Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Η ομιλία Σαμαρά στο ευρωκοινοβούλιο





Αυτός ο άνθρωπος, ο σημερινός ηγέτης της χώρας μας, είναι ο μεγαλύτερος ηγέτης της Χώρας μετά τον Τρικούπη ή ο τελευταίος στη σειρά προδότης.  Ειλικρινά δεν έχω καταλήξει σε συμπέρασμα.

Δεν μπορώ  όμως να  βγάλω από την εξίσωση το γεγονός ότι η κυβέρνηση του στηρίζεται στο σάπιο δεκανίκι του Βενιζέλου και δεν έχει καταρρεύσει ακόμα.. και δεν πιστεύω σε θαύματα.
Αν πάρω ως δεδομένο τον ορισμό ότι σωστός ηγέτης είναι εκείνος που αγνοεί τα πιστεύω του,  την ιδεολογία του και τα δικά του , κομματικά, συμφέροντα και αποφασίζει με γνώμονα τα γεωπολιτικά συμφέροντα της χώρας του την εκάστοτε ιστορική στιγμή ( βλ. Ιωάννης Μεταξάς, που αν και ακροδεξιός και γερμανόφιλος είπε όχι στους φασίστες Ιταλούς και τον Άξονα) τότε ο Αμερικανοτραφής κ. Σαμαράς μόνο φιλοαμερικανικά δεν συμπεριφέρεται,και καλά πράττει, αφού αυτή τη στιγμή, το συμφέρον της Χώρας δεν είναι αυτό.
 Η διαμάχη Ευρώπης και Αμερικής ( βλ. Εβραίων Τραπεζιτών) κόστισε στη Χώρα μας έξι χρόνια ταλαιπωρίας, πέντε χιλιάδες αυτοκτονίες και μας πήγε πίσω δεκαετίες σε επίπεδο βιοτικού επιπέδου αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ο'τι η Ελλάδα μας ήταν πάντα το αλώνι. Το αλώνι όπου ο Διγενής ( οι ανθρώπινες αξίες και ο πολιτισμός μας)  αναμετριόταν με τον Χάρο (την Βαρβαρότητα της Ανατολής παλιότερα και του Διεθνούς Κεφαλαίου σήμερα) . Μπορεί να ακούγεται απλοϊκό,μήπως όμως πάντα τα πράγματα είναι απλά και εμείς τα περιπλέκουμαι?
 Ναι οι Γερμανοί έχουν συμφέροντα στην Ελλάδα, ποιος δεν έχει; ποιος δεν θέλει να κερδίσει όταν του δίνεται η ευκαιρία; και την ευκαιρία την έδωσαν οι δήθεν αριστερές-σοσιαλιστικές-εβραϊκές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Όχι μόνο στους Γερμανούς κερδοσκόπους αλλά στους πάντες. Απαξίωσαν το Ελληνικό εμπορικό και επιχειρηματικό δαιμόνιο, κατέστρεψαν τις δομές ελέγχου του κράτους, αυτά είναι γνωστά πράγματα. Οι Γερμανοί απλά παλεύουν να μην μπούν οι Αμερικάνοι στην αυλή τους απο την πίσω πόρτα, όπως είναι εμφανές ότι προσπάθησαν να  κάνουν με το πιόνι τους τον  Εβραίο από μάνα και πατέρα Παπανδρέου. Τον κατ' όνομα μόνο Έλληνα, Παπανδρέου. Τον εγγονό του ανθρώπου που οδήγησε την Ελλάδα σε εμφύλιο το "44, κατ'εντολή τους, τον γιό του ανθρώπου που εκτίναξε το χρέος της χώρας απο 0 σε πάνω απο100% σε ένα χρόνο το 1982, πάλι κατ'εντολή τους.
 Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να παρατηρήσουμε τα επεισόδια του ακήρυχτου πολέμου Αμερικής και Ευρώπης  για να καταλάβουμε ποιος είναι και ποιος όχι προδότης . Το Διεθνές Εβραϊκό Κεφάλαιο προετοίμαζε το φαγητό ( τον  Ελληνικό Εθνικό πλούτο) για αργότερα. Τον προετοίμαζε για φάγωμα από το Ισραήλ όταν οι συνθήκες θα ήταν έτοιμες. Τώρα θεώρησαν πως είχε έρθει η ώρα. Τρεις γενιές προδοτών Παπανδρέου στο τιμόνι της Ελλάδας την είχαν φέρει ακριβώς εκεί που την ήθελαν. Μπροστά στο στόμα του θηρίου, έτοιμη για βρώση.Ήδη αγόραζαν μανιωδώς Κυπριακά και Ελληνικά εδάφη και συνεχίζουν να αγοράζουν. Κατάκτηση από μέσα, αυτό είναι το σχέδιο. Ελέγχοντας την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μέση Ανατολή , ελέγχουν τον κόσμο.
 Κάποιοι  μέσα στην γενικότερη κατήφεια και απελπισία ξεσπούν στους Γερμανούς. Κανείς δεν λέει πως πρέπει να ξεχνούμε ποιοί είναι και τί έχουν κάνει. Κανείς δεν λέει πως πρέπει να ξεχάσουμε τους νεκρούς μας. Αλλά δεν θα ξεχάσουμε από την άλλη και το ποιοί είναι οι Αμερικανοί. Ένα συνονθύλευμα ανθρώπων που αδιαφορούν για την πηγή της ευημερίας τους . Για το πόσο αίμα έχει χυθεί για να γεμίζουν το τραπέζι και τους λογαριασμούς τους υπέρ του δέοντος πλούσια  επί 70 χρόνια. Σε πόσους Λαούς έχουν επιτεθεί  αναίτια. Γίνανε ξαφνικά αγνοί φίλοι και υπερασπιστές μας; να ξεχάσουμε την Κύπρο; να ξεχάσουμε τα Ίμια; να ξεχάσουμε την Πόλη το 1955; να ξεχάσουμε 70 χρόνια εξευτελισμού;
 Και η Αμερική δεν είναι τίποτε άλλο από ένα Εβραϊκό-θεοκρατικό κράτος με λευκό και δημοκρατικό προσωπείο. Τα σχέδια του Διεθνούς Σιωνισμού προχωράνε μέσα από την εξωτερική της πολιτική και τις βάσεις της ανά τον κόσμο. Το σχέδιο για κατάληψη της Ελλάδας από μέσα είναι οφθαλμοφανές σε όποιον ιστορικό έχει ανοιχτά μάτια και αυτιά και δεν διαθέτει κομματικές και άλλες ιδεοληψίες. Θα κάνουν τα πάντα για να το καταφέρουν. Θα χρησιμοποιήσουν όλους τους εχθρούς μας για εκφοβισμό. Θα ανακατέψουν και θα χειραγωγήσουν τους πάντες γύρω μας αλλά και μέσα μας. Όσες κάστες και σέχτες και κοινωνικές ομάδες φανούν αρκετά ηλίθιες για να χρησιμοποιηθούν . Αυτό άλλωστε το κάνουν ήδη εδώ και δεκαετίες.
 Είδα σήμερα κάπου γραμμένο το παρακάτω γνωμικό του Μεγάλου Ρήγα Φεραίου:


«Τους δούλους δεν τους κατασκευάζει μόνο το δόρυ του κατακτητή, αλλά και των καταδυναστευομένων η αμάθεια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου