Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Το εβραϊκό State Department απείλησε ευθέως την Ουκρανία με βία και χάος αν δεν συνδεθεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση!


Τους είχαν προειδοποιήσει άλλωστε.. Διαβάστε ΕΔΩ σχετικά..


Το εβραϊκό State Department απείλησε ευθέως την Ουκρανία με βία και χάος αν δεν συνδεθεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση!



Αυτοί είναι οι Εβραίοι "δημοκράτες"! Όποιος δεν κάνει αυτό που λένε βιώνει την "Δημοκρατία" στο πετσί του. Με οικονομικές κρίσεις, με "πορτοκαλί επαναστάσεις", με Χούντες κτλ.. Τα ίδια εννοείται θα εφαρμόσουν οι Εβραίοι τραπεζίτες παγκοσμίως μόλις γίνουν Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Να υπνεθυμίσουμε ότι και ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, ο Τζον Κέρι, είναι Εβραίος στην καταγωγή..











Το κορίτσι από το Γραφείο Ντικ Τσέινι, η εβραία Τάρια Νούντλμαν (Μακαρονά), και κατά κόσμο Βικτώρια Νούλαντ, η μόνη πρέσβειρα του Στέητ Ντιπάρτμεντ με μπάτσελορ , από εκπρόσωπος τύπου προήχθη σε βοηθό υπουργό Εξωτερικών, και σήμερα ήταν στο Κίεβο, στη συνεδρίαση του συμβουλίου των υπουργών Εξωτερικών των χωρών μελών του ΟΑΣΕ όπου διατύπωσε απειλές για χάος και βία εις βάρος των νομίμων Αρχών της χώρας.

Η Νούλαντ είπε ότι πως «ολόκληρος ο κόσμος παρακολουθεί τα γεγονότα στην Ουκρανία», και ότι «οι αρχές της χώρας είτε θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες του λαού τους, είτε θα τον απογοητεύσουν και θα ρίξουν τη χώρα στο χάος και τη βία».
Πιο ξεκάθαρη η απειλή δεν θα μπορούσε να γίνει.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ στο περιθώριο της υπουργικής συνόδου του ΟΑΣΕ δήλωσε ότι η άρνηση της Ουκρανίας να υπογράψει τη Συμφωνία Σύνδεσης με την ΕΕ «έχει προκαλέσει υστερία σε μερικούς ευρωπαίους»και πρόσθεσε:
«Η Ουκρανία, ως κυρίαρχο και ανεξάρτητο Κράτος έχει το κυριαρχικό δικαίωμα να μην υπογράψει σε αυτό το στάδιο μια συμφωνία, την οποία οι εμπειρογνώμονες και οι Αρχές έκριναν ασύμφορη. Η ρωσική θέση είναι άκρως απλή. Αναγνωρίζουμε την Κυριαρχία της Ουκρανίας».

Στη συνεδρίαση του Τμήματος Ενέργειας της Επιτροπής της EE, συζητήθηκε το θέμα της «Γκαζπρόμ», και η Κομισιόν, αποφάσισε να απειλήσει τον ρωσικό κολοσσό ότι ο αγωγός South Stream δεν θα τεθεί σε λειτουργία στην Ευρώπη, πριν η εταιρία εφαρμόσει τους ευρωπαϊκούς νόμους στον τομέα της ενέργειας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου