Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ο κ. Μητσοτάκης το 1964 υποθήκευσε τη χώρα έως σήμερα!




Με πρωθυπουργό τον Γεώργιο Παπανδρέου... τον "Γέρο της ...Δημοκρατίας"
Τελικά οι Φαμίλιες της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ήταν ο θεμέλιος λίθος της νεώτερης ιστορίας στο ξεπούλημα της Ελλάδας...
Και οι δυο γνήσια τέκνα του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ.
 
Η Ιστορία που δεν διδαχθήκαμε...
Τα βιβλία πρέπει να ξαναγραφούν και η ΑΛΗΘΕΙΑ να αποτελέσει την απαρχή μιας άλλης Ελλάδας, που θα γυρίσει σελίδα και θα επιλέξει ΕΛΛΗΝΕΣ να την κυβερνήσουν. 

ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Πόπη Σουφλή

 

 Αλήθεια οι δεξιοί ξέρουν να διαβάζουν ποιοι κατέστρεψαν την Ελλάδα και έφτιαξαν πυρηνικά καταφύγια;;;;; 

Όχι τίποτα άλλο να καταλάβουν ότι όλοι είναι προδότες και πρέπει να δικαστούν και να πάνε φυλακή. Ο πατριώτης Σαμάρας που είναι σήμερα πρωθυπουργός έβαλε τους δολοφόνους αλβανούς στη Ελλάδα.ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Posted by Tigris Tigis
Ο κ. Μητσοτάκης, ως υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου, τον Ιούλιο του 1964, προχώρησε σε τέτοια ρύθμιση χρεών της χώρας μας, ώστε μπροστά της ωχριούσε κάθε παλιότερη. 
«Η ονομαστική αξία των χορηγηθεισών νέων ομολόγων εις τους κομιστάς προπολεμικών εσωτερικών δανείων διαπλασιάζεται, ο τόκος αυξάνεται και θεσπίζεται λαχείον. 
Εν συγκρίσει προς την ρύθμισιν υπό της κυβερνήσεως της ΕΡΕ, δίνονται ήδη 160% επί πλέον», θριαμβολογούσε τότε η φιλική προς τον Μητσοτάκη εφημερίδα «Ελευθερία» (16.7.1964).
Ο διακανονισμός αποπληρωμής αυτής της λεόντειας σύμβασης προβλεπόταν να γίνει εντός 42 έως 45 ετών. 
Ο κ. Μητσοτάκης, δηλαδή, το 1964 υποθήκευσε τη χώρα έως το 2006 και 2009! 
Με αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα αναγνώριζε και όφειλε να αποπληρώσει προπολεμικά δάνεια από το 1881 σε τουλάχιστον διπλάσια από την τρέχουσα αξία τους.
Κι αυτό παρά, το γεγονός ότι είχαν μεσολαβήσει δυο επίσημες πτωχεύσεις της χώρας (το 1893 και το 1932) και δυο παγκόσμιοι πόλεμοι που την είχαν κυριολεκτικά ισοπεδώσει.
Το ύψος αυτών των υποχρεώσεων αντιστοιχεί σε σημερινές τιμές γύρω στα 100 δισ. ευρώ! (Δηλαδή σχεδόν το ένα τρίτο του σημερινού δημόσιου χρέους.)Αυτές αποτέλεσαν τη βάση της δυναμικής του σημερινού χρέους της Ελλάδας, που είναι πλέον αδύνατο να αποπληρωθεί.
http://konstantinosdavanelos.blogspot.gr/2012/12/21-12-12.html?spref=fb
http://www.gataros.net/
 



Πηγή
 http://attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου