Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Άλλος με το αεροπλάνο μας; Η Elinair ξεκινά πτήσεις από και προς Θεσσαλονίκη!


Μέσα στο Φεβρουάριο θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια με το πρώτο αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Ellinair, η οποία είναι μέλος του ταξιδιωτικού οργανισμού Mouzenidis Travel, που περιλαμβάνει έντεκα εταιρείες διαφόρων δραστηριοτήτων με επίκεντρο τον τουρισμό.



Η Ellinair έλαβε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας τις σχετικές εγκρίσεις και μπορεί να ξεκινήσει τις πτήσεις.

Η εταιρεία έχει στην κατοχή της δύο αεροσκάφη τύπου RJ85, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν πτήσεις μέσης απόστασης έως και τέσσερις ώρες, με χωρητικότητα 96 θέσεων, αναφέρει το euro2day.gr.

Το πρώτο αεροσκάφος θα διατεθεί για δρομολόγια από την Θεσσαλονίκη μετά τις 5 Φεβρουαρίου 2014, ενώ το δεύτερο θα αρχίσει πτήσεις από τον ερχόμενο Απρίλιο. Τα αεροσκάφη της Ellinair θα εκτελούν δρομολόγια για πελάτες του Ομίλου Μοuzenidis Travel με κύριες αγορές προέλευσης τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία και άλλες χώρες της ανατολικής Ευρώπης.

Σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας, οι επισκέπτες που αναμένεται να διακινηθούν το 2015 από τον όμιλο υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τις 500.000. Τα δε αεροσκάφη θα διατίθενται προς ναύλωση (charter) σε ενδιαφερόμενους, εφόσον υπάρχει σχετική διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά τον περασμένο Νοέμβριο η Ellinair πρόκειται να αποκτήσει συνολικά 5 αεροσκάφη με τα οποία θα δραστηριοποιηθούν στις αγορές της Ρωσίας αλλά και των υπολοίπων αγορών της ανατολικής Ευρώπης στις οποίες οι Mouzenidis Travel έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα.


http://www.eirinika.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου