Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Τι κρύβει ο αριθμός 33; – Γιατί οι μυστικές κοινωνίες, όπως οι Μασόνοι, βλέπουν το 33 σαν τον μαγικό αριθμός τους;








Ο αντιπρόεδρος της JP Morgan στο Λονδίνο,ο Gabriel Magee, πήδηξε την περασμένη Τρίτη από τον 33ο όροφο. Η JP Morgan είναι η τράπεζα που πλήρωσε το αμερικανικο κρατος 2 δις για να σταματησει την έρευνα εναντίον της. Ο Μπέρνυ Μάντορφ, ο απατεώνας γνωστός από την Πόνζι απάτη, κατηγορούσε την JP Morgan ότι γνώριζε τι απατεωνιές έχουν κάνει και κέρδιζαν φοβερά ποσά.

Συμφωνα με την μαζικη προπαγάνδα, ο αμερικανός τραπεζίτης, Gabriel Magee, πρέπει να πήδηξε με σκοπό να αυτοκτονήσει. Σε ηλικία 39 χρόνων, κερδίζοντας τοσα χοντρά ποσά, τι λόγους πρέπει να είχε για να αυτοκτονησει; Γνώριζε ισως πολλά για το τι μας περιμένει και κώλοσε; Δεν μπόρεσε να αντισταθεί απέναντι στα πραγματικά αφεντικά του κόσμου; Η φίλη του δήλωσε στην αστυνομία, το προηγούμενο βράδυ της ‘αυτοκτονίας’ του, ότι ο φλος της ξαφνικά χάθηκε και δεν γύρισε στο σπίτι μετά την δουλειά του. Μετα το θάνατό του γύρω στις 8 το πρωί, το πτώμα του έμεινε για τέσσερις ώρες στην σκεπή του εννάτου ορόφου. Γιατί πέρασαν τόσες ώρες πριν μαζέψουν το νεκρό του σώμα; Ήταν το ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, για τους άλλους τραπεζίτες;

Το κτήριο της JP Morgan έχει 33 ορόφους και ήταν το κτήριο που βρίσκοταν η Lehman Brothers και η Enron. Η Lehman Brothers ηταν η τραπεζα που επεσε για να ξεκινησει η κριση. Σύμπτωση;
Στο βιβλίο της «Το μυστικό των Illuminati» η Elizabeth Van Buren έγραψε : «Στην πνευματική αριθμολογία, οι αριθμοί 11, 22 και 33 , ειναι οι τρεις «Μαστερ Αριθμοί ». Το 33 είναι ο μεγαλύτερος σε δύναμη, αριθμός. Στην ηλικία των 33 χρονων ο Ιησούς βρηκε το θάνατο, αλλά και αναστήθηκε. Ο αριθμός 33 συμβολίζει το υψηλότερο πνευματικό δυνατό για ένα ανθρώπινο ον. »

Σε ορισμένους κύκλους , ο αριθμός 33 στην έννοια του εσωτερισμού ειναι «ο μεγαλύτερος από τους αριθμούς Δάσκαλους . » Στους Τέκτονες είναι ο υψηλότερος βαθμός, όπως το Scottish Rite. Το τμήμα αυτό ιδρύθηκε το 1801 με το σχηματισμό του Ανώτατου Συμβουλίου στο Τσάρλεστον , Νότια Καρολίνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ειναι τυχαίο ότι το Τσάρλεστον που ήταν η γενέτειρα του The Scottish Rite, βρίσκεται διπλα του 33ο παράλληλου; Είναι επίσης ενδιαφέρον, οτι είναι ο τόπος όπου εγιναν τα πρώτα πλάνα του Εμφυλίου Πολέμου .

Όπως θα δούμε στην πρόσφατη ιστορία συνέβησαν μεγάλα γεγονότα κατά μήκος του 33ου παράλληλου.

Μια άλλη οργάνωση που θεωρείται επίσης μια μυστική κοινωνία και έχει δεσμούς με τους σατανιστές, Illuminati, είναι τα Ηνωμένα Έθνη. Και εκεί θα βρείτε τον αριθμό 33. Κοιτάξτε τη σημαία και θα δείτε έναν κόσμο διαιρεμένο σε 33 τμήματα, 32 τμηματα και το κεντρο που περιβάλλεται από κλάδους ελιάς. Μια Σύμπτωση; Τι λέτε;


Το 33, ο Θάνατος και η καταστροφή .

Τώρα πίσω στο 33ο παράλληλο και τον κρίσιμο ρόλο που ο αριθμός αυτός φαίνεται να παίζει σε πολλά σημαντικά γεγονότα στη σύγχρονη ιστορία. Εκτός από την έναρξη του αμερικανικού εμφύλιου πολέμου στον 33ο παράλληλο, πεθανε ο Προέδρος των ΗΠΑ Ρούσβελτ στις 12 Απρ. 1945 στον 33ο παράλληλο απροσδόκητα από εγκεφαλικό. Μετά το θάνατό του, ένας μασονος με τον 33ο βαθμό, ο Harry S. Τρούμαν, έγινε ο 33ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Σύμπτωση και αυτό;
Αμέσως μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, το 1945, η επιχείρηση Paperclip έσβησε το ναζιστικό παρελθόν των κορυφαίων Γερμανών επιστημόνων που κατασκεύασαν τους V2 πυραύλους ώστε να μπορούν να συνεχίσουν το έργο τους για την Αμερική. Πολλοί από αυτούς ήταν οι δημιουργοί των White Sands V2 ή , όπως ονομαζόταν, συγκρότημα 33. Και πάλι, τοποθετημένο όχι μακριά από το 33ο παράλληλο. Εδώ οι γερμανικοί πύραυλοι V2 δοκιμάστηκαν υπό τη διεύθυνση του Wernher von Braun, ο οποίος θα καθορίσει αργότερα το αμερικανικό διαστημικό πρόγραμμα .
Η πρώτη έκρηξη της ατομικης βόμβας (όσο γνωρίζουμε) έλαβε χώρα στη βάση Alamogordo στο Νέο Μεξικό. Επίσης στον 33ο παράλληλο. Ένα μήνα μετά βομβαρδίστηκαν με ατομικές βόμβες οι πόλεις της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι, από την Μασονική κυβέρνηση των ΗΠΑ. Και δύο πόλεις είχαν ελάχιστη ή καμία στρατηγική σημασία. Είχαν επιλεγεί από την 33ο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, επειδή και οι δύο βρισκονται κοντα στον 33ο παράλληλο;
Δύο δεκαετίες αργότερα, το 1963, δολοφονήθηκε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ John F. Kennedy στο Dealy Plaza στο Ντάλας του Τέξας , κοντά στον 33ο παράλληλο, στις 22 Νοεμβρίου ( στις 11/22 ) (11 + 22 = 33) .
Λίγα χρόνια αργότερα, ο νεότερος αδελφός του, Robert F. Kennedy πυροβολήθηκε στις 6 Ιουνίου 1968 στο Ambassador Hotel στο Λος Άντζελες , Καλιφόρνια , περίπου 2000 χιλιόμετρα ανατολικά του ιδίου 33ου γεωγραφικού πλάτους με αυτού που σκότωσαν τον αδελφό του .



Όπως θα δούμε προσεκτικά σε αυτόν τον χάρτη, ο 33ος παράλληλος περναει μέσω της Βαγδάτης (33° 21´ N), με την αρχαία πόλη της Βαβυλώνας μόνο περίπου 25 μίλια μακριά της.

Αν παμε ποιο αριστερα βρισκουμε την Δαμασκο (33° 30´ N), που η παγκοσμια Μασονία δολοφονει εδω και δυο χρονια τον λαο της Συριας. Και ακομα ποιο αριστερα την Βεγγάζη της Λυβίης που κυριαρχει χάος μετα την μεγαλη θυσια του λαού της.
Κοιτάξτε προσεκτικά το Ιραν βρισκεται ακριβώς στον 33ο Παράλληλο! Ο επομενος στοχος τους;

Απ’ ότι βλέπετε οι αφεντάδες των λαών, δολοφονούν, θυσιάζουν, προχωρούν την ατζέντα τους καθε μερα που περνάει… εάν πραγματικά ψάξετε θα βρείτε πληροφορίες που δεν πρέπει να γνωρίζετε.
Συνεχίζεται ακόμα να πιστεύετε ότι τα αφεντικά σας θέλουν το καλό σας;

Πιστεύετε οτι τα αφεντικά των λαών δεν θυσιάζουν ανθρώπινες ζωές;

Αυτοί που διακυβερνούν, ξεπουλάν την πατρίδα μας, το σπίτι μας, την ελευθερία μας γιατί είναι μυημένοι και γνωρίζουν.
Έλληννες κινδυνεύει η πατρίδα μας!!!

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

ΠΗΓΗ:http://www.katohika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου