Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

Σε κοντέινερς με a/c οι λάθρο, στο δρόμο οι Σεισμόπληκτοι > ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ;

 
Η υποδομή που διαθέτει η χώρα για τη φιλοξενία ανθρώπων σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών, όπως τα κοντέινερς, διατέθηκαν από τον Μ. Χρυσοχοίδη, τον υπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά σήμερα για τη στέγαση των λαθρομεταναστών.Τη στιγμή που οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς ξεπαγιάζουν στα αυτοκίνητα τους και σε σκηνές, μη έχοντας που αλλού να πάνε καθώς τα σπίτια τους είναι ετοιμόρροπα και επικίνδυνα για τη διαμονή τους, οι λαθρομετανάστες αναπαύονται στα κοντέινερ που έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός και έστειλαν στο ανατολικό Αιγαίο και σε άλλες περιοχές όπου υπάρχουν κέντρα κράτησης.

Αυτή είναι η κυβέρνηση που χύνει κροκοδείλια δάκρυα για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς. Έχει στα όπα όπα τους λαθρομετανάστες μην τυχόν και κατηγορηθεί ότι δεν τους παρέχει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης όσο παραμένουν στην Ελλάδα και την ίδια στιγμή στέλνει αρματαγωγά και κρουαζιερόπλοια για τη φιλοξενία των κατοίκων του δοκιμαζόμενου νησιού.

Τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού δεν έχουν καταφέρει ακόμη να δέσουν στην Κεφαλονιά εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών, ενώ με καθυστέρηση αποφασίσθηκε η αποστολή ομάδων ΟΥΚ προκειμένου να κάνουν αυτοψία στο βυθό για να είναι ασφαλής η πρόσδεση τους όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Σήμερα τα ξημερώματα έφτασε στην Κεφαλονιά το C-130 με τους ΟΥΚ, 1.000 υπνόσακους και 260 σκηνές, ενώ το μεσημέρι θα φτάσει το αρματαγωγό «Ικαρία».

Το χειρότερο όμως είναι με τα επιβατηγά πλοία που έχουν σταλεί στην Κεφαλονιά. Στο μεγαλύτερο μέρος τους έχουν καταληφθεί από τσιγγάνους με κίνδυνο μετάδοσης ασθενειών, ενώ οι τροφικές δηλητηριάσεις από το φαγητό που προσφέρεται σε όποιους έχουν βρει κατάλυμα σε αυτά δίνουν και παίρνουν.

Αυτή είναι η πολιτική προστασία και η βοήθεια που προσφέρει η κυβέρνηση στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς εν μέσω ψύχους και βροχών. Εξ ου και οι αντιδράσεις των κατοίκων όταν βλέπουν πολιτικούς, όπως τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια.

kerberos-hellas
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου