Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Λαθροεισβολείς κι “ελληνική” Εκκλησία στα ίδια επίπεδα!!! Δείτε το ρόλο τους και τις επιρροές τους στη “Δικαιοσύνη” !!!


ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΓΑΝΤΟΥΡ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΜΙΣ ΣΚΟΡΔΕΛΗ…
ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ (αυτό το κάθαρμα)
ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

«Κάθε βράδυ και μέχρι 17/11/2011 πήγαινα και εγώ στον συγκεκριμένο χώρο προσευχής (αναφέρεται σε υπόγειο στην πλατεία Αττικής όπου προσεύχονταν μουσουλμάνοι, το οποίο, όπως καταθέτει, μέλη της Χ.Α. είχαν επιχειρήσει να κάψουν). Ο χώρος αυτός από τότε φυλάσσονταν με εντολή του Αττικάρχη. Παρ’ όλα αυτά, κάθε βράδυ έρχονταν ομάδες άνω των 20 ατόμων, που αποτελούνταν από γυναίκες και μικρά παιδιά, και επιτίθονταν σε μένα. Μεταξύ των ατόμων αυτών ήταν και η κυρία Θέμις Σκορδέλη. Την ίδια ημερομηνία και γύρω στις 21:30 βγήκα από τον ανωτέρω χώρο προσευχής μόνος μου και κατευθυνόμουν προς το αυτοκίνητό μου, το οποίο είχα σταθμεύσει μακριά φοβούμενος μη το σπάσουν.


Περπατώντας προς το αυτοκίνητο είδα ξαφνικά 50 άτομα περίπου, όλων των ηλικιών, που βγήκαν μπροστά μου χωρίς να μπορώ να καταλάβω από που, με επικεφαλής πάλι την κυρία Σκορδέλη, οι οποίοι κατευθύνονταν προς εμένα. Δεν μου επιτέθηκαν, πέταγαν μπουκάλια προς το μέρος του, ένα από τα οποία με χτύπησε στο στήθος και όπως συνήθως φώναζαν συνθήματα και απειλές σε βάρος των μεταναστών. Τα άτομα αυτά ήταν παιδιά από 10 ετών και πάνω, άνδρες αλλά και γυναίκες όλων των ηλικιών».
ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΜΙΣ ΣΚΟΡΔΕΛΗ… ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο “ΣΤΟΧΟΣ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΓΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 2012 (27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ), ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ:
Αμετανόητος ο πρόεδρος (αλήθεια, ποιος τον ψήφισε;) των εν Ελλάδι Μουσουλμάνων, Ναΐμ Ελγαντούρ την Τρίτη το βράδυ στο «Extra»: Δεν ζητάει συγγνώμη που είπε Ρατσιστή τον Αντώνη Σαμαρά στην συνέντευξη Τύπου για την γνωστή ταινία που έδωσε την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου. Απαιτεί να ζητήσει πρώτα συγγνώμη ο Σαμαράς γιατί απεκάλεσε προεκλογικά «Κατακτητές» τους Ξένους Μετανάστες!
Ο «Στόχος» αποκαλύπτει σήμερα τα εξής για τον Αιγύπτιο με ελληνική υπηκοότητα κ. Ελγαντούρ:
1)Ήλθε στην Ελλάδα επί 21ης Απριλίου (1972) ως Κόπτης Χριστιανός για να σπουδάσει στην Θεολογική Σχολή, με υποτροφία του Αρχιεπισκόπου της Χούντας, Ιερωνύμου Κοτσώνη και του νύν Αλβανίας Αναστασίου Γιαννουλάτου, που επί Χούντας έλυνε και έδενε στην «Αποστολική Διακονία». Τελικά απεδείχθη πως ο κ. Ελγαντούρ μόνο Κόπτης δεν ήταν, εξελιχθείς σε συνδικαλιστή του Ισλάμ στην Ελλάδα!
2) Ακριβώς το ίδιο συνέβη με τον Σουδανό πρόεδρο του «Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών», Αχμέτ Μοαβία (αλήθεια, πού βρίσκεται αυτή η ψυχή;), επί χρόνια έμμισθο υπάλληλο της Επιτροπής Μεταναστών της Ελλαδικής Εκκλησίας: Τον είχαν φέρει στην Ελλάδα το 1972 ο Κοτσώνης και ο Γιαννουλάτος ως Κόπτη της Αιγύπτου, για να διδαχθεί την Ορθοδοξία και να την μεταλαμπαδεύσει στους Μαύρους της Αφρικής!
Ως πότε θα πληρώνουμε την αφέλεια του μακαρίτη Ιερώνυμου Κοτσώνη και του νύν Αλβανίας Αναστασίου Γιαννουλάτου; Ο Αχμέτ Μοαβία εξελίχθηκε σε μουσουλμάνο ολκής, έμεινε μόνιμα στην Ελλάδα παίρνοντας υπηκοότητα με την βοήθεια της Εκκλησίας. Τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται για την Ισλαμοποίηση της Ελλάδος, πρωταγωνιστώντας στις πάσης φύσεως εξεγέρσεις των εν Ελλάδι μουσουλμάνων…
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: Ξέρετε ποιος ήταν δίπλα στον Αιγύπτιο Ελγαντούρ, στην συνέντευξη της 21ης Σεπτεμβρίου, όπου καταγγέλθηκε ο «Ρατσιστής» Αντώνης Σαμαράς;
Ο υπαρχηγός των Συριζαίων Θεολόγων του Ραδιοσταθμού της Εκκλησίας, διαβόητος λάτρης των Λαθρομεταναστών, Αλέξανδρος Καρυώτογλου!..
Όταν εγώ φωνάζω πως η Συριζέϊκη Ορθοδοξία «κάνει πλάτες» στο Ισλάμ, νομίζετε πώς παραφρόνησα…

Πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου