοσοφία. Αυτοί οι λάτρεις του Σατανά είναι χρήσιμοι. Παρέχουν αντιπερισπασμό και είναι συχνά πηγή μεγάλων χρηματικών ποσών.
Η Αδελφότητα, σπάνια βρέθηκε σε θέση να έχει έλλειψη από ανόητους ή από κεφάλαια. Ο πρώην υπάλληλος του FBI Ted Gunderson είναι το εγελιανό εργαλείο σε αυτή την περίπτωση που σας οδηγεί μακριά από τους σατανιστές, ένα αδιέξοδο όπου θα κυνηγάτε την ουρά σας γύρω, γύρω, γύρω. Δεν πιστεύω ότι ο Ted ξέρει ότι χρησιμοποιείται σε αυτό το θέμα. Μπορεί να κάνω λάθος. Η Shirley McClain καταλαβαίνει τη φιλοσοφία, αν και πιθανότατα όχι με τη σωστή ερμηνεία της. Είναι μέλος με υπόληψη. «Εγώ είμαι ο Θεός,» είναι το μήνυμά της.
Η Φωτιά (Νόηση, φως, φωτισμός) είναι ο Θεός των Μυστηρίων και Ιερείς της είναι οι φιλόσοφοι της Φωτιάς (Illumined Ones ή Illuminati). Πιστεύουν ότι οποιαδήποτε έννοια της δημιουργίας πρέπει να περιέχει την ιδέα ότι όλα τα πράγματα είναι εκδηλώσεις μιας υπέρτατης δύναμης (Πανθεϊσμός). Επειδή ο άνθρωπος είναι η μόνη δημιουργία με νοημοσύνη και πρωτότυπη σκέψη, πιστεύουν ότι η συνδυασμένη ή συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας, είναι το μυαλό του Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος- συνεπώς ο άνθρωπος ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ. Και αυτό θα πρέπει να σας «φωτίσει» στην πηγή μερικών -από τις πιο δύσκολο να κατανοηθούν – εννοιών του κινήματος της Νέας Εποχής.
Παρακαλώ, μην μπερδεύετε τους ανόητους (βλάσφημος=εσείς) με τους μύστες, ή τους Fraternitis Rex Mundi, ή την Αδελφότητα (Illuminati) του βασιλιά του κόσμου (Εωσφόρος ή Σατανάς). Εκείνοι που δεν μπορούν να καταλάβουν τη φιλοσοφία μέσα από την απόκρυφη γλώσσατων συμβόλων και να κάνουν την αλλαγή στον τρόπο σκέψης για την επόμενη χιλιετία μπορεί να είναι καταδικασμένοι σε αφανισμό. Οι εκπρόσωποι της Νέας Εποχής δεν κρύβουν τις προθέσεις τους στον τομέα αυτό.
Αυτή είναι η εποχή της εξαπάτησης. Ο κόσμος βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού.. Το ένα μισό έχει προγραμματιστεί να εξολοθρευτεί αν αυτοί οι άνθρωποι επιμείνουν στον δικό τους τρόπο και, το άλλο μισό έχει προγραμματιστεί να υποδουλωθεί όταν η μυστική ένωση ανάμεσα στο φεγγάρι IS (Isis ή Εκκλησία) και το RA ήλιο (Όσιρις ή Δόγμα) χαιρετήσει τον Υιό του πρωινού EL (Horus ή γεμάτο σώμα Μυστών) στον ορίζοντα (ύψωση του Horus) στη New Dawn (ΙΣΡΑΗΛ ή υλοποίηση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης). Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί μια νέα παγκόσμια Σοβιετική Ένωση θα προκύψει για να “αραιώσει το κοπάδι”, να διατμήσει τους προβατανθρώπους και να τους οδηγήσει μακριά σε υποδούλωση ή σφαγή ανάλογα με την ατομική ικανότητα τους να αποδεχθούν και να συμμορφωθούν με επανεκπαίδευση.
Ένα πρωταρχικό παράδειγμα του συμβόλου των σχολών μυστηρίου είναι το ακόλουθο λογότυπο Art Bell.
Μέρος δεύτερο Προσέξτε τα κρυφά μηνύματα, AL και RT Bel; Μπορείτε να τα αποκρυπτογραφήσετε; Παρατηρείτε ότι υπάρχει μία κορωνίδα; Παρατηρείτε ότι το Bel βρίσκεται πάνω από την κορωνίδα του ιπτάμενου βέλους; Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Μήπως μπορείτε να εντοπίσετε το “μάτι που τα βλέπει όλα” Εδώ υπάρχει ένα στοιχείο … AL είναι η συντομογραφία για το λατινικό που μεταφράζεται Έτος του Φωτός για το έτος 6000, όταν οι Illuminati πιστεύουν ότι ο Προμηθέας, ο Εωσφόρος, Βάαλ, Bel, ο Σατανάς, ο άγγελος του φωτός, που έπεσε από τον ουρανό, θα θριαμβεύσει πάνω από το Θεό και θα ανεβάσει το θρόνο στα βόρεια (Μια μεταφορά για το θρίαμβο του σοσιαλισμού επί της θρησκείας, εθνών κρατών, και της κοινής αγέλης). Το AL μπορεί να βρεθεί με την προσθήκη στο 4.000, του τρέχοντος έτους, 1998 + 4000 = 5998. Όλοι όσοι λένε ότι είναι Εργάτες του Φωτός έχουν εμπλακεί στη μάχη ενάντια στον Θεό για λογαριασμό του Εωσφόρου. Έχω αναγνωρίσει εδώ και καιρό ότι το Art Bell είναι ένα δόλωμα για την Οσμή του Νέου Κόσμου. Επιβεβαιώνεται στο βιβλίο του. Η Παγκόσμια κυβέρνηση είναι, στην πραγματικότητα, το θέμα του βιβλίου.
Γνωρίζατε ότι η θάλασσα (mare ή Mary) είναι ένα σύμβολο του τεράστιου αριθμού των ατόμων, των μαζών στον μαρξιστικό συμβολισμό; Παρατηρήσατε ότι η πυραμίδα ανεβαίνει από τη θάλασσα (People) και δεσπόζει στην σκηνή ως μια υπόσχεση, ή σωτήρας; Γνωρίζετε ότι, από την πυραμίδα λείπει η κορωνίδα που αντιπροσωπεύει την Μεγάλη (ημιτελή) Εργασία της Σχολής Μυστηρίου; Γνωρίζατε ότι το Μεγάλο Έργο αντιπροσωπεύει την κοινωνική μηχανική (σοσιαλισμός) που εργάζεται για την αποθέωση του αγώνα (να τελειοποιηθεί ο άνθρωπος, φυλή έκτης ρίζας), όπως είχε υποσχεθεί ο Σατανάς στον Αδάμ και την Εύα και, μια Νέα Παγκόσμια Τάξη;
Παρατηρήσατε ότι το όνομα Art Bell καβαλικεύει την κορωνίδα που σημαίνει ότι, αυτός είναι Εργάτης του Φωτός, ή Πεφωτισμένος άνθρωπος, ή Master Mason, ή ο Ώρος,ο , ή τελειοποιημένος Θεάνθρωπος, ή ο Σωτήρας, που ολοκληρώνει το Μεγάλο Έργο;
Προσέξατε το Λαμπρό Άστρο που πέφτει από τον ουρανό ακριβώς πάνω από την κορωνίδα; Ξέρετε ποιον ή τι αντιπροσωπεύει; Βλέπετε τα χίλια σημεία φωτός που λειτουργούν στη σιωπή πίσω από τα πέπλο (σύννεφα) στους ουρανούς.
Ο Διαφωτισμός(Illuminism) είναι ο μαρξισμός. Είναι μια ψεύτικη υπόσχεση ότι η ανθρώπινη φυλή θα τελειοποιηθεί δημιουργώντας μία τέλεια ουτοπική κοινωνία μέσω της κοινωνικής μηχανικής. Αυτός είναι ένας μηχανισμός πλύσης εγκεφάλου μέσω του οποίου μπορεί να δημιουργηθεί μία ανίδεη φυλή σκλάβων που να κυβερνάται από μία ολοκληρωτική σοσιαλιστική παγκόσμια κυβέρνηση.
Ο Art Bell είναι Ελευθεροτέκτονας. Είναι μέλος των Illuminati. Το βιβλίο του Art Bell The Quickening( η επιτάχυνση) είναι ένα από τα πιο κραυγαλέα κομμάτια της προπαγάνδας της νέας παγκόσμιας τάξης που έχω δει ποτέ. Σε αυτό ο Art Bell, ισχυρίζεται ότι είναι ένας πατριώτης αμερικάνος, υποστηρίζει χωρίς αιδώ το σχηματισμό μιας παγκόσμιας ολοκληρωτικής σοσιαλιστικής κυβέρνησης. “Θα υπάρξει έτσι, μια παγκόσμια κυβέρνηση με έναν καλοπροαίρετο δικτάτορα, εποπτεία της διεθνούς νομοθεσίας, παγκόσμια αστυνομία και ένα παγκόσμιο δικαστικό σώμα, σε μια προσπάθεια να κάνουν τον κόσμο καθαρότερο, ειρηνικό και ακμάζων; Αν αυτό είναι ό, τι χρειάζεται για την επίτευξη των στόχων αυτών, τότε ας γίνει έτσι” -. Από το Quickening του Art Bell, σελ. 309. Οι ραδιοφωνικές εκπομπές του ArtBell, Overnight και Dreamland σερβίρουν γελοίες, εξωφρενικές και φανταστικές φαντασιώσεις συνωμοσίας.
Περιστασιακά ο Bell αναδεύει νόμιμες, πραγματικές και επικίνδυνες συνωμοσίες.
Αν και ο Art Bell προσποιείται ότι είναι σοβαρός, ο συνδυασμός της απίστευτης φαντασίας και του γεγονότος, χρησιμεύει για να καταρριφθούν όλες οι συνωμοσίες. Ο Bell εμφυτεύει αποτελεσματικά την ιδέα ότι, όποιος πιστεύει σε οποιαδήποτε συνωμοσία είναι πέρα για πέρα τρελός που θα πρέπει να είναι κλειδωμένος σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Είναι ένας αποτελεσματικός πράκτορας αλλαγής, που ενεργεί για λογαριασμό των εχθρών μας. Η συνωμοσία είναι ρατσιστική και θεωρεί τους μαύρους, τους ισπανόφωνους και τους Ιθαγενείς Λαούς, κατώτερες φυλές χαραμοφάηδων.
Πιστεύουν ή τουλάχιστον πρεσβεύουν ότι η Αγγλο Άρια φυλή είναι το πραγματικό Ισραήλ (Βρετανικό Ισραήλ και χριστιανική ταυτότητα για τα κορόιδα και έναν Αγγλόφιλο κοσμικό ανθρωπισμό για τους ηγέτες) και ως εκ τούτου, η Κυρίαρχη Φυλή.. Έχουν πείσει τους λεγόμενους “χαραμοφάηδες” πως είναι φίλοι, ευεργέτες και προστάτες. Εν τω μεταξύ, σχεδιάζουν να υποδουλώσουν αυτούς τους φτωχούς ανθρώπους στο σοσιαλισμό ή να τους εξαλείψουν εντελώς. Οι Illuminati τους έχουν πείσει ότι ο Καρλ Μαρξ είναι ο σωτήρας τους, και οι προβατάνθρωποι ακολουθούν την κατσίκα του Ιούδα με ανυπομονησία.
Δεν θα υπάρχουν προσωπικά δικαιώματα αλλά μόνο προνόμια. Αυτά θα χορηγούνται ή θα απορρίπτονται κατά βούληση από την ανώτερη παγκόσμια κυβέρνηση. Όλα τα ακίνητα θα πρέπει να ανήκουν στο κράτος. Θα υπάρξει μια ανακατανομή του πλούτου. Σχεδιάζουν να εξαλείψουν τις ταξικές διαφορές και να μειώσουν το βιοτικό επίπεδο σε ένα χαμηλότερο επίπεδο των προηγμένων χωρών, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, και σε ένα υψηλότερο βιοτικό επίπεδο στις λεγόμενες χώρες του Τρίτου Κόσμου. Αυτή η ισοπέδωση του βιοτικού επιπέδου θα επιτευχθεί μέσα από μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση που βρίσκεται στα αρχικά στάδια της. Η οικονομική κατάρρευση θα εκπληρώσει το στόχο του Μαρξ και του Engles “Το Κομμουνιστικό Μανιφέστο θα επιβάλει την κατάργηση της μεσαίας τάξης”
Ο κλιμακωτός φόρος εισοδήματος, ήταν η πρώτη εφαρμογή αυτής της διαδικασίας και αποτελεί μία από τις σανίδες του Κομμουνιστικού Μανιφέστου. Η NAFTA και η GATT είναι ένα μέρος αυτής της διαδικασίας ενθαρρύνοντας τη βιομηχανία να προχωρήσει σε έθνη του Τρίτου Κόσμου, προκειμένου να εκμεταλλευτούν το φθηνό εργατικό δυναμικό. Όλες οι υπάρχουσες θρησκείες θα εξαφανιστούν. Η μόνη θρησκεία θα είναι η θρησκεία του κράτους (ανθρωπισμός ή Διαφωτισμός- Illuminism).
Όλες η Κομητειακές και Πολιτειακές κυβερνήσεις θα πρέπει να εξαλειφθούν και να αντικατασταθούν με την περιφερειακή κυβέρνηση. Αυτές οι περιφερειακές κυβερνήσεις είναι ήδη σε ισχύ. Η περιφερειακή συνεργασία παίρνει σταδιακά τον έλεγχο σε όλη την Αμερική. Δεν θα υπάρχουν πλέον μετρητά. Το εμπόριο θα πραγματοποιείται με ένα σύστημα πιστώσεων των λογαριασμών μέσω υπολογιστών, με πρόσβαση μέσω χρεωστικών καρτών ή με εμφυτεύματα τσιπ. Οι κάρτες ή τα εμφυτεύματα θα χρησιμεύουν επίσης ως προσωπική ταυτότητα, άδεια οδήγησης, κλπ. Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί η ανθρώπινη φυλή θα είναι αλυσοδεμένη σε έναν υπολογιστή σε έναν ατελείωτο κύκλο χρέους. Καμία ενέργεια ή κίνηση δε θα είναι ποτέ ξανά ιδιωτική.
Το σχέδιο για τη δημιουργία μιας σοσιαλιστικής παγκόσμιας κυβέρνησης προστατεύεται από μια τεχνητή εξωγήινη απειλή από το διάστημα. Το γενικότερο φαινόμενο των UFO και το κίνημα της Ουφολογίας, έχει δημιουργηθεί για την επιπλέον προστασία και την ενεργοποίηση του σχεδίου.
Εντός της MAJESTY TWELVE, υπάρχει η επιχείρηση Majority που δικαιολογεί το σχέδιο παρουσιάζοντας μια εξωγήινη απειλή ως λόγο για την ανάγκη μιας παγκόσμια κυβέρνηση του στυλ: «Ποιος μιλάει για τον πλανήτη Γη … η Αργεντινή;» ακριβώς με τον τρόπο με τον οποίο ο Stanton T. Friedman τελειώνει τις διαλέξεις του με τίτλο:” Τα UFO είναι πραγματικά”. Η επιχείρηση Majority, πήρε το όνομά της από το κόμμα των Μπολσεβίκων το οποίο πυροδότησε τη Ρωσική Επανάσταση. Μπολσεβίκ σημαίνει πλειοψηφία. Το σχέδιο υποστηρίζει ότι, εάν ο αμερικανικός λαός μάθει για την εξωγήινη παρουσία, οι Εξωγήινοι θα καταστρέψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες. Όλοι όσοι έχουν πρόσβαση στο σχέδιο ή που ανακαλύπτουν κατά λάθος το σχέδιο, έχουν σιγήσει από την προειδοποίηση αυτή. Πιστεύουν στην κυβέρνηση και ως εκ τούτου πιστεύουμε ότι στο ψέμα των εξωγήινων. Αυτοί οι ανόητοι, δε γνωρίζουν ότι οι Illuminati είναι οι εξωγήινοι που σχεδιάζουν να καταστρέψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, εν πάση περιπτώσει.
Ο φυσικός σκεπτικισμός των αναφορών εξασφαλίζει ότι, όποιος πιστεύει στην εξωγήινη επίσκεψη ή συνδέει τη λεγόμενη εξωγήινη απειλή με τον ερχομό της παγκόσμιας κυβέρνησης, θα γελοιοποιηθεί και θα απαξιωθεί. Όταν είδα την επιχείρηση Majority ενώ υπηρετούσα στο Ναυτικό πίστεψα ότι η εξωγήινη απειλή ήταν πραγματική ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι. Δεν ήμουν σε θέση να καταλάβω μέχρι μετά από πολλά χρόνια που είχα πραγματοποίηση έρευνα και κατανόησα πλήρως τι ακριβώς ήταν αυτό που είχα δει. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να πιστέψω ότι η κυβέρνησή μου και το Ναυτικό των ΗΠΑ με είχαν χρησιμοποιήσει, ιδίως από τότε που είχα αφιερώσει την ζωή μου στην κυβέρνηση και τη στρατιωτική υπηρεσία. Το μεγαλύτερο ποσοστό του κυβερνητικού και στρατιωτικού προσωπικού, δεν μπορεί και δεν θα πιστέψει σε αυτό το σχέδιο.
Το σχέδιο είναι πραγματικό. Η εξωγήινη απειλή είναι τεχνητή. Η απειλή αυτή παρουσιάζεται μέσα από την χρήση μυστικής τεχνολογίας που αναπτύχθηκε αρχικά από τους Γερμανούς στα προγράμματα των μυστικών όπλων τους κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, με ιδιοφυίες όπως ο Nikola Tesla, και πολλοί άλλοι. Στρατιωτικό και κυβερνητικό προσωπικό που έχει πρόσβαση στο υλικό αυτό, πιστεύει ότι είναι πραγματικό. Κανένας από αυτούς, ωστόσο, δεν έχει δει ποτέ κανένα αποδεικτικό στοιχείο για την ύπαρξη κανενός εξωγήινου πλάσματος, ούτε οποιαδήποτε άλλη προηγμένη τεχνολογία, εκτός της τεχνολογίας που είναι ανθρώπινης προέλευσης. Δεν είναι αυτό που βλέπουν που τους πείθει ότι είναι εξωγήινης προέλευσης, αλλά ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται. Είναι εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να πιστέψουν ότι Απόρρητα Μυστικά κρατικών ή στρατιωτικών εγγράφων θα μπορούσε να είναι ψέματα. Είναι η εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση από τους άνδρες και τις γυναίκες που έχουν δώσει τη ζωή τους στην υπηρεσία της, που κρατά αυτό το μνημειώδες ψέμα ζωντανό.
Όλες οι λεγόμενες διαρροές, είναι εσκεμμένη παραπληροφόρηση, σχέδια που αποσκοπούν στην προώθηση του σεναρίου της εξωγήινης απειλής, ενώ επιτρέπει την πλήρη δυνατότητα άρνησης από την πλευρά της κυβέρνησης . Οιγελοιότητεςτων Vicki (Cooper) Ecker (CIA), Donald Francis Ecker III (Dupe), William Moore, Jaime Shandera, Stanton T. Friedman, Bruce Maccabee (CIA, ΓΠΝ), Barry Taff PhD. (ΝευροψυχιατρικόΙνστιτούτο UCLA δούλεψεμετονπρόσφαταεκλιπώνΔρ Louis Jollyn « Jolly » West), Whitley Strieber, Bud Hopkins (CIA), John Lear (CIA), Linda Moulton Howe Order of the Eastern Star καιΑμερικανικήΟμοσπονδίατωνΔικαιωμάτωντουΑνθρώπου (American συν-τεκτονισμός), Art Bell (Τέκτων), Glen Campbell, George Knapp (Τέκτων), Συνταγματάρχης Philip Corso (CIA , έναςμνημειώδηςψεύτηςπουτώρααπεβίωσε), Richard Hoagland καιτοπρόσωποστονΆρη, ηλεγόμενηταινία “εξωγήινηαλλοδαπόςαυτοψία” η NASA καιοι αποστολέςΑπόλλων, ολεγόμενοςΜετεωρίτηςτουΆρη, πουψευδώςπροωθήθηκεωςπεριέχωνορυκτάστοιχείαζωήςστονΆρη, το War Of The Worlds καιπολλοίάλλοιάνθρωποικαιγεγονότα, είναισχέδιααυτούτουτύπου.
Κάποιοι (πολύ λίγοι) από αυτούς τους ανθρώπους είναι ακούσιοι συνένοχοι στην παρωδία και πραγματικά πιστεύουν στην εξωγήινη απειλή. Οι περισσότεροι από αυτούς -άλλοι κατονομάζονται άλλοι όχι, είναι ενεργοί και με πλήρη γνώση, παράγοντες του Διαφωτισμού / σοσιαλισμού.
Οι πιο γνωστοί, είναι ενεργοί συνοδοιπόροι, κομμουνιστές πράκτορες της KGB, της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, ή μία από τις πολλές ψυχολογικές υπηρεσίες πολέμου που ιδρύθηκαν από τη Στρογγυλή Τράπεζα του Ομίλου του Ρόδου (Ο Όμιλος), το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων και το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων. Έκθεμα Α Έκθεμα B Έκθεμα C Έκθεμα D Έκθεμα Ε.
Το σχέδιο για τη δημιουργία μιας τεχνητής εξωγήινης απειλής για τη Γη, αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον μαρξιστή, John Dewey. “Κάποιος παρατήρησε ότι ο καλύτερος τρόπος για να ενώσει όλα τα έθνη σε αυτόν τον πλανήτη θα είναι η επίθεση από κάποιο άλλο πλανήτη. Στο πρόσωπο του εξωγήινου εχθρού, οι άνθρωποι θα ανταποκριθούν με μια αίσθηση ενότητας του συμφέροντός τους και του σκοπού. “John Dewey, Νέα Υόρκη 1917
Η πρόταση αυτή, ελέγχθηκε για την αξιοπιστία με την παρουσίαση από CBS του “ο πόλεμος των κόσμων” στο CBS Radio Network από τον Όρσον Γουέλς και το Mercury Theatre. Στις 8:00 μμ, το βράδυ της 30ης Οκτωβρίου του 1938, το βράδυ πριν των Αγίων Πάντων, τώρα πλέον εορτάζεται ως Halloween, εκτιμάται ότι περίπου έξι εκατομμύρια Αμερικανοί άκουσαν την περίφημη εκπομπή του Orson Welles, “ο πόλεμος των κόσμων”. Η εκπομπή περιγράφει μια εξωγήινη εισβολή από τον Άρη. Υπολογίζεται ότι ένα εκατομμύριο προβατάνθρωποι ανταποκρίθηκαν με σταθερή ευπιστία και φόβο. Χιλιάδες ανταποκρίθηκαν με καθαρό πανικό.
Η εκπομπή ήταν ένα ψυχολογικό πείραμα πολέμου που διεξήχθη από το Princeton Radio Project. Το Ίδρυμα Ροκφέλερ χρηματοδότησε το σχέδιο το φθινόπωρο του 1937. Ένα γραφείο του Radio Research συστάθηκε με τον Paul F. Lazarsfeld ως σκηνοθέτη. Οι Frank Stanton και Hadley Cantril ονομάστηκαν συνεργάτες διευθυντές. Ο Cantril χρησιμοποίησε μια ειδική επιχορήγηση από τη Γενικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης για να μελετήσει τις επιπτώσεις της εκπομπής. Ο Cantril δημοσίευσε τη μελέτη ως ένα βιβλίο με τίτλο The Invasion From Mars( εισβολή από τον Άρη) – Μια μελέτη πάνω στην ψυχολογία των πανικού. Περιέχει ένα πλήρες σενάριο της εκπομπής. Το βιβλίο είναι ένα από μια σειρά μελετών που χρηματοδοτήθηκε από την Federal Radio Education Committee. “Ο πόλεμος των κόσμων”, μεταδόθηκε από το Mercury Theater στον αέρα, από ένα μικρόφωνο σε ένα στούντιο της Νέας Υόρκης της Columbia Broadcasting System.
Το μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων Frank Stanton, ήταν στέλεχος του CBS. Ο Stanton θα γινόταν αργότερα διευθυντής του Radio Free Europe. Όσον αφορά τον ρεαλισμό των προγραμμάτων, ο Cantril γράφει, «Η καθαρά δραματική υπεροχή της εκπομπής δεν πρέπει να αγνοηθεί. Ο ασυνήθιστος ρεαλισμός της απόδοσης μπορεί να αποδοθεί στο γεγονός ότι, τα πρώτα τμήματα της εκπομπής επέδρασαν στα υφιστάμενα πρότυπα της κρίσης των ακροατών»
Λίγες εβδομάδες πριν από αυτήν την εκπομπή, εκατομμύρια ακροατές είχαν κρατήσει τα ραδιόφωνα τους συντονισμένα για τα τελευταία νέα από την Ευρώπη που προφανώς θα πήγαινε για πόλεμο. Είχαν μάθει να περιμένουν ότι, τα μουσικά προγράμματα, δράματα, εκπομπές όλων των ειδών θα έπρεπε να κοπούν σε μια σοβαρή κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να ενημερώσουν ή να προειδοποιήσουν ένα πρόθυμο και ανήσυχοι κοινό. Ένα μεγάλο ποσοστό των ακροατών, ιδίως εκείνων με τα χαμηλότερα εισοδήματα και εκπαιδευτικά στηρίγματα, έχουν μεγαλώσει μαθαίνοντας να βασίζονται περισσότερο στο ραδιόφωνο από ό, τι στις εφημερίδες για τις ειδήσεις … Σε αυτό το συγκεκριμένο βράδυ, όταν ο ακροατής ήταν συντονισμένος στο Θέατρο Mercury, άκουσε τη μουσική της «Ramon Raquello» και την ορχήστρα του που προέρχονται από το «Meridian Room» στο «Park Plaza Hotel»της Νέας Υόρκης.
Λίγο μετά, αφότου το πρώτο κομμάτι είχε αρχίσει μία εκφωνήτρια διέκοψε: «Κυρίες και κύριοι, διακόπτουμε το πρόγραμμά μας της χορευτικής μουσικής για να σας φέρουμε ένα ειδικό δελτίο από το Intercontinental Radio News» … Η αναφορά αυτή έφερε την ιστορία της πρώτης έκρηξης στον Άρη. Η μουσική ξανάρχισε για να ακολουθήσει μια άλλη διακοπή: «Κυρίες και κύριοι, μετά την είδηση που αναφέρθηκε στο δελτίο μας πριν από λίγο, η Κυβερνητική Μετεωρολογική Υπηρεσία ζήτησε από τα μεγάλα παρατηρητήρια της χώρας να συνεχίσουν την αστρονομική παρατήρηση…» Αυτό το ενημερωτικό δελτίο περιέχει την πληροφορία ότι, ένα «τεράστιο φλεγόμενο αντικείμενο, που πιστεύεται ότι είναι μετεωρίτης, έπεσε σε ένα αγρόκτημα στη γειτονιά του Grovers Mill, Νιού Τζέρσεϊ»
Η swing μπάντα συνέχισε για 20 δευτερόλεπτα ακόμα. Στη συνέχεια, η εισβολή συνεχίζεται αδιάκοπα … Η τελευταία ανακοίνωση έρχεται από τη Νέα Υόρκη, ο εκφωνητής λέει: «μιλώ από την οροφή του Broadcasting Building, στη Νέα Υόρκη. Οι καμπάνες που ακούτε χτυπάνε για να προειδοποιήσουν τους ανθρώπους να εκκενώσουν την πόλη καθώς πλησιάζουν οι Αρειανοί. Εκτιμάται ότι τις δύο τελευταίες ώρες, τρία εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μετακινηθεί με κατεύθυνση στα βόρεια της Hutchison River Parkway που εξακολουθεί να διατηρείται ανοικτή για την κυκλοφορία των οχημάτων. Αποφύγετε τις γέφυρες στο Λονγκ Άιλαντ-είναι απελπιστικά μπλοκαρισμένες.
Κάθε επικοινωνία με την ακτή Jersey έκλεισε πριν από δέκα λεπτά. Δεν υπάρχουν άλλες άμυνες. Ο στρατός μας αφανίστηκε – το πυροβολικό, η αεροπορία, όλα αφανίστηκαν. Αυτή μπορεί να είναι η τελευταία εκπομπή. Θα μείνουμε εδώ μέχρι το τέλος – άνθρωποι παρέχουν φροντίδες στον καθεδρικό ναό. (ήχοι από ύμνους). Τώρα κοιτάζω κάτω στο λιμάνι. Πάσης φύσεως σκάφη υπερφορτωμένα με κόσμο που διαφεύγει, τραβώντας τον έξω από τις αποβάθρες. (ήχος από σφυρίχτρες σκαφών). Οι δρόμοι όλοι είναι μπλοκαρισμένοι. Θόρυβος στο πλήθος, όπως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην πόλη. Περιμένετε ένα λεπτό – Ο εχθρός φαίνεται τώρα πάνω από τα περιφράγματα.
Πέντε σπουδαίες μηχανές. Η πρώτη διασχίζει ποτάμι. Μπορώ να τη δω από εδώ, παρυδάτια του Hudson σαν ένας άνθρωπος υδροβατώντας μέσω ενός ρυακιού – Μόλις πήρα στα χέρια μου μία ανακοίνωση – Κύλινδροι από τον Άρη πέφτουν σε όλη τη χώρα. Ένας έξω από το Buffalo, ένα στο Σικάγο, στο St Louis – φαίνεται να είναι συγχρονισμένοι και χωρισμένοι σε διαστήματα. – Τώρα η πρώτη μηχανή φθάνει στην ακτή. Στέκεται παρακολουθώντας, κοιτάζοντας πάνω από την πόλη. Το χαλύβδινο – σαν αγελάδας – κεφάλι του, είναι ίσο με τους ουρανοξύστες. Περιμένει για τους άλλους. Υψώνονται σαν μια γραμμή νέων πύργων στη δυτική πλευρά της πόλης – Τώρα σηκώνουν τα μεταλλικά χέρια τους.
Αυτό είναι το τέλος τώρα. Καπνός βγαίνει – μαύρος καπνός, παρασύρεται πάνω από την πόλη. Οι άνθρωποι στους δρόμους τον βλέπουν τώρα. Τρέχουν προς τον ποταμό East River – χιλιάδες από αυτούς, πέφτουν μέσα σαν τα ποντίκια. Τώρα ο καπνός εξαπλώνεται γρηγορότερα. Έφτασε στην Times Square. Οι άνθρωποι προσπαθούν να τρέξουν μακριά του, αλλά μάταια. Πέφτουν σαν τις μύγες. Τώρα οι καπνοί διασχίζουν την 6η Λεωφόρο – την 5η Λεωφόρο- είναι 100 μέτρα μακριά – είναι 50 μέτρα -
Ο εκφωνητής διακόπτει, και ένας χειριστής ασυρμάτου ακούγεται:
«2×2L καλεί CQ … 2×2L καλεί CQ … 2×2L καλεί CQ … Νέα Υόρκη δεν είναι υπάρχει κάποιος στον αέρα; Δεν υπάρχει κάποιος … 2x2L_______ (διακοπή)»
Το XX (είναι ο λατινικός αριθμός 20), Χ-2, ή 2-X είναι κωδικά ονόματα κατασκοπείας για ένα διπλό σταυρό. Τα πλασματικά γράμματα κλήσης μπορεί να ερμηνευθούν από τους μυημένους ως: DOUBLE-CROSS [2X] TO HELL [2L].
Ο Hadley Cantril γεννήθηκε στην Hyrum της Γιούτα στις 16 Ιουνίου του 1906. Αποφοίτησε από το Dartmouth College με πτυχίο στην ψυχολογία το 1928. Σπούδασε στο Μόναχο και στο Βερολίνο (1929-1930). Έλαβε Διδακτορικό στην ψυχολογία από το Χάρβαρντ το 1931. Το 1949 ο Cantril έλαβε LL.D. από την Ουάσιγκτον και το Πανεπιστήμιο Lee. Ο Cantril δίδαξε κοινωνιολογία στο Dartmouth College (1931-1932), και ψυχολογία στο Χάρβαρντ (1932-1935), και το Columbia University (1935-1936). Το 1936 προσχώρησε στο τμήμα ψυχολογίας του Princeton. Παρέμεινε μέλος του τμήματος μέχρι το θάνατό του το 1969. Το 1950 έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο “Εντάσεις που Προκαλούν Πολέμους (1950)”
Ο Hadley Cantril ήταν ενεργό και ισχυρό μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων. Το κοινό πίστευε ότι ο Πόλεμος των Κόσμων, ήταν ένα πραγματικό δελτίο ειδήσεων θέτοντας έτσι τις βάσεις για την υλοποίηση ενός σεναρίου της εξωγήινης απειλής. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι η κατάσταση της τέχνης της τεχνολογίας εκείνη την εποχή δεν επέτρεπε μία πιστευτή παρουσίαση. Η ανάπτυξη των – σχήματος πιατάκι, χωρίς φτερά και ουρά - ιπτάμενων μηχανών από τους Γερμανούς κατά τη διάρκεια του 2ου Π.Π και η εφαρμογή του ψυχολογικού πολέμου εναντίον των προβατανθρώπων του κόσμου έλυσαν το πρόβλημα.
«Στην εμμονή μας με τους ανταγωνισμούς της στιγμής, συχνά ξεχνάμε πόσα ενώνουν όλα τα μέλη της ανθρωπότητας. Ίσως χρειαζόμαστε κάποια εξωτερική, καθολική απειλή για να μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε αυτό το κοινό δεσμό. Εγώ μερικές φορές σκέφτομαι πόσο γρήγορα οι διαφορές μας θα εξαφανιζόταν αν βρισκόμαστε μπροστά σε μια εξωγήινη απειλή έξω από αυτό τον κόσμο »-. Πρόεδρος Ronald Reagan, σε μια ομιλία του στην 42η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, στις 21 Σεπτεμβρίου 1987. Αυτό, το χρησιμοποίησε σε οκτώ ομιλίες του κατά τη διάρκεια της θητείας του. Πες το ξανά Ron…
Το ακόλουθο έγγραφο της CIA που κυκλοφόρησε πρόσφατα, τα λέει όλα …
Μέρος Τρίτο: Η ανακοίνωση του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος, η πρόταση της Παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία θα αποτρέψει μελλοντικές γενοκτονίες ή πολέμους με το σχηματισμό των Ηνωμένων Εθνών το 1945, και η ανακοίνωση θεάσεων «ιπτάμενων δίσκων» από τον Kenneth Arnold, έναν πρώην αξιωματικό των Μυστικών Υπηρεσιών, το 1947 ξεκίνησε την απάτη. Η φυσική ενοχή που υπέκρυπταν οι άνδρες της 509ης Πτέρυγας της Ατομικής Βόμβας μετά το βομβαρδισμό της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι, τους έκανε πρόθυμους συνωμότες στην ενορχήστρωση της ψεύτικης συντριβής ενός εξωγήινου σκάφους και της ανακάλυψης ξυρισμένων και χειρουργικά αλλαγμένων πιθήκων κοντά στο Ρόσγουελ, στο Νέο Μεξικό το 1947. Η τεχνητή εξωγήινη απειλή εμφυτεύτηκε έτσι στο μυαλό του κοινού. Αυτό το πρόσφατα κυκλοφορημένο έγγραφο του FBI, ξεμπροστιάζει το Ρόσγουελ.

Εφαρμόζοντας την ιδέα του Χίτλερ για το μεγάλο ψέμα η τεχνητή εξωγήινη απειλή ανατράφηκε και χτίστηκε σε μια πάντα παρούσα δυνατότητα για τα επόμενα 50 χρόνια. Τελικά, ένα μεγάλο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού βρέθηκε να πιστεύει σε εξωγήινα σκάφη, εξωγήινες επισκέψεις, ακρωτηριασμούς ζώων από εξωγήινους, καθώς και σε απαγωγές ανθρώπων από εξωγήινους, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν οπουδήποτε στο σύμπαν, πολύ λιγότερο ότι, έχουν τυχόν επισκεφθεί ποτέ αυτόν τον πλανήτη.
Η τεχνητή απειλή προωθείται περαιτέρω μέσα από τον προγραμματισμό νοητικού ελέγχου των μαρξιστών και των κομμουνιστών στο Χόλυγουντ, το ραδιόφωνο, την τηλεόραση, διαφήμιση, τους εκδοτικούς οίκους, και το κίνημα της Ουφολογίας, τα οποία είναι υπό τον πλήρη έλεγχο των Illuminati και της Μυστικής κοινότητας. Ο φόβος ενσταλάχτηκε μέσα από την περιστασιακή χρήση του τρόμου εμπνευσμένη από τους ακρωτηριασμούς βοοειδών και ζώων, τα υποπροϊόντα των κυβερνήσεων μυστικής παρακολούθησης του χαμηλού επιπέδου της ακτινοβολίας και, από το λεγόμενο σενάριο εξωγήινης απαγωγής που επιτυγχάνεται με τις πιο πρόσφατες και εξαιρετικά εξελιγμένες επιχειρήσεις νοητικού ελέγχου.
«Η επίθεση προπαγάνδας κατά των αμερικανικών συνεχίζεται μέσα από τις ταινίες. Στο Star Wars ο Luke Skywalker (ο Απόλλων, ο Ώρος, ο Όσιρις), ΓΙΟΣ μιας χήρας, πηγαίνει σε αναζήτηση του εαυτού του (Μυστικός, Χαμένος Κόσμος, ή Μεγάλο Έργο). Ο Jedi Knight Darth Vader (Όσιρις, ο Πατέρας του Ήλιου, ο Απόλλωνας, το Δόγμα, ο Εωσφόρος, ο Δάσκαλος της Δύναμης [μαγεία], ο οποίος έχει περάσει στη Σκοτεινή Πλευρά (θρησκεία, εθνικισμός, δεισιδαιμονία) χωρίζει την πριγκίπισσα (ο τίτλος σημαίνει ΓΙΝΟΜΑΙ) Lea (Ίσις – Σελήνη -. Εκκλησία) από το Δόγμα (Φωτισμός) Ο Lucas ερωτεύεται τη Lea και ξεκινά μια χωρίς σεξ, αλλά πνευματική σχέση, με την πριγκίπισσα.
Αυτή η μυστική ένωση, δημιουργεί το παιδί Ώρος (θεός με κεφάλι γερακιού), ο οποίος, στην ταινία, προσωποποιείται με τον φωτισμό του Lucas μετατρέποντάς τον σε Μύστη ή Ιερέα (ιππότης Jedi – Γιος του Ήλιου – Μύστης – Μετενσαρκωμένος Όσιρις – Απόλλων – Θεός – Δόγμα) . Αυτός ξεκινά μια αναζήτηση στο Millenium (οι σωτήρες πάντα να επιστρέφουν στην χιλιετία) το Γεράκι (ο Ώρος ως σωτήρας) για να σώσει την πριγκίπισσα Lea , πράγμα που οδηγεί σε αντιπαράθεση με τον Vader που μεταδίδει τη γνώση (Νοημοσύνη – Φωτιά) με αποτέλεσμα ο Lucas να βρει το Άγιο Δισκοπότηρο (Γραμμή αίματος, Ταυτότητα, Χαμένος Κόσμος, Οβελίσκος, Πέος, Δημιουργική Δύναμη, Αποθέωση).
Με αυτή τη γνώση καταφέρνει την επανασύνδεση (ένωση με γάμο) της Δύναμης (δόγμα) με την πριγκίπισσα Lea (Εκκλησία), η οποία αποκαθιστά το Τάγμα των Ιπποτών Jedi (Εκκλησίασμα – γεμάτο σώμα Μύστες ή Ιερείς – φυλή έκτης ρίζας – εξέλιξε και ωρίμασε την ανθρωπότητα – Ο Θεός της Φυλής, Ώρος) παράγει χάος, εξέγερση, και την ίδρυση της Νέας Αυγής στον ορίζοντα (ο Ώρος υψώνεται), τη Νέα Εποχή, η Νέα Ατλαντίδα, μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, ο σοσιαλιστικός ουτοπικός κόσμος.
Το ίδιο μήνυμα και στην ταινία Lion King. Αλλά αυτή η ταινία πηγαίνει ακόμη πιο πέρα, αποκαλύπτοντας την πραγματική μοχθηρία αυτής της εξαπάτησης. Οι ύαινες απεικονίζουν αυτό που η “Τάξη” θεωρεί ότι είναι τα «άχρηστα παράσιτα του κόσμου» οι μαύροι, οι ισπανόφωνοι, και οι αυτόχθονες λαοί. Το Λιοντάρι είναι το σύμβολο της φυλής του Ιούδα, το λεγόμενο Ισραήλ, η Χριστιανική Ταυτότητα, το Βρετανικό Ισραήλ, ο Διεθνής Σιωνισμός, η ΑγγλοΆρια φυλή. Μην σκεφτείτε καν ως “σημαντικό” οποιαδήποτε από αυτά.. Είναι μόνο η χειραγώγηση μέσω της οποίας οι Illuminati σχεδιάζουν να αποσπάσουν τον πλήρη έλεγχο του κόσμου … με άλλα λόγια, εντελώς κουραφέξαλα!
Η αληθινή ιστορία αποκαλύπτει ότι «ο βασιλιάς Δαβίδ» δεν ήταν ποτέ ο κυβερνήτης του έθνους του «Ισραήλ», αλλά κατέκτησε το «Ισραήλ», ως βασιλιάς του «Ιούδα». Ήταν ο πόλεμος στον οποίο έστειλε τον σύζυγό της Bathsheba για να σκοτωθεί στην πρώτη γραμμή της μάχης.
Τα τρία προγράμματα ψυχαγωγίας που προσφέρονται στο Ξενοδοχείο Luxor (πηγή φωτός) στο Λας Βέγκας, διδάσκουν το ίδιο πράγμα. Μαζί ονομάζονται «Η αναζήτηση για τον Οβελίσκο» και είναι, στην πραγματικότητα, οι τρεις βαθμοί σε έξι πράξεις, των οποίων ο αριθμός είναι 18 ή 6 +6 +6, το σύμβολο ενός ανθρώπου, του φωτισμένου ανθρώπου Ώρος, ή Ιερέας Μύστης των Μυστηρίων. Όλοι οι «βέβηλοι» που παρακολουθούν το πρόγραμμα ψυχαγωγίας αναδύονται ως “Κύριοι Μασόνοι” άνευ χαρτοφυλακίου … όπως η εκπαίδευση από το Star Wars, το Lion King, και το StarTrek, η κατήχηση είναι ενσωματωμένη στον υποσυνείδητο νου όλων εκείνων που βλέπουν αυτή την προπαγάνδα.
Αυτές οι ταινίες αποτελούν μια ύπουλη πολιτική κατήχηση των λαών του κόσμου στο Δόγμα των Μυστηρίων. Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα. Αν συνεχίζεται καθ ‘όλη τη διάρκεια της νεότητάς τους, είναι βέβαιο ότι θα ενταχθούν σε ένα από τα μυστικά δόγματα ή τουλάχιστον θα δώσουν την έγκρισή τους. Θα πρέπει να μάθετε να διαβάζετε την «συμβολική γλώσσα» των Μυστηρίων, προκειμένου να προφυλάξετε το μυαλό των παιδιών σας από την υποσυνείδητη κατήχηση η οποία εμφυτεύεται στο πρόθυμο μυαλό τους. Οι Σοσιαλιστές που κάνουν ταινίες έχουν απευαισθητοποιήσει το έθνος (ιδιαίτερα στους ευαίσθητους νέους) με τη βία και την αιματοχυσία.
Έχουν καλλιεργήσει την ιδέα ότι, “τα πάντα γίνονται αρκεί να μη σε πιάσουν” … ότι το ήθος είναι κακό. Οι κινηματογραφικές ταινίες, η τηλεόραση, και οι εξαιρετικά εξελιγμένες επιχειρήσεις νοητικού ελέγχου καταστρέφουν την κοινωνία μας. Ποιος από εσάς πιστεύει πραγματικά ότι, ξαφνικά και χωρίς κανένα λόγο τα μικρά παιδιά σε όλη τη χώρα παίρνουν πυροβόλα όπλα και αποφασίζουν να δολοφονήσουν τους γονείς τους, τους συμμαθητές και τους καθηγητές τους;
Πόσοι από εσάς συνειδητοποιείτε ότι η πλειοψηφία αυτών των παιδιών λάμβαναν θεραπεία (ύπνωση και φάρμακα) από επαγγελματίες της ψυχικής υγείας; Πόσοι από εσάς συνειδητοποιείτε ότι, είναι αυτοί οι ίδιοι οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας οι οποίοι έχουν δημιουργήσει το φαινόμενο «απαγωγή από εξωγήινους» και «κακοποιημένα παιδιά» , το οποίο έχει σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα; Πόσοι από εσάς έχετε ποτέ συνειδητοποιήσει ότι οι περισσότεροι αποκαλούμενοι επαγγελματίες ψυχικής υγείας είναι δεδηλωμένοι μαρξιστές; Πότε θα σταματήσετε να είστε ανίδεοι προβατάνθρωποι; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν πάντα λίγο πριν οι νομοθέτες χρειαστεί να ψηφίσουν για μία σημαντική νομοθεσία για τα όπλα;
Για να γίνουν πιστευτά τα διαστρικά ταξίδια δημιουργήθηκε η NASA. Το διαστημικό πρόγραμμα Apollo πλάσαρε την ιδέα ότι ο άνθρωπος θα μπορούσε να ταξιδέψει και να περπατήσει στο φεγγάρι. Κάθε αποστολή του Apollo ήταν προσεκτικά πρoβαρισμένη και στη συνέχεια γυρίστηκε σε μεγάλες σκηνές της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας σε άκρως απόρρητο χώρο δοκιμών στην έρημο της Νεβάδα και σε ασφαλή και φυλασσόμενη ηχητική σκηνή στα στούντιο της Walt Disney, εντός της οποίας υπήρχε μια τεράστιας κλίμακας μακέτα με το φεγγάρι.
Όλα τα ονόματα, οι αποστολές, οι τοποθεσίες προσγείωσηςκαι τα γεγονότα στο διαστημικό πρόγραμμα Apollo επαναλαμβάνουν τις αποκρυφιστικές αλληγορίες, τελετές και τα σύμβολα της μυστικής θρησκείας των Illuminati. Η πιο ολοφάνερη ήταν η πλαστή έκρηξη στο διαστημικό σκάφος Apollo 13 με το όνομα «Υδροχόος» (νέα εποχή) στις 1:13 (1313 στρατιωτική ώρα) στις 13 Απριλίου του 1970, η οποία ήταν η μεταφορά για την τελετή έναρξης που συμπεριλαμβάνει το θάνατο (έκρηξη) τοποθέτηση στο φέρετρο (περίοδος αβεβαιότητας της επιβίωσής τους) επικοινωνία με τον πνευματικό κόσμο και τη μετάδοση της εσωτερικής γνώσης στον υποψήφιο (τροχιά και παρατήρηση της σελήνης, χωρίς φυσική επαφή), την αναγέννηση της μύησης (λύση του προβλήματος και επισκευές) και την άνοδο (ου Φοίνικα, η νέα εποχή του Υδροχόου) από το γράπωμα του ποδιού του λιονταριού (επαναφορά και ανάκτηση του Απόλλωνα 13)
Το 13 είναι ο αριθμός του θανάτου και της αναγέννησης, του θανάτου και της μετενσάρκωσης, της θυσίας, ο Φοίνικας, ο Χριστός (τελειοποιημένη ψυχή φυλακισμένη στην ύλη) και η μετάβαση από το παλαιό στο νέο. Μια άλλη αποκάλυψη για εκείνους που κατανοούν τη συμβολική γλώσσα των Illuminati είναι το κρυφό νόημα των ονομάτων των διαστημικών λεωφορείων «Μια κολομβιανή επιχείρηση να καταβάλουν προσπάθεια για την Ανακάλυψη της Ατλαντίδας … και όλοι οι ανταγωνιστές πρέπει να καταστρέφονται»
Η εξερεύνηση της σελήνης σταμάτησε επειδή ήταν αδύνατο να συνεχιστεί η απάτη, χωρίς να ανακαλυφθεί. Και φυσικά ξέμειναν από προ-γυρισμένα επεισόδια. Κανένας άνθρωπος ποτέ δεν έχει ανέβει ψηλότερα από 300 μίλια, πάνω από την επιφάνεια της Γης. Στο πλαίσιο του εν λόγω υψόμετρου οι αστροναύτες είναι κάτω από την ακτινοβολία της ζώνης Van Allen και η ζώνη Van Allen τους προστατεύει από την υπερβολική ακτινοβολία που διαπερνά το διάστημα. Κανένας άνθρωπος δεν μπήκε ποτέ σε τροχιά, προσγειώθηκε ή περπάτησε πάνω στη Σελήνη, σε κανένα δημόσια γνωστό διαστημικό πρόγραμμα. Αν ο άνθρωπος έχει ποτέ πάει πραγματικά στο φεγγάρι, θα έχει γίνει εν κρυπτώ και με μια πολύ διαφορετική τεχνολογία.
Η τεράστια ακτινοβολία που συναντάται στη ζώνη Van Allen, η ηλιακή ακτινοβολία, η κοσμική ακτινοβολία, οι ηλιακές εκλάμψεις, ο έλεγχος της θερμοκρασίας, και πολλά άλλα προβλήματα που συνδέονται με τα διαστημικά ταξίδια εμποδίζουν ζωντανούς οργανισμούς να αφήσουν την ατμόσφαιρά μας με το γνωστό μας επίπεδο τεχνολογίας. Κάθε νοήμων μαθητής γυμνασίου με ένα βασικό βιβλίο φυσικής μπορεί να αποδείξει ότι η NASA προσποιήθηκε τις προσγειώσεις του Apollo στο φεγγάρι. Αν έχετε αμφιβολία για αυτό παρακαλώ να εξηγήσετε, πώς οι αστροναύτες περπάτησαν πάνω στην επιφάνεια της Σελήνης, φορώντας μια διαστημική στολή ,με το πλήρες φως του ήλιου, απορροφώντας τουλάχιστον 265 βαθμούς θερμότητας περιστοιχισμένοι από ένα κενό … και αυτό, δε λαμβάνει καν υπόψη τις τυχόν επιπτώσεις της κοσμικής ακτινοβολίας, τις ηλιακές εκλάμψεις, τους μικρομετεωρίτες, κλπ.
Η NASA μας λέει ότι το φεγγάρι δεν έχει ατμόσφαιρα και ότι οι αστροναύτες που περιβάλλονταν από το κενό του διαστήματος. Η Θερμότητας ορίζεται ως, η δόνηση ή κίνηση των μορίων εντός ύλης. Όσο ταχύτερη είναι η μοριακή κίνηση τόσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία. Όσο πιο αργή είναι η μοριακή κίνηση τόσο πιο κρύα η θερμοκρασία.
Απόλυτο μηδέν είναι το σημείο εκείνο όπου παύει κάθε μοριακή κίνηση. Προκειμένου να έχουμε ζεστό ή κρύο, τα μόρια πρέπει να είναι παρόντα. Το κενό, είναι μια κατάσταση του τίποτα, όπου δεν υπάρχουν μόρια. Τα κενά υπάρχουν σε μοίρες. Ορισμένοι επιστήμονες μας λένε ότι, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως το απόλυτο κενό. Το διάστημα είναι το πιο κοντινό πράγμα σε ένα απόλυτο κενό που είναι γνωστό σε εμάς. Υπάρχουν τόσα λίγα μόρια που υπάρχουν στις περισσότερες περιοχές αυτού που γνωρίζουμε ως «διάστημα», όπου, οποιαδήποτε έννοια του «ζεστού» ή «κρύου» είναι αδύνατο να μετρηθεί.
Ένα κενό είναι μια τέλεια μόνωση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα «θερμός» ή μία κενή φιάλη χρησιμοποιείται για την αποθήκευση ζεστών ή κρύων υγρών, ώστε να διατηρηθεί η θερμοκρασία για μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα χωρίς εκ νέου θέρμανση ή εκ νέου ψύξη. Ακτινοβολία όλων των τύπων θα ταξιδέψει μέσα από ένα κενό, αλλά δεν θα επηρεάσει το κενό. Θερμική ακτινοβολία από τον ήλιο ταξιδεύει μέσα στο κενό του διαστήματος, αλλά δεν «ζεσταίνει» το διάστημα. Στην πραγματικότητα, η ακτινοβόλος θερμότητα του ήλιου δεν έχει καμία απολύτως επίδραση μέχρι να χτυπήσει σε ύλη. Η μοριακή κίνηση θα αυξηθεί σε άμεση αναλογία με την ακτινοβολούμενη ενέργεια η οποία απορροφάται από την ύλη.
Ο χρόνος που χρειάζεται για τη θέρμανση της ύλης που εκτίθεται σε άμεσο ηλιακό φως στο διάστημα, προσδιορίζεται από το χρώμα του, τις στοιχειακές του ιδιότητες, την απόστασή του από τον ήλιο, και το ποσοστό της απορρόφησης της ακτινοβολούμενης θερμικής ενέργειας. Το Διάστημα ΔΕΝ είναι ζεστό. Το Διάστημα ΔΕΝ είναι κρύο. Αντικείμενα που θερμαίνονται δεν μπορούν να ψυχθούν από το διάστημα. Για να κρυώσει ένα αντικείμενο θα πρέπει πρώτα να απομακρυνθεί από το άμεσο ηλιακό φως.
Αντικείμενα που είναι στη σκιά ενός άλλου αντικειμένου τελικά θα ψυχθούν, αλλά όχι επειδή το Διάστημα είναι «κρύο». Το Διάστημα δεν είναι κρύο. Το Ζεστό και το Κρύο δεν υπάρχουν στο κενό του διαστήματος. Τα αντικείμενα θα ψυχθούν γιατί οι νόμοι της κίνησης υπαγορεύουν ότι, τα μόρια του αντικειμένου θα επιβραδυνθούν λόγω της αντίστασης που προκύπτει όταν θα χτυπήσουν σε άλλα μόρια μέχρι τελικά, κάθε κίνηση να σταματήσει με την προϋπόθεση ότι, το αντικείμενο είναι προστατευμένο από την άμεση ή / και έμμεση ακτινοβολία του ήλιου, και ότι δεν υπάρχει άλλη πηγή θερμότητας.
Δεδομένου ότι το κενό του διαστήματος είναι ο τέλειος μονωτής αντικειμένων, παίρνει πολύ χρόνο για να κρυώσουν ακόμα και όταν απομακρύνονται από όλες τις πηγές θερμότητας ακτινοβολούμενες ή άλλες. Η NASA επιμένει ότι, οι διαστημικές στολές των αστροναυτών που υποτίθεται ότι φορούσαν στην επιφάνεια της σελήνης ήταν κλιματιζόμενες. Ένα κλιματιστικό δεν μπορεί, και δεν θα λειτουργήσει χωρίς έναν εναλλάκτη θερμότητας. Ένας εναλλάκτης θερμότητας παίρνει απλώς τη θερμότητα που συγκεντρώνεται σε ένα μέσο όπως το φρέον από το ένα μέρος και την μεταφέρει σε άλλο. Αυτό απαιτεί ένα μέσο μορίων τα οποία μπορούν να απορροφούν και να μεταφέρουν τη θερμότητα, όπως μια ατμόσφαιρα ή το νερό. Ένα κλιματιστικό δεν πρόκειται και δεν μπορεί να λειτουργήσει σε κενό.
Μια διαστημική στολή που περιβάλλεται από ένα κενό, δεν μπορεί να μεταφέρει θερμότητα από το εσωτερικό του κοστουμιού σε οποιοδήποτε άλλο μέρος. Το κενό, να θυμάστε, είναι ένα τέλειο μονωτικό υλικό. Ένας άντρας θα ψηθεί μέσα στο κοστούμι του σε μια τέτοια περίσταση. Η NASA ισχυρίζεται ότι οι στολές ήταν ψύχονταν με ένα σύστημού νερό που διοχετευόταν σε όλο το σώμα και στη συνέχεια, μέσω ενός συστήματος πηνίων προστατευμένων από τον ήλιο στο σακίδιο. Η NASA ισχυρίζεται ότι το νερό ψεκάζονταν στα πηνία, προκαλώντας μία επικάλυψη πάγου. Ο πάγος στη συνέχεια, δήθεν απορροφούσε την τεράστια θερμότητα που συλλέγονταν στο νερό και εξατμιζόταν στο διάστημα.
Υπάρχουν δύο προβλήματα με αυτό που δεν μπορούν να εξηγηθούν.
1) Η ποσότητα του νερού που απαιτείται να μεταφερθεί από τους αστροναύτες, προκειμένου να κάνουν αυτό το έργο ακόμα και για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα απευθείας στους 55 βαθμούς πάνω από το σημείο βρασμού του νερού (210 βαθμούς F στο επίπεδο της θάλασσας στη Γη) η θερμότητα του ήλιου δεν θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει ανεκτή από τους αστροναύτες.
2) Η NASA υποστήριξε από τότε ότι, βρήκαν πάγο σε κρατήρες της Σελήνης. Η NASA ισχυρίζεται ότι, ο προστατευμένος από τις άμεσες ακτίνες του ήλιου πάγος, δεν θα εξατμιστεί καταστρέφοντας τις ψεύτικες εξηγήσεις περί «κλιματισμού».
Να θυμάστε αυτό. Σκεφτείτε το την επόμενη φορά που θα πάτε κάπου μακριά το πρωί με μια «κενή φιάλη» γεμάτη με ζεστό καφέ. Σκεφτείτε το πολύ και σκληρά όταν κάθεστε και ρίξετε ένα ζεστό φλιτζάνι από το θερμός σας για να πιείτε μαζί με το γεύμα σας τέσσερις ώρες αργότερα … και στη συνέχεια σκεφτείτε το ξανά όταν ρίχνετε το τελευταίο – ακόμα πολύ ζεστό φλιτζάνι καφέ στο τέλος της ημέρας. Οι ίδιοι νόμοι της φυσικής ισχύουν για κάθε όχημα που κινείται μέσα στο χώρο. Η NASA ισχυρίζεται ότι το διαστημικό σκάφος περιστρεφόταν αργά προκαλώντας ψύξη στη σκιασμένη πλευρά, από το έντονο κρύο του διαστήματος … ένα έντονο κρύο που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Στην πραγματικότητα το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να επιτευχθεί από μια περιστροφή του διαστημικού σκάφους είναι μια πιο ομοιόμορφη και σταθερή θέρμανση, όπως αυτή που προκύπτει από την περιστροφή ενός hot dog στη σούβλα. Στην πραγματικότητα, θα είχε επιδοθεί ένα πιάτο που ονομάζεται Αστροναύτης a la Apollo.Το λιγότερο, δεν θα θέλατε να ανοίξετε την καταπακτή του σκάφους κατά την επιστροφή του. Η NASA επιπλέον, ξέρει καλύτερα από το να ισχυρίζεται, ότι μια συσκευή ψύξης νερού, όπως αυτή που ισχυρίζεται ότι έψυξε τις στολές των αστροναυτών, έψυξε το διαστημικό σκάφος.
Κανένας πύραυλος δε θα μπορούσε ποτέ να έχει εκτοξευθεί με την ποσότητα του νερού που χρειάζεται για να λειτουργήσει ένα τέτοιο σύστημα ακόμα και για ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το γλυκό νερό ζυγίζει λίγο πάνω από 62 λίμπρες το κυβικό. Η ικανότητα Διαστήματος και βάρους ήταν κρίσιμη δεδομένης της ικανότητας εκτόξευσης των πυραύλων που χρησιμοποιούνταν στο διαστημικό πρόγραμμα Apollo. Δεν υπήρχε επιπλέον νερό που μεταφερόταν από κάθε αποστολή για τις διαστημικές στολές ή για την ψύξη του διαστημικού οχήματος. Από τις ηχογραφήσεις φαίνεται ότι, οι αστροναύτες παραπονέθηκαν έντονα για το κρύο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους και ενώ βρίσκονταν στην επιφάνεια της σελήνης.
Μίλησαν για τη χρήση θέρμανσης, που δεν εξέπεμπε αρκετή θερμότητα για να ξεπεραστεί το έντονο κρύο του Διαστήματος. Ήταν επιτακτική ανάγκη της NASA να χρησιμοποιήσει αυτό το τέχνασμα, γιατί, για να πω την αλήθεια, η NASA ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Είναι, επίσης, απόδειξη της αλαζονείας και της περιφρόνησης με την οποία οι Illuminati κατέχουν τον κοινό άνθρωπο. Αυτό που ακούσαμε είναι στην πραγματικότητα ενδεικτικό του υπερβάλλοντος συστήματος ψύξης που χρησιμοποιούνται στα σκηνικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των αποστολών της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας σε ερημική τοποθεσία της Νεβάδα, όπου είναι κοινό ότι οι θερμοκρασίες κυμαίνονται σε πάνω από 100 βαθμούς.
Στη κραυγαλέα αφιλτράριστη άμεση θερμότητα του ήλιου, οι αστροναύτες δεν θα μπορούσαν ποτέ να ψυχθούν σε οποιαδήποτε στιγμή στο τέλειο μονωτικό κενό του Διαστήματος. Ως απόδειξη, εξετάστε το Lunar Lander στην επίδειξη στο Ινστιτούτο Smithsonian και παρατηρήσετε τον σκεπασμένο και καλυμμένο κώνο του κινητήρα πυραύλου μέσα στο σκάφος, ο οποίος επισυνάπτεται πάνω από το ακροφύσιο των πυραύλων στο κέντρο της βάσης του Lander. Είναι αυτή η πυραυλική μηχανή που δήθεν παρείχε τη ρετρό ώθηση κατά την προσγείωση στο φεγγάρι και την ώση απογείωσης κατά την απογείωση από το φεγγάρι. Στο πραγματικό Lunar Lander αυτός ο κινητήρας υπάρχει, αλλά στην ταινία και τις εικόνες από το εσωτερικό του Lunar Lander που υποτίθεται ότι να είναι στο φεγγάρι, ο κινητήρας είναι απών.
Στη συνέχεια, εξετάστε τον προσομοιωτή του Lunar Lander και θα δείτε ακριβώς που γυρίστηκε το ψεύτικο βίντεο.
Θα ήταν επίσης μια καλή ιδέα, να μετρήσετε τις διαστάσεις των αστροναυτών με τις στολές τους και στη συνέχεια να μετρήσετε τις πραγματικές διαστάσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην καταπακτή την οποία έπρεπε να χρησιμοποιήσουν για έξοδο και είσοδο σου Lander.
Επίσης, μετρείστε τις εσωτερικές διαστάσεις του πραγματικού Lander και θα δείτε ότι οι αστροναύτες (ψεύτες), δεν θα μπορούσαν ενδεχομένως να μπουν ή να βγουν με τις στολές τους μέσω αυτής της καταπακτής. Παρατηρήστε τη θέση του μεντεσέ της καταπακτής και στη συνέχεια να εξετάστε τον εκπαιδευτικό προσομοιωτή Lunar Lander και μετρείστε όλες τις παραπάνω διαστάσεις, φροντίζοντας να σημειώσετε τη θέση του μεντεσέ στην πολύ μεγαλύτερη καταπακτή και, μπορεί να γίνετε «πεφωτισμένος» … για να το πω έτσι.
Η NASA ισχυρίζεται ότι, οι διαστημικές στολές που φορούσαν οι αστροναύτες συμπιέστηκαν στα 5 psi πάνω από την ατμοσφαιρική πίεση (0 psi κενό) στην επιφάνεια της Σελήνης. Έχουμε εξετάσει τα γάντια τα οποία η NASA ισχυρίζεται ότι φορούσαν οι αστροναύτες και διαπιστώσαμε ότι είναι κατασκευασμένα από εύκαμπτο υλικό και δεν περιέχουν μηχανικές, υδραυλικές, ή ηλεκτρικές συσκευές που θα βοηθούσαν τους αστροναύτες να κινούν με επιδεξιότητα τα δάχτυλα και τα χέρια τους, φορώντας τα γάντια.
Πειράματα αποδεικνύουν απολύτως ότι, τα εν λόγω γάντια είναι αδύνατον να χρησιμοποιηθούν και ότι ο αυτός που τα φοράει δεν μπορεί να λυγίσει τον καρπό ή τα δάκτυλα του για να κάνει οποιαδήποτε επιδέξια εργασία όταν τα γεμίσουν με 5 psi πάνω από την πίεση του περιβάλλοντος, είτε σε κενό είτε στην ατμόσφαιρα της γης. Η NASA έδειξε βασικά, πλάνα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά,από αστροναύτες που χρησιμοποιούν τα χέρια και τα δάχτυλά τους φυσιολογικά κατά τη διάρκεια της αποστολήςτους στη λεγόμενη «σεληνιακή επιφάνεια».
Οι ταινίες δείχνουν καθαρά ότι, δεν υπάρχει καμία απολύτως πίεση εντός των γαντιών … μια κατάσταση που θα είχε προκαλέσει εκρηκτική αποσυμπίεση των αστροναυτών, με αποτέλεσμα τον σχεδόν άμεσο θάνατο αν πραγματικά περιβάλλονταν από το κενό του διαστήματος. Αν δεν το πιστεύετε δοκιμάστε μόνοι σας … είναι ένα πολύ απλό πείραμα και δεν απαιτεί έναν επιστήμονα πυραύλων για να το εκτελέσει.
Αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους, πάνω από εκατό πολύ απλούς και πολύ εύκολο να αποδειχθούν έγκυρα επιστημονικά, λόγοι για τους οποίους η NASA και το διαστημικό πρόγραμμα Apollo είναι δύο από τα μεγαλύτερα ψέματα που πλασαρίστηκε ποτέ στους ανυποψίαστους και ευκολόπιστους ανθρώπους του κόσμου. Προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε δεδομένα σχετικά με την Ηλιακή δραστηριότητα και ιδίως τις ηλιακές εκλάμψεις που μπορεί να ήταν ενεργές κατά τη διάρκεια των αποστολών του Apollo. Βρήκαμε ότι τα δεδομένα είναι διαθέσιμα για κάθε ημέρα κάθε έτους κατά τα οποία τα δεδομένα έχουν συλλεχθεί ΕΚΤΟΣ από τις ημέρες και ώρες από όλα τα πλάνα του Apollo. Αυτά τα δεδομένα δεν μπορούν να ληφθούν από καμία κυβερνητική υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένων της NASA, NOAA, ή το Ναυτικό Παρατηρητήριο.
Αυτά είναι δεδομένα που συγκεντρώνονται συνήθως και θα είχουν χρησιμοποιηθεί για τον υπολογισμό των ημερομηνιών της εκτόξευσης, ημερομηνίες και ώρες των αποστολών και τον κίνδυνο ακραίας ακτινοβολίας. Θα είχαν ελεγχθεί κατά καιρούς επιπλέον οι δραστηριότητες των οχημάτων των αστροναυτών, ενώ βρισκόταν στη σελήνη … εφόσον φυσικά οι αστροναύτες ήταν ποτέ στη Σελήνη. Τα δεδομένα δεν είναι διαθέσιμα, διότι θα αποδείκνυαν ότι οι λεγόμενοι αστροναύτες θα είχαν γίνει τραγανοί τηγανιτοί.
Θα είχαν επιστρέψει στη γη ΝΕΚΡΟΙ αν είχαν πραγματικά επιχειρήσει τέτοιου είδους αποστολές. Επιπλέον οι περισσότερες, αν όχι όλες, από τις φωτογραφίες, ταινίες, και βιντεοταινίες των αποστολών του Apollo, είναι εύκολο να αποδειχθεί ότι είναι πλαστές. Ο καθένας με την παραμικρή γνώση φωτογραφίας σε στούντιο, φωτισμού του στούντιο και της πραγματικότητας της Σεληνιακής φυσικής, εύκολα μπορεί να αποδείξει ότι η NASA πλαστογράφησε τα οπτικά αρχεία του Διαστημικού Προγράμματος Apollo.
Κανένα έγχρωμο φιλμ γνωστό στον άνθρωπο, τότε ή τώρα, είχε ή έχει την ευχέρεια να παράγει την εξαιρετική λεπτομέρεια που βρέθηκε στα σκιερά και τα τονισμένα σημεία των φωτογραφιών που υποτίθεται ότι ελήφθησαν στο φεγγάρι. Κάθε επαγγελματίας φωτογράφος μπορεί να σας πει ότι οι φωτογραφίες θα μπορούσαν μόνο να έχουν παραχθεί σε ελεγχόμενο περιβάλλον, χρησιμοποιώντας φωτισμό στούντιο και, δε θα μπορούσαν, ενδεχομένως, να έχουν τραβηχτεί με πλήρες ηλιακό φως σε ένα κενό στο φεγγάρι.
Μερικές είναι τόσο εμφανώς ψεύτικες που, όταν οι αποκλίσεις τους επισημαίνονται σε ανυποψίαστους τηλεθεατές ένα ευδιάκριτο λαχάνιασμα ακούγεται. Μερικοί έχουν πραγματικά περάσει σε μια ήπια κατάσταση σοκ. Μερικοί άνθρωποι λυγίζουν και κλαίνε. Έχω δει άλλους να θυμώνουν τόσο που έχουν σκίσει τις φωτογραφίες σε κομμάτια, ουρλιάζοντας ασυνάρτητα.
Ο Kleinknect, ο επικεφαλής των Επιχειρήσεων στη NASA κατά τη διάρκεια του Διαστημικού Προγράμματος Apollo, τώρα είναι πλέον Ελευθεροτέκτονας 33ου Βαθμού και ο αδελφός του είναι ο Ύπατος Μεγάλος Ταξίαρχος του Συμβουλίου της 33ης Βαθμίδας της Αρχαίας και Καθιερωμένης Σκωτσέζικης Τελετουργίας του Τεκτονισμού της Νότιας Δικαιοδοσίας. Ήταν η ανταμοιβή του για την επιτυχία του. Όλοι οι πρώτοι αστροναύτες ήταν Μασόνοι.
Υπάρχει μια φωτογραφία στη Βουλή του Ναού στην Ουάσιγκτον του Neil Armstrong στην επιφάνεια της Σελήνης (δήθεν) με τη διαστημική στολή του, κρατώντας τη μασονική ποδιά του μπροστά στη βουβωνική του χώρα. Όλοι οι ανώτεροι υπάλληλοι της NASA ήταν και είναι, μέλη των Illuminati, μαρξιστές ή κομμουνιστές. Η Σοβιετική Ένωση προγραμμάτισε μόνο μια επανδρωμένη αποστολή το φεγγάρι. Οι Σοβιετικοί κοσμοναύτες που σχετίζονται μαζί μου, μου μετέφεραν ότι, οι αστροναύτες κυριολεκτικά ΨΗΘΗΚΑΝ από την ακραία ακτινοβολία στο διάστημα, όταν στάλθηκαν σε υψηλή τροχιά μέσω της ζώνης Van Allen.
Η ΕΣΣΔ δεν προσπάθησε ποτέ ξανά να στείλει άνδρες μέσα ή πάνω από τη ζώνη Van Allen. Αν ο άνθρωπος δεν μπόρεσε να επιβιώσει από την ακραία ακτινοβολία της ζώνης Van Allen, πώς θα μπορούσαν να στείλουν έναν άνθρωπο στο φεγγάρι; Η Σοβιετική Ένωση απέρριψε το πρόγραμμα Άνθρωπος στο Φεγγάρι.
Η επίδραση πάνω στους ανθρώπους του κόσμου, ήταν ότι, αν μπορούσαμε να πάμε στο φεγγάρι άλλα πλάσματα από άλλους κόσμους θα μπορούσαν να ταξιδέψουν στη Γη μας. Η κλιμάκωση του τεχνητού σεναρίου της εξωγήινης απειλής από τότε, είναι προφανής. Οι πρόσφατες αποκαλύψεις του παραπλανητικού χαρακτήρα της NASA και το διαστημικό πρόγραμμα Apollo, από την Υπηρεσία Πληροφοριών και άλλες, οδήγησε σε μια πλημμύρα της προπαγάνδας, στα τηλεοπτικά προγράμματα και τις ταινίες που έχουν σχεδιαστεί για να κρατήσουν τους προβατανθρώπους παγιδευμένους σε ένα ανίδεο βαθύ ύπνο.
Οι πιο φιλόδοξες είναι η «Apollo 13» και «Από τη Γη στη Σελήνη», και οι δύο αφορούν τον ηθοποιό / παραγωγό Τομ Χανκς. Η τελευταία ανοίγει με έναν μονόλογο από τον κ. Χανκς που περπατά προς τα εμπρός αποκαλύπτοντας μια τεράστια αναπαράσταση του «Θεού» Απόλλωνα (Ήλιος, Όσιρις, χαμένη λέξη κλπ), οδηγώντας το άρμα του που το τραβάνε 4 άλογα μέσα από τους ουρανούς.
Γιατί ο Απόλλων; Γιατί ο ήλιος; Γιατί η αυγή; Πάρτε μια ιδέα. Πηγαίνετε στην Ροτόντα του κτιρίου Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτον, σταθείτε ακριβώς στη μέση της Ροτόντας και κοιτάξτε κατ ‘ευθείαν επάνω. Καλύπτοντας το εσωτερικό του θόλου για να το δουν όλοι, είναι η ζωγραφική με τίτλο «Η Αποθέωση του George Washington». Το τεράστιο έργο δείχνει τον George Washington μεταμορφωμένο σε Σατανά, υποσχόμενος ένα νέο «θεό Ήλιο» (Απόλλωνα) στο άρμα του Απόλλωνα που το τραβάνε τέσσερα άλογα στους ουρανούς. Η ζωγραφική είναι περιτριγυρισμένη από όλους τους παλιούς παγανιστικούς «θεούς» της παλιάς Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
Ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί χρησιμοποιούμε έναν αιγυπτιακό οβελίσκο, όπως το μνημείο της Ουάσιγκτον προς τιμήν του Στρατηγού που μας οδήγησε στον αγώνα μας για την ανεξαρτησία και ο οποίος έγινε ο πρώτος Αμερικανός Πρόεδρος. Στη συνέχεια, συνειδητοποιείστε ότι αντιπροσωπεύει μια αχτίδα φωτός (Ra), Φωτισμός, το πέος του Όσιρι, η «παραγωγική» ή «δημιουργική δύναμη,» ο «Χαμένος Λόγος» των Μυστηρίων, τον Ήλιο, τη φωτιά (διάνοια), τον Απόλλωνα.
Ένα αποτέλεσμα του Genome Project στο Las Alamos Laboratory, η πρόσφατη επιτυχία της κλωνοποίησης και η πρόοδος της βιοχημείας να παράγει εργαστηριακά δημιουργημένα πλάσματα που τελικά θα παρουσιαστούν προς τους ανθρώπους του κόσμου, ως εξωγήινης προέλευσης. Ο μόνος λόγος που ένας εξωγήινος δεν έχει ακόμη παρουσιαστεί στην ανθρωπότητα είναι ότι, δεν έχουν ακόμη καταφέρει να τον κάνουν πειστικό. Για μια σε βάθος εξήγηση αυτού του σεναρίου «τεχνητής εξωγήινη απειλή», διαβάστε την αναφορά του Iron Mountain, «Η Πιθανότητα και η Δυνατότητα για Μόνιμη Ειρήνη».
Σοσιαλιστές παράγοντες αλλαγής, γνωστοί σε σας, όπως ο William Moore, ο Jaime Shandera και ο Stanton T. Friedman παρουσίασαν την απάτη γνωστή ως Επιχείρηση Majestic-12. Αυτά τα πλαστά έγγραφα τυπώθηκαν στη σοσιαλιστική εφημερίδα New York Times. Ήταν μια προσπάθεια για να οδηγήσουν τους προβατανθρώπους μακριά από την αλήθεια, παρουσιάζοντας μια τεχνητή εξωγήινη απειλή σαν «κυβερνητική κάλυψη» της εξωγήινης επίσκεψης. Οι περισσότεροι από τους γνωστούς Ουφολόγους και τους λεγόμενους ερευνητές UFO είναι Illuminati, μαρξιστές, CIA, KGB ή παράγοντες αλλαγής που λειτουργούν στα πλαίσια της προώθησης της προπαγάνδας στον αμερικανικό λαό. Δεν θα αγοράζατε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από κανέναν από αυτούς τους ανθρώπους … γιατί αγοράζετε «ιπτάμενους δίσκους»; Ο Stanton T. Friedman τελειώνει κάθε διάλεξή του με μια έκκληση για παγκόσμια κυβέρνηση, την οποία αιτιολογεί ρωτώντας, «Ποιος μιλάει για τον πλανήτη Γη … η Αργεντινή;»
Θα αγοράζατε έναν ιπτάμενο δίσκο από αυτόν τον άνθρωπο; Μου είπε ένας συμμετέχων σε μια από τις διαλέξεις του Friedman με πλατιά ματιά ότι, «Ως πυρηνικός φυσικός έχει μεγάλη αξιοπιστία.» Μια διεξοδική έρευνα των εργοδοτών του για τα τελευταία 25 χρόνια δεν είχε δείξει έστω και έναν που θα βεβαίωνε ότι ο Stanton T. Friedman είχε εργαστεί ποτέ για κανέναν από αυτούς ως «πυρηνικός φυσικός.» Το Ruby Ridge, η σφαγή στο Waco, η επίθεση εναντίον πατριωτών και πολιτοφυλακών, και άλλες επιθετικές ενέργειες κατά των αμερικανών που θα μπορούσαν να πολεμήσουν αυτή την απάτη, είναι πράξεις πολέμου.
Οι πράξεις αυτές έχουν σχεδιαστεί για να δαιμονοποιήσουν τους φονταμενταλιστές χριστιανούς, τους εβραίους, τους μουσουλμάνους, τη νόμιμη πολιτοφυλακή, και οποιονδήποτε άλλος μπορεί να αγωνίζεται για την υπεράσπιση του Συντάγματος ή της ελευθερία. Αυτές οι τρομοκρατικές πράξεις παραδίδουν ένα μήνυμα προς τον αμερικανικό λαό ότι ,κάθε αντιπολίτευση στην νέα ανώτερη παγκόσμια κυβέρνηση θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με συντριπτική βία και την πλήρη γενοκτονία των εχθρών του σοσιαλισμού.
Το MAJESTY TWELVE, αποκάλυψε ότι τα ναρκωτικά εισέρχονται στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών, τις στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών, τη Μοσάντ, την KGB, και τους συνεργάτες τους στο οργανωμένο έγκλημα. Οι λόγοι που αναφέρθηκαν ήταν, για να χρηματοδοτήσουν «μυστικά σχέδια» που δεν μπορεί ποτέ να αποκαλυφθούν στο Κογκρέσο ή τις επιτροπές εποπτείας, καθώς και, για την κοινωνική μηχανική.
Μέσα στα 2 τελευταία χρόνια έχει αποκαλυφθεί ότι οι Εβραίοι ραβίνοι ήταν επικεφαλής των οργανισμών φαρμάκων στη Νέα Υόρκη και αλλού, ενώ άλλοι Ραβίνοι παρέχουν τα μέσα για ξέπλυμα χρήματος από τα ναρκωτικά για τους άλλους που εισάγουν και πωλούν τα ναρκωτικά, προκειμένου να χρηματοδοτήσουν τις θρησκευτικές τους οργανώσεις ή τη χρηματοδότηση του Ισραήλ και των σιωνιστικής σχεδίων. Τα ναρκωτικά έχουν υπάρξει μια μεγάλη βοήθεια για τη μυστική κυβέρνηση των Illuminati. Η κοινωνία μπορεί να ελέγχεται με τον έλεγχο των ναρκωτικών. Αυτή η βιομηχανία αποφέρει αφάνταστα ποσά χρημάτων που κανείς δε μπορεί να υπολογίσει. Κάνοντας τα ναρκωτικά άφθονα σε μικρή ή καθόλου τιμή, πολλοί άνθρωποι μπορούν να εθιστούν και να υποβιβαστούν σε μια μορφή δουλείας, υπό τον πλήρη έλεγχο των προμηθευτών. Ένας εξαρτημένος θα κάνει κυριολεκτικά τα πάντα για ένα «φτιάξιμο».
Είναι ακατανόητο το γεγονός ότι οι προβατάνθρωποι ήθελαν πραγματικά να εκλέξουν τον Ollie North στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών ενώ είχε εμπλακεί στην εμπορία μετρητών για όπλα και ναρκωτικά για περισσότερα μετρητά για περισσότερα όπλα για περισσότερα φάρμακα … και την παράδοση όλων αυτών των όπλων στους εχθρούς των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η γνώμη μου είναι ότι OllieNorth αποτελεί όνειδος για τη στολή του σώματος των πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών.
Κάνοντας τα ναρκωτικά δύσκολο να τα βρεις και ανεβάζοντας τις τιμές, αυτοί που τα ελέγχουν μπορούν να δημιουργήσουν τεράστια κύματα εγκληματικότητας ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος όποτε το επιθυμούν. Αυτά τα κύματα του εγκλήματος φοβίζουν τους αθώους νομοταγείς ανθρώπους ώστε να συμφωνήσουν να εγκαταλείψουν τα Δικαιώματα και τις Ελευθερίες προκειμένου, «να πάρουν το έγκλημα και τα ναρκωτικά από τους δρόμους». Πρόσφατες δημοσκοπήσεις έχουν ισχυριστεί ότι η πλειοψηφία των Αμερικανών είναι πρόθυμοι να, «εγκαταλείψουν κάποια από τα δικαιώματα και την ελευθερία τους, προκειμένου να πάρει το έγκλημα και τα ναρκωτικά από τους δρόμους».
Αφού πέρασε η δρακόντεια νομοθεσία για την άρση Δικαιωμάτων και Ελευθεριών, τα ναρκωτικά για άλλη μια φορά έγιναν άφθονα και οι τιμές μειώθηκαν. Και, που να δεις.. … το έγκλημα εξαφανίζεται και κάνει τους νέους νόμους να μοιάζουν σαν να τηρούνται πραγματικά. Αυτή η τεχνική έχει χρησιμοποιηθεί εκτενώς στον πόλεμο των σοσιαλιστών κατά της δεύτερης τροποποίησης του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής
Η πρώτη και μεγαλύτερη από τις επιχειρήσεις λαθρεμπορίου ναρκωτικών ιδρύθηκε για λογαριασμό της CIA από τον George Herbert Walker Bush, ενώ διατελούσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της υπεράκτιας εταιρίας Zapata Oil. Τα αλιευτικά σκάφη παρέδιδαν τα ναρκωτικά στις υπεράκτιες εξέδρες όπου μεταφερόταν σε ελικόπτερα και σκάφη τα οποία ουδέποτε είχαν ελέγχονταν από τις τελωνειακές αρχές ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία επιβολής του νόμου. Τα περισσότερα από τα ναρκωτικά που ρέουν στις Ηνωμένες Πολιτείες ανήκουν και ελέγχονται από τη CIA, τις στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών και την ισραηλινή Μοσάντ.

Μέρος Τέταρτο: Η MAJESTY ΔΩΔΕΚΑ ανέφερε ότι, η πρώτη τρομοκρατική επίθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες θα συνέβαινε σε μια μεγάλη πόλη όπως η Νέα Υόρκη ή το Λος Άντζελες. Με βάση αυτή τη δήλωση, προέβλεψα με ακρίβεια ότι θα συμβεί στη Νέα Υόρκη, και έτσι έγινε όταν το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου βομβαρδίστηκε. Η MAJESTY TWELVE δήλωσε ότι η τρομοκρατία θα συνεχιστεί έως ότου οι αμερικανικοί συναινέσουν να είναι πλήρως αφοπλισμένοι.

Το έγγραφο ανέφερε ότι ο δεύτερος κύριος στόχος θα ήταν, «κάπου στην ενδοχώρα, όπως η Oklahoma City». Ο πραγματικός στόχος δεν κατονομάστηκε. Δεδομένου ότι το έγγραφο δεν ήταν συγκεκριμένο ως προς τον πραγματικό στόχο και τη θέση του, δεν είχα προβλέψει την Οκλαχόμα … αλλά η πρόβλεψή μου για τη συνέχεια τρομοκρατικών επιθέσεων συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων επιθέσεων στην «ενδοχώρα» της Αμερικής, ήταν ακριβής.
Η βομβιστική επίθεση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, ο βομβαρδισμός του Ομοσπονδιακού Κτιρίου της Οκλαχόμα και μαζικές εκτελέσεις από ψυχικά και πρώην ψυχικά ασθενείς, μεγάλου αριθμού ανδρών, γυναικών και παιδιών (Stockton Καλιφόρνια και πολλοί άλλοι) ήταν, και θα συνεχίσει να είναι εκ προθέσεως σχεδιασμένες πράξεις πολέμου για να σπείρουν τον τρόμο και την αίσθηση της απελπισίας. Οι περισσότεροι από τους πρώην ή νυν ψυχικά ασθενείς που διέπραξαν αυτές τις πράξεις είναι στην πραγματικότητα αθώα θύματα των σχεδίων νοητικού ελέγχου που είναι σε ενεργοποίηση για την προώθηση των συμφερόντων της σοσιαλιστικής νέας παγκόσμιας τάξης.
Η δαιμονοποίηση της νόμιμης πολιτοφυλακής μετά τον βομβαρδισμό του Ομοσπονδιακού Κτιρίου στην πόλη της Οκλαχόμα, έκανε πολλούς ανθρώπους να εγκαταλείψουν τον σκοπό της ελευθερίας. Οι προβατάνθρωποι σοκαρίστηκαν ψυχολογικά και προγραμματίστηκαν να πιστέψουν ότι η πολιτοφυλακή και οι πατριώτες ήταν η αιτία των βομβαρδισμών, ακόμη και αν το FBI εξέδωσε μια δήλωση παραδοχής ότι, δεν υπήρχε απολύτως καμία συμμετοχή οποιουδήποτε είδους της Πολιτοφυλακής ή των Πατριωτών.
Το FBI φαίνεται να έχει ενορχηστρώσει την επίθεση εναντίον του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου. Πληροφορίες στην εφημερίδα New York Times, αποδεικνύουν ότι το FBI δίδαξε στους τρομοκράτες πώς να οδηγήσουν το φορτηγό, να φτιάξουν τη βόμβα, να την τοποθετήσουν στο κτίριο και να την πυροδοτήσουν.
Ένας από τους πράκτορες / πληροφοριοδότες του FBI προσπάθησε να εξασφαλίσει άδεια από το FBI για να αντικαταστήσει αδρανή συστατικά έτσι ώστε να μην υπάρξει έκρηξη και κανείς δεν θα μπορούσε να τραυματιστεί.
Η ανώτερος επικεφαλής πράκτορας του FBI αρνήθηκε το αίτημα. Ο πληροφοριοδότης μαγνητοφώνησε όλες τις συζητήσεις του με τους πράκτορες του FBI. Ένα αντίγραφο τυπώθηκε στην εφημερίδα New York Times. Ο δικαστής αρνήθηκε να επιτρέψει να παρουσιαστούν οι καταγραφές στο δικαστήριο προς υπεράσπιση του πράκτορα/πληροφοριοδότη του FBI και, ως συνήθως, ρίχτηκε στους λύκους.
Η επίθεση κατά του Ομοσπονδιακού Κτιρίου της Οκλαχόμα, σχεδιάστηκε για να επηρεάσουν την ενδοχώρα, έτσι ώστε κανείς να μην αισθάνεται ασφαλής. Οι πράξεις αυτές με τον τρόπο της διαλεκτικής του Χέγκελ οδηγούν στην ανάγκη για την κατάργηση των δικαιωμάτων των ατόμων και τον αφοπλισμό όλων των λαών, έτσι ώστε η ανώτερη παγκόσμια κυβέρνηση να μπορεί να επιταχύνει για να δώσει τη λύση η οποία θα είναι τεχνητή ασφάλεια και προστασία από την τρομοκρατία.
Θέση εναντίον αντίθεση ισούται με σύνθεση. Ένα αποτέλεσμα, υπήρχαν πολλά περισσότερα, ήταν ο νόμος Omnibus Counter περί τρομοκρατίας που ακολούθησε και δίνει στον Πρόεδρο τη δύναμη να βάζει ετικέτα σε κάθε ομάδα ή οργάνωση ως «τρομοκρατική οργάνωση» και να συλλαμβάνουν, να φυλακίζουν ή / και να απελαύνουν κάθε πολιτικό αντίπαλο, χωρίς δίκη, χωρίς Habeas Corpus, και χωρίς οποιουδήποτε είδους εξήγηση.
Εάν αυτές οι τρομοκρατικές ενέργειες δεν πετύχουν, θα υπάρξουν περισσότερες βομβιστικές, χημικές ή βιολογικές επιθέσεις. Θα κλιμακώσουν την καταστροφή, τον ακρωτηριασμό και τη δολοφονία ανδρών γυναικών και ιδιαίτερα των παιδιών. Περισσότεροι πυροβολισμοί σε εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, και σχολεία θα συμβούν. Ως τελευταία λύση, εάν όλες οι άλλες αποτύχουν, οι Illuminati είναι έτοιμοι να πυροδοτήσουν ένα ατομικό όπλο σε μια μεγάλη αμερικανική πόλη όπως η Νέα Υόρκη, το Σικάγο ή το Λος Άντζελες.
Μπορεί να κηρυχθεί ένας πόλεμος κατά της Μέσης Ανατολής, προκειμένου να υπάρξει δικαιολογία για να εξηγήσει τις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στους αμερικανικούς προβατανθρώπους, ώστε να δεχτούν τον προσωπικό αφοπλισμό προς το συμφέρον της ειρήνης και της ασφάλειας.
(Όχι πολύ καιρό αφότου δημοσιεύτηκε αυτή η παράγραφος, ο Πρόεδρος Κλίντον προσπάθησε να δικαιολογήσει έναν άλλο πόλεμο κατά της Μέσης Ανατολής, αλλά βρέθηκε σε δύσκολη θέση στην εθνική τηλεόραση από μαθητές, κατά τη διάρκεια μιας «συνάντησης στην πόλη» σε ένα γνωστό και πολύ μεγάλο Πανεπιστήμιο, ο οποίοι κατέστησαν σαφές ότι ο πόλεμος του ήταν ρατσιστικός και εντελώς απαράδεκτος ….ΜΠΡΑΒΟ!)
Από την ανακοίνωση του Στρατού των ΗΠΑ για τον εμβολιασμό του συνόλου του προσωπικού του με εμβόλιο άνθρακα, μπορώ να προβλέψω με βεβαιότητα ότι η επόμενη μεγάλη εκδήλωση τρομοκρατίας εντός των συνόρων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής μπορεί να είναι βιολογική, χρησιμοποιώντας άνθρακα ως παράγοντα καταστροφής και θανάτου. Δέχεται κανείς ένα σημαντικό στοίχημα μαζί μου γι αυτό;
Ο Σαντάμ Χουσεΐν είχε εκπαιδευτεί από τη CIA. Ο Σαντάμ Χουσεΐν ανέβηκε στην εξουσία στο Ιράκ από τη CIA υπό τον Τζορτζ Μπους.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες όπλισαν το Ιράκ και έδωσε στον Σαντάμ Χουσεΐν την τεχνολογία και την επιστημονική γνώση για να δημιουργήσει όπλα μαζικής καταστροφής. Οι Ηνωμένες Πολιτείες πούλησαν άνθρακα στο Ιράκ. Ο Σαντάμ Χουσεΐν λειτουργεί ως ο μεγάλος «μπαμπούλα» του κόσμου, έτσι ώστε τα Ηνωμένα Έθνη να παγιώσει την εξουσία τους πάνω από τα λεγόμενα κυρίαρχα έθνη.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Σαντάμ Χουσεΐν δεν σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Κόλπου.
Σκοπός του είναι να λειτουργήσει ως «Αντίχριστος» για να δημιουργήσει τον τρόμο στα μυαλά των προβατανθρώπων του κόσμου. Ο Πόλεμος του Κόλπου πραγματικά βοήθησε το Ιράκ να λύσει ένα σοβαρό πρόβλημα του πληθυσμού που ήταν επίσης σύμφωνος με τους στόχους της νέας παγκόσμιας τάξης.
Ο Σαντάμ ακολουθούσε μόνο το σενάριο που του δόθηκε και έπαιξε το ρόλο του πολύ καλά. Μια bestseller βιντεοταινία που ονομάζεται «The Late Great Planet Earth» σχετικά με την προφητεία και την αφήγηση του Orson Wells (για άλλη μια φορά παίζει ένα σημαντικό ρόλο στον νοητικό έλεγχο της Αμερικής) παίχτηκε στην τηλεόραση και πωλήθηκε σε όλο τον κόσμο πολλά χρόνια πριν από τον Πόλεμο του Κόλπου.
Η ταινία δείχνει έναν μουσουλμάνο «αντίχριστο» με εικόνα κλώνο , τον Σαντάμ Χουσεΐν, με στολή, μπερέ και όλα. Ακόμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του « αντίχριστου» είναι ίδια με του Σαντάμ Χουσεΐν. Ο στόχος, φυσικά, θα είναι η καταστροφή της εθνικής κυριαρχίας σε όλο τον κόσμο, η δημιουργία μιας παγκόσμιας σοσιαλιστικής κυβέρνησης υπό τα Ηνωμένα Έθνη, ο αφοπλισμός όλων των εθνών και η δημιουργία μιας αστυνομικής δύναμης κόσμο. Ο Πόλεμος του Κόλπου στην πραγματικότητα ήταν πραγματικότητα προβάρονταν κάθε χρόνο για πολλά χρόνια στην «Επιχείρηση Bright Star» που βασικά ονομάτιζε το Κουβέιτ ως «μικρό έθνος» που θα δέχονταν επίθεση από μία «μεγαλύτερη γείτονα χώρα».
Η επιχείρηση Bright Star περιγράφτηκε καλά σε ένα βιβλίο που εκδόθηκε από την Arco Press με τίτλο «Αμερικανικές Δυνάμεις Ταχείας Κλιμάκωσης», πριν γίνει ο Πόλεμος του Κόλπου . Στο βιβλίο, το Κουβέιτ ονομάστηκε ως το μικρό έθνος που θα δέχονταν επίθεση από μία μεγαλύτερη γείτονα χώρα.
Ο Σαντάμ Χουσεΐν έπαιξε το ρόλο του καλά … και αναρωτηθήκατε γιατί ποτέ δεν τον σκοτώσαμε. Ρωτήστε τον Illuminati Τζορτζ Μπους. Για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που θα ξεκινήσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να κατηγορηθούν θρησκευτικοί φανατικοί της Μέσης Ανατολής, χριστιανοί φονταμενταλιστές, ακραίοι ρατσιστές, Πατριώτες, ή Πολιτοφύλακες.
Ένα πιο άμεσο αποτέλεσμα αυτών των δράσεων θα είναι η αύξηση της χρήσης στρατιωτικών δυνάμεων, όπλων και εξοπλισμών, όπως άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού πολιτικής επιβολής του νόμου, η αναστολή ή η κατάργηση του habeas corpus, η εξάλειψη των ορκωτών δικαστηρίων, η απόπειρα αφοπλισμού του αμερικανικού λαού και ο θεσμός του στρατιωτικού νόμου με στημένες δίκες που θα διεξάγονται από ένα δικαστήριο των δικαστών.
Όταν συνεχίζετε να ακούτε αυτή τη Συνταγματική Δημοκρατία να αναφέρεται ως «δημοκρατία» πρέπει να θυμάστε ότι ο Λένιν έλεγε, «Η δημοκρατία είναι απαραίτητη για το σοσιαλισμό»
Όταν ακούτε τον Στρατό μας να αναφέρεται ως «φύλακες της ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών», να θυμάστε ότι και ο Μαρξ και ο Λένιν όρισαν την «ειρήνη» ως, «την εξάλειψη κάθε αντιπολίτευσης στο σοσιαλισμό»
Αν θέλετε πραγματικά να ανακαλύψετε τι ακριβώς είδος κυβέρνησης υποτίθεται ότι έχουμε, διαβάστε το άρθρο 4 σελ. 4 του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Όταν αναρωτηθείτε, που μας πάει όλο αυτό, θυμηθείτε ότι, τόσο ο Μαρξ όσο και ο Λένιν δήλωσαν ότι, «Ο απώτερος στόχος του σοσιαλισμού είναι ο κομμουνισμός»
Και αν νομίζετε ότι η πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, ήταν το τέλος του κομμουνισμού διαβάστε το βιβλίο του Anatoliy Golitsyn, «NewLiesforOld» και μετά το«The Perestroika Deception». Καλύτερα πιστέψτε με όταν σας λέω ότι, ο ανώτερος υψηλόβαθμος κομμουνιστής «ποντικός» της CIA ήταν ο James Jesus Angleton. Ο ανώτερος υψηλόβαθμος κομμουνιστής «ποντικός» στην κυβέρνηση εκείνη την εποχή ήταν ο Henry Kissinger. Σήμερα είναι ο William Jefferson Clinton.
«Το κυνήγι για Σοβιετικούς κατασκόπους εντός της CIA ξεκίνησε αφότου ο Kim Philby αναγκάστηκε να παραιτηθεί από Διευθυντής της Βρετανικής Υπηρεσίας Ασφαλείας το 1951. Ο James Jesus Angleton και ο KimPhilby συνεργάστηκαν πολύ στενά και μοιράστηκαν ένα γραφείο στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια του 2ου Π.Π. Το 1963 Ο KimPhilby αυτομόλησε στην ΕΣΣΔ. Το 1964,δημιουργήθηκε η Επιτροπή HONETOL για να εξετάσει το ζήτημα των κατασκόπων. Υπήρχε από το Νοέμβριο του 1964 έως τον Απρίλιο του 1965, και αποτελούνταν από τους: Angleton, Newton S. Miler και Bruce Solie από το γραφείο Ασφαλείας της CIA, ο επικεφαλής των εσωτερικών μυστικών υπηρεσιών του FBI William C. Sullivan, ο σύνδεσμος του FBI και της CIA Sam Papich και δύο άλλοι. Περίπου έξι μέλη της CI / SIG εργάστηκαν για το HONETOL, συμπεριλαμβανομένου του Edward Petty.
Ο συντάκτης David Wise ανέφερε και άλλους αξιωματικούς της CIA που τους είχε ανατεθεί το HONETOL συμπεριλαμβανομένου του Jean M. Evans, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τους Reinhardt Gehlen, Albert P. Kergel, John D. Walker (πρώην Προϊστάμενος του Τμήματος στο Ισραήλ), Charles Arnold και William F. Potocki ( πρώην υφιστάμενος του William K. Harvey). Οι αξιωματικοί της CIA του Τμήματος Σοβιετικού Μπλοκ Tennent Bagley και David Murphy ήταν επίσης στόχοι. Και οι δύο βρέθηκαν να είναι αθώοι.
«Όταν ο William Colby έγινε διευθυντής στην αντικατασκοπία στις 10 Μαΐου 1973, ήταν ο αποδέκτης της έκθεσης που συνέταξε η Clare Edward Petty η οποία ανέφερε πως ο ANGLETON ήταν ο κατάσκοπος της KGB στην CIA. Η έκθεση της Clare Edward Petty ανέφερε ότι ο ANGLETON ήταν μαθητής και πολύ κοντά στον KimPhilby, είχε παραπληροφορήσει όταν ανέφερε πως η σινο-σοβιετική διάσπαση ήταν σκηνοθετημένη και εμπιστευόταν τον Ανατόλι Γκολίτσιν.
Η Clare Edward Petty υπαινίχθηκε πως ο ANGLETON αποθάρρυνε τη CIA: «Ο ANGLETON προβάλει την άποψη ότι, η KGB ήταν τόσο ανώτερη και γνώριζε τα πάντα, τόσο που, οτιδήποτε η CIA ή οποιαδήποτε από τις άλλες συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες προσπάθησαν να κάνουν, ανατράπηκε. Η επιχειρησιακή πλευρά ήταν εντελώς απογοητευμένη για μια περίοδο ετών. Ο ANGLETON ανέπτυξε τη θεωρία ότι, οι επιχειρήσεις εναντίον των Σοβιετικών ήταν καταδικασμένες σε αποτυχία»
Στην αναφορά των William Colby και Edward Petty υπήρχε ένα προϊόν της «υπερ-συνωμοτικής στροφής του νου» που απεχθανόταν στον ANGLETON»- Από το« κυνήγι κατασκόπων », η αλήθεια είναι ότι ο Angleton έκανε όλα τα παραπάνω εκτός από το να «εμπιστεύεται τον Ανατόλι Γκολίτσιν»
Ο James Jesus Angleton, ποτέ δεν εμπιστεύτηκε τον Γκολίτσιν αν και τον είχε πείσει ότι το έκανε. Ο Angleton έκανε όλα όσα ήταν δυνατά για να δυσφημίσει και να απομυθοποιήσει τον Ανατόλι Γκολίτσιν. Ήταν κυρίως λόγω της αντίθεσής του στην πληροφορία που έδωσε ο Γκολίτσιν ότι αγνοήθηκε από την πλειοψηφία των ανώτερων υπαλλήλων εντός της κυβέρνησης. Ξέρω ότι αυτό είναι γεγονός, όπως ήμουν ενημερωμένος για πολλές από τις επίσημες αναλύσεις «σχετικά με τις αναφορές του Γκολίτσιν »και για τις πολλές προειδοποιήσεις του Angleton ότι, οι αποκαλύψεις του Γκολίτσιν σχετικά με τα μεγάλου εύρους σχέδια της Σοβιετικής Ένωσης για να αφοπλίσει τη δύση ήταν παραπληροφόρηση. Ένας άλλος ρώσος αποστάτη και πρώην συνταγματάρχης, ο Stanislav Lunev επιβεβαίωσε πρόσφατα την προειδοποίηση του Ανατόλι Γκολίτσιν.
Ο Lunev κατέθεσε ότι η Ρωσία εξακολουθεί να αναπτύξει λεπτομερή σχέδια πολέμου εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών συμπεριλαμβανομένης της εγχώριας δολιοφθοράς: τη δολοφονία αμερικανών πολιτικών ηγετών και τη χρήση χημικών και πυρηνικών όπλων.
Τα «ημερολόγια Turner» γράφτηκαν στην πραγματικότητα από τη CIA πριν από το 1972. Δεν γράφτηκαν από τον Pierce.
Η έννοια της ακέφαλη αντίστασης, διακηρύχτηκε για να επιτρέπεται η εύκολη καταστροφή κάθε αντίστασης κατά της ανώτερης παγκόσμιας κυβέρνησης.
Μικρές διάσπαρτες μονάδες, χωρίς συντονισμένο τακτικό σχέδιο και σταθερή αξιόπιστη δομή διοίκησης, θα βρεθεί ηττημένη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Καμία τέτοια κίνηση δε θα μπορούσε να επηρεάσει ποτέ την αναγκαία πολιτική ελέγχου για να αποκαταστήσει την τάξη και να επανιδρύσει την κάθε είδους κυβέρνηση, ακόμη και αν καταφέρει να κερδίσει τον πόλεμο, ένα αδύνατο κατόρθωμα χρησιμοποιώντας ακέφαλη αντίσταση.
Ο William Pierce, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει γράψει τα Ημερολόγια Turner, είναι ένας μαρξιστής προβοκάτορας πράκτορας αλλαγής, που λειτουργεί στην εγελιανή διαλεκτική, με σκοπό τη δημιουργία ενός ρατσιστή εχθρού της νέας παγκόσμιας τάξης, θεσπίζοντας μία Ταυτότητα Άριου ρατσιστικού χριστιανικού κινήματος, που θα βάλει ετικέτα «Πατριώτης» και «πολιτοφυλακή» η οποίες θα περιφρονούνται από το λαό … στρέφοντας έτσι τους προβατανθρώπους προς την παγκόσμια κυβέρνηση και μακριά από τον Πατριωτισμό ή τη θρησκεία ως λύση στα προβλήματά τους.
Πολλά από τους λεγόμενους ηγέτες Πατριώτες όπως οι, Lt.Col. James «Bo» Gritz Ελευθεροτέκτονας/Illuminati, TomValentine- StelleGroup/Illuminati, LarsHansson- StelleGroup/IlluminatiUSCustomsService, MarkKoernke Πράκτορας Αλλαγής (παραπληροφόρηση), KurtSaxonIlluminati, Dr. PeterBeterIlluminati και πολλοί άλλοι, είναι στην πραγματικότητα Πράκτορες Αλλαγής του σοσιαλισμού των Illuminati ή της Μυστικής Κοινότητας ως μέρος του έργου Δούρειος Ίππος (Project Trojan Horse). Ο Χέγκελ θα ήταν περήφανος να δει πώς οι σοσιαλιστές έχουν κατασκευάσει και ελέγχουν και τις δύο πλευρές της σύγκρουσης, προκειμένου να ελέγξουν την τελική έκβαση.
Ο Γ ‘Παγκόσμιος Πόλεμος παλεύεται ΤΩΡΑ. Συμβαίνει με «Πόλεμο Πληροφοριών» με τη χρήση ψυχολογικού πολέμου, με εξελιγμένες τεχνικές νοητικού ελέγχου, με προπαγάνδα, παραπληροφόρηση, εκφοβισμό, φόβο και πράξεις χειραγώγησης. Είναι, στην πραγματικότητα, ένας συνήθως ήσυχος πόλεμος που διεξάγεται κυρίως με σιωπηλά όπλα … αλλά θα γίνουν πολύ δυνατά και πολύ καταστροφικά. Η Ordo Ab Chao (τάξη μέσα από το χάος) υπαγορεύει ότι, αν η παλιά τάξη καταστραφεί ολοκληρωτικά πριν από τη «νέα τάξη πραγμάτων» το Τρίτο Κύμα, ή ο τρίτος τρόπος, μπορεί να καθιερωθεί.
Μια μοναδική παγκόσμια σοσιαλιστική κυβέρνηση είναι η δεδηλωμένη και ομολογημένη πολιτική της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δημιούργησαν τα Ηνωμένα Έθνη. Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ έγραψε την πολιτική γραμμή στο έγγραφο γνωστό ως Στέιτ Ντιπάρτμεντ Έκδοση 7277. Το έγγραφο αυτό, περιγράφει τη συγχώνευση του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών με το στρατό των παλαιών χωρών του Συμφώνου της Βαρσοβίας και της Ρωσίας ως παγκόσμια Ειρηνευτική Δύναμη στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών ως τον τελικό στόχο της εξωτερικής πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
«Εδώ είναι ένας λόγος κάποιου αισιόδοξου για να πιστέψετε ότι η ενότητα θα επικρατήσει … Πάω στοίχημα ότι μέσα στα επόμενα εκατό χρόνια, η ανεξαρτησία όπως τη γνωρίζουμε θα είναι ξεπερασμένη, όλα τα κράτη θα αναγνωρίσουν μία, παγκόσμια αρχή. Μια φράση για λίγο της μόδας στα μέσα του 20ου αιώνα – «πολίτης του κόσμου» – θα θεωρείται πραγματικής σημασίας με το τέλος του 21ου … »- Strobe Talbott -υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ –σε στήλη του περιοδικού TIME, 20 Ιούλη, 1992.
«Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο για μία παγκόσμια οικονομία … Αν υπάρχει μία ονομασία για την πολιτική προσέγγιση Κλίντον, είναι η εξής: Πολιτική ενός έθνους …»Sidney Blumenthal – Ανώτερος Βοηθός του Προέδρου, Kennedy School του Χάρβαρντ, 23 του Απρίλη 1998.
«Σήμερα, μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει έθνος στον κόσμο που χρειάζεται να μείνει έξω από το παγκόσμιο σύστημα που χτίζουμε … όσους από εσάς έχουν αποφοιτήσει σήμερα θα ζήσουν παγκόσμιες ζωές …» – Υφυπουργός Albright, Harvard, 5 Ιουνίου 1997.
Το ΝΑΤΟ είναι μέρος των Ηνωμένων Εθνών και δημιουργήθηκε υπό την αιγίδα του, σύμφωνα με το Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Το Σύμφωνο της Βαρσοβίας ήταν ένα μέρος των Ηνωμένων Εθνών και δημιουργήθηκε υπό την αιγίδα του, σύμφωνα με το Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Ο ψυχρός πόλεμος ήταν μια απάτη που επέτρεψε στις δύο κυβερνήσεις να επιβάλλουν τους μεγάλους φόρους που χρησιμοποιήθηκαν για την ανάπτυξη της τεχνολογίας και να πειραματιστούν με τις τεχνικές και την τεχνολογία που θα συνδυαστούν για τον έλεγχο του πληθυσμού του κόσμου. Η συμπερίληψη των παλαιών κρατών του Συμφώνου της Βαρσοβίας και τελικά της Ρωσία ως νέα μέλη του ΝΑΤΟ είναι η Φάσης ΙΙ της συγχώνευσης των δυνάμεων που περιγράφονται στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ Έκδοση 7277.

Το ΝΑΤΟ θα γίνει η αστυνομική δύναμη για την Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Ο Πρόεδρος Kennedy παρουσίασε το σχέδιο για τον αφοπλισμό των εθνών και των λαών του κόσμου στα Ηνωμένα Έθνη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες φύτεψαν το σπόρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έθρεψαν αυτή την ιδέα και υποστηρίξαν τον σχηματισμό της. Όταν Kruschev, ο ηγέτης της ΕΣΣΔ, χτύπησε το παπούτσι του στο γραφείο των Ηνωμένων Εθνών και φώναξε, «Θα σας θάψουμε … Δεν χρειάζεται να εισβάλουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα σας καταστρέψουν εκ των έσω,» ήταν απολύτως σωστός.
Η εξέλιξη των επιτευγμάτων προς την ολοκλήρωση του σχεδίου για την υλοποίηση μίας παγκόσμιας σοσιαλιστικής ολοκληρωτικής κυβέρνησης, καθοδηγείται και ελέγχεται από την ιεραρχία των Illuminati στις ομάδες γνωστές ως, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, η Ομάδα Round Table , το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων, κορυφαία κυβερνητικά στελέχη των ΗΠΑ, τα ανώτερα κλιμάκια του συνόλου ή οι στρατιωτικές δυνάμεις μας, και πολλοί άλλοι, συμπεριλαμβανομένων των Illuminati στην κρατική γραφειοκρατία και τη βιομηχανία που είναι μέλη του Ανωτάτου Συμβουλίου της 33ης Βαθμίδας του Αρχαίου και Αποδεκτού της Σκωτίας.
Η ιεροτελεστία του ΕλευθεροΤεκτονισμού της Νότιας και της Βόρειας Δικαιοδοσίας, το Ανώτατο Συμβούλιο Τεκτονισμού του York Rite, ο Διεθνής Σιωνισμός, η Μεγάλη Στοά της Γαλλίας, η Μεγάλη Στοά της Αγγλίας, το Τάγμα της Χρυσής Αυγής, η Ordo Templi Orientalis, η Rosae Crucae, το κυρίαρχο και Στρατιωτικό Τάγμα των Ιπποτών της Μάλτας, των Ναϊτών Ιπποτών, το Jason Society, το Βατικανό, και πολλοί άλλοι για να μπουν στη λίστα, δείτε το «Occult» και άλλους συνδέσμους στην αρχική σελίδα μας.
Οι προπαγανδιστικές επιθέσεις γίνονται εμφανείς όταν άνθρωποι όπως ο κ. Leavitt και ο κ. Harris συνελήφθησαν και ψευδώς κατηγορήθηκαν από τους δολοφόνους της Γκεστάπο (WorldTradeCenter – Waco – RubyRidge – OklahomaCity) του FBI, για τον σχεδιασμό επίθεσης με άνθρακα.
Ο μαρξιστικός Τύπος ξεκίνησε αμέσως μία εκστρατεία προπαγάνδα. Οι Leavitt και Harris κατηγορήθηκαν ότι είναι μέλη της πολιτοφυλακής λευκών ρατσιστών οι οποίοι ήταν οπαδοί της «χριστιανικής ταυτότητας» που σχεδίαζε να εξαπολύσει επίθεση με άνθρακα στη Νέα Υόρκη. Ο Leavitt, ένας Εβραίος, δεν θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ένας λευκός ρατσιστής. Ο Harris σίγουρα δεν είναι.
Προσπαθούσαν να κατασκευάσουν ένα εμβόλιο το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την προστασία του γενικού πληθυσμού από μια τέτοια επίθεση. Το γεγονός είναι ότι, το λεγόμενο «θανατηφόρο βιολογικό όπλο Anthrax» που υποτίθεται ότι είχαν, ήταν το ίδιο εμβόλιο που είχαν φτιάξει.
Ακόμα κι αν αυτά τα γεγονότα έγιναν τελικά παραδεκτά στο κοινό, οι προβατάνθρωποι θα θυμούνται μόνο ότι, οι εξτρεμιστές της δεξιάς πτέρυγας της κακιάς λευκής ρατσιστικής χριστιανικής πολιτοφυλακής, επρόκειτο να εξαπολύσουν άνθρακα κατά του έθνους. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι, ο Harris διατάχθηκε από το δικαστήριο να κλείσει το εργαστήριο που είχε στο σπίτι του, τερματίζοντας έτσι κάθε ελπίδα για ένα εμβόλιο που θα μπορούσε να ληφθεί εύκολα από το ευρύ κοινό.
Οι πολιτικοί ελέγχονται μέσω της συσσώρευσης φακέλων, από το FBI, το IRS, τη BATF, τη CIA, τη Mossad, την MI6, την ADL, την KGB και άλλους οργανισμούς που ελέγχονται από τους Illuminati. Όσοι δεν έχουν επεισόδια στο παρελθόν που να τους επιτρέπουν τον έλεγχο μέσω εκβιασμών, θα μπουν σε θέσεις σε έναν ή περισσότερους από τους παραπάνω οργανισμούς, που θα οδηγήσουν σε ένα ή περισσότερα περιστατικά που θα επιτρέψουν τον έλεγχο μέσω εκβιασμού.
Το πορνείο «Las Vegas» που διευθύνεται από τον Robert (Bob) Lazar, βρέθηκε να έχει παντού κάμερες οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για τη συλλογή πληροφοριών με τις οποίες θα εκβίαζαν πολιτικούς, στρατιωτικούς, και οποιονδήποτε άλλο έπρεπε να ελέγχεται από τους Illuminati. Όποιοι δεν υπακούν στους κανόνες των Illuminati καταστρέφονται και γρήγορα εξαφανίζονται από την πολιτική.
Να θυμάστε ότι ήταν ένας Γενικός Εισαγγελέας, Ελευθεροτέκτονας 33ης Βαθμίδας,ο Franklin Roosevelt που με μια μονοκοντυλιά δημιούργησε το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών το οποίο διοικείται από τον 33ης Βαθμίδας Ελευθεροτέκτονα J. Edgar Hoover. Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών, η Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία, και η Anti Defamation League είναι η πολιτική της Γκεστάπο για τους Illuminati στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Πράκτορες της ADL συχνά παριστάνουν τους πράκτορες του FBI και του IRS προφανώς με την πλήρη γνώση και άδεια του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών και τη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία.
Το Σύνταγμα των ΗΠΑ, δεν έχει καμία πρόβλεψη για «εθνική αστυνομία» ή «Γκεστάπο» ούτε παρέχει οποιαδήποτε αρμοδιότητα σε οποιονδήποτε ή οποιαδήποτε υπηρεσία της κυβέρνησης για τη δημιουργία ενός τέτοιου οργανισμού.
Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών δεν είναι οργανισμός της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεν δημιουργήθηκε από το Κογκρέσο.
Το FBI δημιουργήθηκε από έναν Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ, ως γραφείο ερευνών του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τον σκοπό εσωτερικών ερευνών. Το FBI δεν έχει καμία νόμιμη εξουσία ή δικαιοδοσία στους πολίτες ή στα διάφορα κράτη της Ένωσης.
Η Υπηρεσία Εσωτερικού Εισοδήματος είναι μια μυθοπλασία που δημιουργήθηκε από έναν προσωρινό Επίτροπο του εσωτερικού εισοδήματος για την εφαρμογή της προοδευτικής φορολόγησης εισοδήματος ως μία από τις σανίδες του Κομμουνιστικού Μανιφέστου του Marx και του Engles. Η Υπηρεσία Εσωτερικού Εισοδήματος δεν περιλαμβάνεται στην Οργανωτική Δομή του Τμήματος Οικονομικών του Κώδικα των ΗΠΑ, όπως απαιτείται από το νόμο, διότι η IRS δεν αποτελεί υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών ή της κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.
Το Σύνταγμα των ΗΠΑ δε δίνει στο Κογκρέσο την εξουσία ή τη δύναμη να εκχωρεί αρμοδιότητα σε οποιονδήποτε ή οποιαδήποτε υπηρεσία της κυβέρνησης να νομοθετεί. Κανείς δεν έχει τη δύναμη να δημιουργεί δίκαιο ή φορείς της κυβέρνησης. Η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά και μόνο το Κογκρέσο.
Το Κογκρέσο δε δημιούργησε την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Έρευνας, την Υπηρεσία Εσωτερικού Εισοδήματος, την Υπηρεσία Αλκοόλ Καπνού Πυροβόλων όπλων ή τη Μυστική Υπηρεσία.
Η Υπηρεσία Εσωτερικού Εισοδήματος και η Υπηρεσία Αλκοόλ και Πυροβόλων όπλων, αντλούν τη μοναδική τους εξουσία και δικαιοδοσία από το νόμο περί φόρου, την πρόσφατη φορολογική νομοθεσία των Δημοσίων Υπαλλήλων, τις συμβάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και του Αγγλικού Στέμματος, τα έθνη της Βρετανικής Κοινοπολιτείας στην Καραϊβική Θάλασσα , την Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Η Υπηρεσία Εσωτερικού Εισοδήματος (IRS) και η Υπηρεσία Αλκοόλ και Πυροβόλων Όπλων (BATF), είναι στην πραγματικότητα ένας οργανισμός.
Οι οργανισμοί αυτοί έχουν μη καταχωρημένους πράκτορες ξένων δυνάμεων και δεν έχουν καμία δύναμη ή εξουσία να φορολογούν τους πολίτες των διαφόρων κρατών της Ένωσης.
Η IRS, η BATF και η Μυστική Υπηρεσία δεν είναι φορείς του Τμήματος του Υπουργείου Οικονομικών ή της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών και δεν περιλαμβάνονται, όπως απαιτείται από το νόμο στον Κώδικα των Ηνωμένων Πολιτειών υπό την «Οργάνωση του Τμήματος Οικονομικών» ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών.
Αυτές οι εκτός νόμου οργανώσεις δε δημιουργήθηκαν από το Κογκρέσο. Η IRS, η BATF και η Μυστική Υπηρεσία δεν έχουν νόμιμη εξουσία ή δικαιοδοσία στους πολίτες του κράτους ή στα διάφορα κράτη της Ένωσης. Η φοβερή αλήθεια είναι ότι, κάθε πολίτης που κατοικεί στο εδαφικό όριο της κάθε κρατικής ένωσης που καταθέτει και πληρώνει τον ψεύτικο λεγόμενο φόρος εισοδήματος, συμβάλλουν εθελοντικά στην εξάλειψη της μεσαίας τάξης (αντίθεση προς το σοσιαλισμό) και την τελική καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Επιπλέον, θα μπορούσε να σας ενοχλήσει το να ξέρετε ότι, το νέο σοβιετικό στυλ στα κεντρικά της IRS στο Ομοσπονδιακό Κτίριο στο New Carrollton του Μέρυλαντ, είναι στην πραγματικότητα, ένας Ναός των Illuminati.
Το τελικό αποτέλεσμα όλων αυτών θα είναι η καταστροφή της κυριαρχίας και του Συντάγματος για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα το σχηματισμό μίας παγκόσμιας ολοκληρωτικής σοσιαλιστικής κυβέρνησης. Όλοι εκείνοι, μέσα και έξω από την κυβέρνηση, που υποστηρίζουν την πολιτική μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, εμπλέκονται συνειδητά και εκούσια σε έσχατη προδοσία.
Ανεξάρτητα από το τι σας έχουν κάνει να πιστέψετε, ο γερουσιαστής Τζόζεφ Μακάρθι ήταν απολύτως σωστός και στην πραγματικότητα, το πρόσφατο άνοιγμα των αρχείων της KGB απέδειξε ότι γνώριζε τον ακριβή αριθμό των κομμουνιστών πρακτόρων που είχαν διεισδύσει κυβέρνησή μας. Οι αποκαλύψεις της ιστορίας, τα αρχεία της KGB, και η πρόσφατη κυκλοφορία αποκωδικοποιημένων τηλεγραφημάτων της NSΑ, από και προς τη Μόσχα από το Πρόγραμμα Venona, δικαίωσαν τον γερουσιαστή Joseph McCarthy.
Οι έρευνές του χρησιμοποιώντας «την ενοχή μέσα από τη συνεργασία» με γνωστούς κομμουνιστές ήταν νόμιμη, δεδομένου όσο «τα φτερά ενός πουλιού» συγκεντρώνονται μαζί. Καταστράφηκε από μέσα ενημέρωσης και το Χόλυγουντ που ανήκουν και ελέγχονται από τους Μαρξιστές. Ο στιγματισμός οποιουδήποτε τολμούσε να εκθέσει κομμουνιστές και το στόχος τους για την τελική καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ως οπαδό του Μακ Άρθυ, εξασφάλιζε την αυξημένη διείσδυση και την ταχεία ανάληψη της κυβέρνησής μας από τους μαρξιστές, κομμουνιστές και «συνοδοιπόρους» κατά τα χρόνια που μεσολάβησαν.
Το Y2K είναι σίγουρα ένα τεχνικό πρόβλημα. Οι περισσότεροι υπολογιστές έχουν ήδη φιξαριστεί και αυτό δεν θα αποτύχει, όταν το έτος 2000, εμφανιστεί στο ημερολόγιο. Ορισμένες αποτυχίες είναι υποχρεωμένες να εμφανιστούν σε κάποια κρίσιμη υποδομή, αλλά δεν θα είναι αυτό που οι καταστροφολόγοι παρουσιάζουν ότι θα είναι. Τεχνικά προβλήματα μπορεί και θα διορθωθούν. Στην καλύτερη περίπτωση ο πληθυσμός μπορεί να ενοχληθεί για λίγες ημέρες ή ίσως ακόμη και μια-δυο εβδομάδες. Κάθε υπεύθυνο πρόσωπο που είναι πάντα προετοιμασμένο για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης θα επιβιώσει με ελάχιστη ή και καμία ενόχληση.
Ο πανικός που προκαλείται από τους Illuminati και τους σοσιαλιστές πράκτορες αλλαγής θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουμε. Εάν κατορθώσουν να προκαλέσουν έναν πλήρη πανικό Y2K, συμπεριλαμβανομένου του να τρέξει ο κόσμος στις τράπεζες για μετρητά, θα κηρυχθεί στρατιωτικός νόμος και θα δείτε στρατεύματα σε κάθε γωνιά του δρόμου.
Ο πιθανός πανικός είναι το πρόβλημα και όχι το Y2K. Ένα τρέξιμο στις τράπεζες, θα προκαλέσει την πλήρη κατάρρευση της οικονομίας, ταραχές, κλείσιμο μέσων μαζικής μεταφοράς, έλλειψη των πάντων, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, καθώς και η δυνατότητα να ανασταλεί το Σύνταγμα και να εφαρμόσουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη μέσω της στρατιωτικής δύναμης. Με άλλα λόγια, το Y2K, ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο μπορεί και θα διορθωθεί, δεν είναι ο κίνδυνος. Ο κίνδυνος είναι η άγνοια, και η ηλιθιότητα της κοινής αγέλης. Όσοι πιστεύουν στη Βιβλίο της Αποκάλυψης στην έκδοση King James της Αγίας Γραφής και άλλων θρησκευτικών ή / και δεισιδαίμονες.
Οι άνθρωποι σκόπιμα οδηγούνται στον «πυρετό της χιλιετίας» έτσι ώστε να μην προβάλουν καμία εναντίωση στη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, ενώ ήρεμα περιμένουν τη λειτουργία αυτού που πιστεύουν ότι είναι το χέρι του Θεού. Μετά από όλα, ποιος μπορεί να αντιταχθεί στην έλευση της καρποφορίας της προφητικής Αποκάλυψης του Θεού; Προφανώς αυτοί οι άνθρωποι δεν χρειάζεται καν να διαβάσουν ή να καταλάβουν τις διδασκαλίες της Αγίας Γραφής που φιλοδοξούν να ακολουθήσουν. Η Βίβλος λέει, παραφρασμένα αλλά με ακρίβεια, ότι, όταν νομίζεις ότι Εκείνος έρχεται, δε θα βρίσκεται εδώ …
Η Αγία Γραφή λέει ότι, θα έρθει σαν κλέφτης μέσα στη νύχτα … ακόμη και οι εκλεκτοί θα ξεγελαστούν. Γιατί νομίζετε ότι το σχέδιό τους ζητά έναν χαρισματικό παγκόσμιο ηγέτη που πρέπει να παρουσιαστεί στον κόσμο ως Μεσσίας; Υπάρχουν περισσότερα … πολύ περισσότερα … όπως θα συνειδητοποιήσετε μόνοι σας κατά τους επόμενους μήνες και χρόνια. Αναζητείστε και να ενταχθείτε σε μια νόμιμη πολιτοφυλακή ή σχηματίστε μία στην περιοχή σας.
Εάν επιθυμείτε να παραμείνετε ελεύθεροι, θα πρέπει να αγωνιστείτε για αυτό … όχι επειδή θέλουμε να πολεμήσουμε, ή θέλετε να πολεμήσετε, αλλά επειδή οι προδότες δε θα μας δώσουν άλλη επιλογή στο θέμα. Θα υπάρξει είτε μια επανάσταση (μαρξιστική επιλογή) ή θα υπάρξει μια σοβαρή προσπάθεια για την αποκατάσταση της συνταγματικής δημοκρατικής κυβέρνησης βάσει του νόμου (η επιλογή των πατριωτών).
Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξει πόλεμος των πολιτών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με τα μαρξιστικά τσιράκια της ανατρεπτικής συντεχνίας της δυσωδίας της νέας παγκόσμιας τάξης των ΗΠΑ. Η Αρχιτεκτονική των Συνεπειών της Σύγχρονης Πολιτικής Εξουσίας ως Σήμερα, Απόκρυφες Μυστικές Κοινωνίες, Ανατρεπτικοί Οργανισμοί, ΑΤΙΑ.
William Cooper 1997 για την μετάφραση και την διασκευή Ion Maggos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου