Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Τσου ρε Λάκη κι εσύ με τις κρυάδες σου....

Λάκης Λαζόπουλος

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
“Ο Λάκης είναι πιο "Λακης" και απο μένα”

- Όσκαρ Ουάιλντ για τον Λάκη Λαζόπουλο.
“Τσου...ρε Λάκη”

- Βασίλειος Κωστέτσος για τοn Λάκη Λαζόπουλο σε καυγα.


Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ο μέγας ηθοποιός Αθήνας και Πάσης Ελλάδος με ειδίκευση στη σοφιστικέ, κουλτουριερέ, σε-βάζω-σε-προβληματισμούς-τόσο-πολύ-που-ξεχνάς-να-γελάσεις τύπου κωμωδία. Είναι επίσης μέγας παντογνώστης. Έχει αμέτρητους θαυμαστές (τόσο φανατικούς που υπάρχουν και σύλλογοι που πάνε και σπάνε στο ξύλο όσους δεν τον συμπαθούν) σε όλο το Γαλαξία Milky Way (Μίλκυ Γουέι) ενώ η φήμη του εξαπλώνεται πλέον και στον κοντινό γαλαξία της Ανδρομέδας.
Lakis
Ο Λάκης Λαζόπουλος σε κοιτάζει αγαπητέ αναγνώστη!

The Early Years

Ο Λάκης είναι ένα από τα αρχαία πνεύματα των Ελ που έχουν κατέβει στη Γη από αρχαιοτάτων χρόνων για να σώσουν την ανθρωπότητα. Ό comedy man (το όνομα του στον Νιμπίρου) κατέβηκε στη Γη μας στα κλασικά χρόνια και πήρε τη μορφή του γνωστού ποιητή-κωμωδιογράφου, ολιγαρχικού και συντηρίκλα του κερατά (με μεγάλα κέρατα) Αριστοφάνη.
Έγραψε πολλές κωμωδίες λίγες όμως από αυτές διασώθηκαν. Οι περισσότερες χάθηκαν όχι λόγω του χρόνου και των αδηφάγων σκώρων του Βόρνεο που καταδυνάστευαν τον τότε γνωστό κόσμο, αλλά επειδή ο ποιητής κατάλαβε τι μαλακίες έχει γράψει και τις έκαψε (μαζί με τα πρόστυχα εσώρουχα του καλού του μαθητή. Στην αρχαία Αθήνα είμαστε ρεεε!!!)
Αφού έβρισε ξανά και ξανά το ΚΑΚΟΚΑΚΟΚΑΚΟ δημοκρατικό πολίτευμα, αποφάσισε ότι δεν τον χώραγε άλλο ο τόπος και σαν αρχαίος Ξανθόπουλος έφυγε για την ξενιτιά. Ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος να δεχθεί το ταλέντο του. Γύρισε πάλι στο Νιμπίρου και καταψύχθηκε σε ένα ψυγείο Siemens.

Η Απόψυξη

Το Ψυγείο
Το Ψυγείο στο οποίο κατεψήχθη ο Λάκης μας.
Κάποια στιγμή πούντιασε το πουλάκι μας και απεψύχθη. Γύρισε στην Ελληνική Αυτοκρατορία στα σύχρονα έτη μεταμφιεσμένος σε αγρότη από την Καρδίτσα με το όνομα Λάκης με απώτερο σκοπό να μας τα ξανακάνει τσουρέκια. Η μεταμφίεσή του αυτή του δημιούργησε κόμπλεξ, και παρότι η αληθινή του καταγωγή είναι από την Βλαχονησίδα (γνωστή και ως Λάρισα), όπου ως γνωστόν οι κάτοικοι έχουν την βλαχότερη των βλαχοτέρων προφορά, ο Λάκης στις "κωμωδίες" του δεν αυτοσαρκάζεται σατυρίζοντας την Λαρισινή βλαχοπροφορά, αλλά την Καρδιτσιώτικη. Όσοι τον παρεξηγήσατε και τον θεωρήσατε μικροπρεπή, κάνατε λάθος.
Ο Λάκης άφησε μούσι (όχι λόγω της απομόνωσης στο ψυγείο αλλά επειδή ήθελε να μοιάσει στον Τσακ Νόρις γκουχ γκουχ) και σπούδασε ανώτατη κωμωδιογραφική, acting με εφαρμογές στο χαζοκούτι και απέκτησε PhD στη δημαγωγία.
Λάκηηηηηηηηηηηηηηηη

Συγχρονο Έργο

Μετά από τους 10 Μικρούς Κίτσους, το Μαγειρεύοντας με το Λάκη, το Καλημέρα Ζωούλα, Κους-Κους με το Λάκη, Πολύ Λάκη και άλλα πολλά, ο Λάκης γνώρισε την αποθέωση. Όμως δε σταματάμε εδώ...Με τη βοήθεια του Τσακ Νόρις, του Lemmy, του Τζακ Μπάουερ και με τη συμμετοχή του Γιώργου Νταλάρα, δημιούργησε το ανεπανάληπτο, φανταστρουμφικό Αλ-Τσαντίρι Νιουζ...!

Αλ-Τσαντίρι 

Μέσω της εκπομπής αυτής ο Λάκης μπήκε στις καρδιές μας. Υποδυόμενος τον αρκουδόγυφτο που σατιρίζει, έριξε το εμπόδιο καλλιτέχνη-θεατή...Επιτέλους η πονεμένη ψυχή αυτού του Ελ βρήκε τη Γαλήνη...(?)

This is a War, Soldier!

Όμως μερικά κακοποιά στοιχεία όπως ο Rebel-Καρβέλας, ο Αυτιάς και η Δούκισσα της Ελλάδας και αποικίων στα Νησιά του Πάσχα, Μιμή Ντενίση επιχείρησαν να ρίξουν τον Λάκη από το θρόνο του. Πολλοί λένε ότι οι μοχθηροί Νεφελίμ υποκίνησαν την σκοτεινή επίθεση. Μέσω της εκπομπής του (που πλέον κατείχε το 110% της τηλεθέασης...έκλεψε και τους τηλεθεατές της Μαριάννας από το Τηλεφώς!!) ξεκατινιάστηκε μέχρι τελικής πτώσης με τους σκοτεινούς εχθρούς του. Ο Ακήρυχτος Πόλεμος είχε αρχίσει...Αι ημέτεραι δυνάμεις υπερασπίστηκαν τον τίμιο Λάκη που αφιέρωνε πλέον υπερβολικά πολύ χρόνο για αυτό τα γελοία υποκείμενα. Τελικά με παρέμβαση του Πούτιν και του Λιακόπουλου βούλωσαν τα στόματα των κακών μα ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΝ λασπολόγων. Ακολούθησαν μικροεπεισόδεια και με την Έφη Σαρρή. Η τελευταία επρόκειτο για αυτονομίστρια που απλά έκανε το κομμάτι της. Και έχασε.. Μη τα βάζεις με τα σίδερα χρυσή μου...

Φάκελος ΣΥ.ΡΙΖ.Α 

Ως αντιδραστικό στοιχείο, ο Λάκης Λαζόπουλος πήγε κόντρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (όχι ψηφίζοντας ΚΚΕ, Παναγία μου, φτου μακριά από μας!) υποστηρίζοντας δ ι α κ ρ ι τ ι κ ό τ α τ α το Σύστημα Ριζικής Αποτρίχωσης (ΣΥ.ΡΙΖ.Α). Με το PhD από το Παν/μιο ο Λάκης χρησίμευσε ως Γκέμπελς της προοδευτικής αριστεράς (με δεξιές τσέπες) και αφού έκανε πλύση εγκεφάλου σε Δισεκατομμύρια Ελλήνων κατάφερε να ανεβάσει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στο 15% (ΟΥΑΟΥ!). Χαρά που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας και ο Δόγης και Φεουδάρχης της μισής Ελλάδας Αλέκος Αλαβάνος...

Κοινό

Πολλοί Guest-Star έχουν εμφανισθεί στην εκπομπή του Λάκη:

Μαζί με το Λάκη έχουν τραγουδήσει:
  • Ο Ερωτικός Γιάννης Πάριος
  • Ο Νίκος Αλιάγας (χωρις τους friends από το γνωστό cd και με Metaxa με τόνικ στο χέρι)
  • Η Αδερφή Κατσιμίχα (σωστά το έγραψα)
  • Ο εραστής της πρώτης κυρίας, Λουδοβίκος των Ανωγείων
Ο Γιώργος Νταλάρας προσπάθησε να συμμετάσχει, αλλά ο Τσακ Νόρις του έσκασε στριφογυριστό κλότσο και τον έστειλε πίσω στη Πρώτη Δημοτικού, πριν βγει στη σκηνή και γεμίσει η εκπομπή με τόση κουλτούρα που μετά πρέπει να ακούς επί βδομάδες Γιάννη Βασιλείου για να συνέλθεις. (πάτα Έξαψη στο Youtube και θα καταλάβεις)

Ανθούλα 

Κομβικό σημείο στο Αλ-Τσαντίρι είναι η Ανθούλα (ξέρετε μωρέ αυτή που ουρλιάζει). Πρόκειται για κατώτερο δαίμονα των Νεφελίμ που τον έφεραν οι Ελ στην εκπομπή για βασανιστήρια-και για να μαγέψει τα πλήθη. Οι Ελ έχουν συνδέσει το δαίμονα με ηλεκτρόδια 1000 Βολτ στα άντερα και κάθε φορά που ενεργοποιούνται, ο Ανθούλα ουρλιάζει σα λυσσασμένος. Δυστυχώς το κοινό το βρίσκει αστείο και γελάει...αχ και να ξέρατε μικρά ανθρωπάρια.....This is a job for Μάκης.

Σύνοψις του Αλ-Τσαντίρι 

Τα μέρη του τηλεοπτικού χρόνου της εκπομπής όταν άκμαζε ήταν τα εξής:
  • 40% αφιερωνόταν στον πόλεμο με τους μοχθηρούς πράκτορες Καρβέλα, Δούκισσα, Ντενίση κλπ. (Τρελό ξεκατίνιασμα...)
  • 40% αφιερωνόταν σε διαγγέλματα για το πόσο-μαμάει-ο-ΣΥΡΙΖΑ. (Που θύμιζαν Γερμανία του '30.)
  • 10% σε ουρλιαχτά της Ανθούλας
  • 5% σε τραγούδια
  • 5% σε αληθινή σάτιρα (YES!)
Φήμες θέλουν παραμεθόρια άτομα να πάνε στην εκπομπή να τραγουδήσουν το Lakis Lazopoulos get off the stage (παραλλαγή γνωστού άσματος των Νεκρών Κέννεντυ-Dead Kennedys) αν συνεχιστεί το ντελίριακο Αλ-Τσαντίρι.

Μέλλον

Στο μέλλον ο Λάκης θα εκδώσει cd με τίτλο Lakis Lazopoulos and friends (ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ!) και θα γυρίσει πάλι στο θέατρο (Doh!). Επίσης, ο Αλέκος Αλαβάνος θα χαρίσει 1000 στρέμματα λιβαδιών στα ελληνικά νησιά στον Λάκη και πιθανόν και μια έδρα στη Βουλή των Ελλήνων, γιατί το αξίζει. Ο Βλαδίμιρος Πούτιν επίσης έχει καλέσει την αυλή του (ή στον κήπο του;) τον Λάκη για να τον κάνει να γελάσει κατιτίς. Φήμες θέλουν τον Λάκη να περνάει και στο επίπεδο του θρύλου!! Ο Λάκης έχει ακόμα πολλά να κάνει αδέλφια...
JesusAndLakis
Ο Λάκης προσπαθεί να αντιγράψει τον Χριστό

Η Porsche

Το 1990, η διοίκηση της Πόρσε του πρότεινε να αναλάβει τη θέση του Σι-Ι-Όου (CEO, του προέδρου ντε) της εταιρείας, γιατί μετά τις επιθέσεις στο εργοστάσιό της είχε σχεδόν καταστραφεί. Μετά από πολλή ώριμη σκέψη, δέχτηκε. Από τότε τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Επίλογος του συγγραφέα (Συγγραφέας; Μή χε...)

Το παραπάνω άρθρο το έγραψα σε στιγμές βρυκολακιάσματος στις 3 η ώρα το πρωί ακούγοντας μουζική. \ Ελπίζω οι Ελ να μη με τιμωρήσουν για αυτό το κείμενο...Φοβάμαι. Ξέρετε γιατί;
"Because God has mercy...but Lakis DOESN'T."
"Watch out for Chuck too..."

 http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%9B%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82_%CE%9B%CE%B1%CE%B6%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου