Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙς ΠΕΡΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!



 

Eπιμένει ο μητροπολίτης Πειραιώς να καταδικάζει το σιωνισμό, παρά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό ακόμα και μέσα στους κόλπους της ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Ο κ. Σεραφείμ μάλιστα απαντά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο αλλά και την Ντόρα Μπακογιάννη, οι οποίοι τον επέκριναν. Με ανακοίνωση του ο μητροπολίτης Πειραιώς υποστηρίζει ότι απαντώντας στις ερωτήσεις του δημοσιογραφικού διδύμου τηλεοπτικού σταθμού:

"Απλώς μετέφερα τον αληθή μαρτυρικό λόγο των χιλιάδων αντισιωνιστών Εβραίων συνανθρώπων οι οποίοι δεκαετίες τώρα μάχονται την Σιωνιστική εκτροπή από τον αληθή Ιουδαϊσμόν, καταδεικνύοντες ότι η θεολογία των Σιωνιστών ηγετών με την σφοδρά επιθυμία τους για την πραγμάτωσι του ονείρου παγκόσμιας εξουσίας και ηγεσίας διεστράφη από τον θεϊσμόν της Παλαιάς Διαθήκης των Προφητών και των Δικαίων, εις Εωσφορισμόν και Σατανισμόν αποδεχθέντες την θεολογία του Δυϊσμού και αναμένοντες ως «Μεσσία της δόξης» τον αναγγελόμενον εις τον αιώνιον λόγον του Θεού άνθρωπον της αποστασίας και της ανομίας, τον ως Αντίχριστον ονομαζόμενον".
Ο κ. Σεραφείμ επιμένει και στην άποψη του ότι ο Χίτλερ λειτούργησε σε συνεργασία του Σιωνιστές ηγέτες της εποχής:
"Πρέπει δε να ληφθεί σοβαρώς υπ’ όψιν, ότι οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες που εκπροσωπούν χιλιάδες ορθοδόξων εβραίων αρνουμένων την Σιωνιστικήν εκτροπήν εδρεύουν στις Η.Π.Α. και ότι στις συγκεκριμένες εβραϊκές ιστοσελίδες παρουσιάζονται εκτύπως τραγικά ντοκουμέντα πολλά των οποίων έχουν χρησιμοποιηθεί για την σημαντική βιβλιογραφία επί του θέματος για τις σχέσεις των Σιωνιστών ηγετών με το αισχρό και εγκληματικό καθεστώς του παρανοϊκού δικτάτορα Αδόλφου Χίτλερ που εξολόθρευσε εκατομμύρια συνανθρώπων Εβραίων, Ρώσων, Πολωνών, Ελλήνων, Αθιγγάνων σε ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα της ανθρώπινης Ιστορίας, που σήμερα όλοι με βδελυγμία καταδικάζουμε και μάλιστα προσωπικώς υποκλίνομαι ενώπιον της μνήμης των θυμάτων του τραγικού Ολοκαυτώματος κατασπαζόμενος τας μαρτυρικάς πληγάς των αθώων θυμάτων. Ενδεικτικώς αναφέρομεν το συκλονιστικό βιβλίο «Min Hametzar» (Από τα βάθη) που εξεδόθη στην Ν. Υόρκη το 1961 εις τα Εβραϊκά και που συνεγράφη από τον Ραββίνο της Σλοβακίας Michael Ber Weissmandl ztl, Κοσμήτορος του Ιδρύματος Nitra Yeshiva που αναφέρεται στα χρόνια 1942-1945."
Ο κ. Σεραφείμ δηλώνει αντισιωνιστής και όχι αντισημίτης:
"Συνεπώς δεν αποδέχομαι την κατηγορία του αντισημιτισμού που τεχνηέντως επεχείρησε το παγκόσμιο Σιωνιστικό λόμπυ να μου προσάψει διαστρέφοντας τους λόγους μου, διότι απλώς ανέδειξα την αλήθεια των πραγματικών περιστατικών που καταγγέλουν δεκάδες χρόνια οι ομοεθνείς των.Δια τον Ισραηλιτικόν λαόν τρέφω αισθήματα βαθυτάτης αγάπης και εκτιμήσεως όπως δια κάθε λαόν της υφηλίου, ως οφείλω ως μέλος της Αδιαιρέτου Εκκλησίας του Χριστού. Αντισιωνιστής είμαι και όχι αντισημίτης αντικρούων την πλανημένη και αδόκιμη θεώρηση του κόσμου και της ζωής με τον τραγικό και απαράδεκτο εωσφορισμό, που διαδίδεται δια μέσου των παραρτημάτων του Διεθνούς Σιωνισμού, των μασονικών σε κάθε χώρα στοών."

Επίθεση στον Πεταλωτή
Ο κ. Σεραφείμ απαντά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή, που αποδοκίμασε τις δηλώσεις του , με ερωτήματα όπως:
"Ως απλός πολίτης θέτω τα κάτωθι ερωτήματα:
1. Γιατί η Ευρωπαϊκή Τράπεζα δανείζει με επιτόκιο 1,1% και ο όμιλος των διεθνών Τραπεζών Σιωνιστικής ιδιοκτησίας μας δανείζει σήμερα με τοκογλυφικό επιτόκιο 6%;
2. Ποιός εμποδίζει την ουσιαστική πολιτική και οικονομική ένωση της Ευρώπης με την συμπερίληψη της μεγάλης Ρωσικής Ομοσπονδίας;
3. Ποιός πράγματι κωλύει την έκδοση Ευρωομολόγου και αναγκάζεται ο Πρωθυπουργός να αρχίσει την συλλογή 1.000.000 υπογραφών Ευρωπαίων πολιτών; Από ποιούς φαλκιδεύεται η δυνατότητα της Ελλάδας να γίνει ενεργειακός κόμβος τόσον με την ακύρωση της συμφωνίας του αγωγού Μπουρκάς-Αλεξανδούπολης όσο και με την άρνηση των Ελληνικών Κυβερνήσεων να εφαρμόσουν το Διεθνές Δίκαιο της θαλάσσης που είναι ενσωματωμένο στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και να ανακηρύξουν για την Ελλάδα περιοχή ΑΟΖ (Αποκλειστικής οικονομικής ζώνης εκμετάλλευσης) αξιοποιώντας τα τεράστια ενεργειακά αποθέματα της Χώρας, που θα την καταστήσουν πρωταγωνιστή στην ενεργειακή πολιτική της Ευρώπης για δεκαετίες και θα την οδηγούσαν στην έξοδο από την αιχμαλωσία του ΔΝΤ;
4. Γιατί δεν παραχωρούμε ναυτική βάση στο Ρωσικό στόλο για να εκμηδενήσουμε την Τουρκική απειλή και την χυδαία διεκδίκηση για συνεκμετάλευση του Αιγαίου καθώς και την κυριαρχική διεκδίκηση εκ μέρους της γείτονος, του μισού Αιγαίου έως του 25ου μεσημβρινού.
5. Γιατί δεν προχωρούμε άμεσα στην εξώρυξη του τεραστίου εθνικού μας πλούτου στην Β. Ελλάδα σε χρυσό, ουράνιο, όσμιο και άργυρο, όπως καταγγέλουν οι Καθηγηταί του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Κων/νος Παπαστεφάνου της Πυρηνικής Φυσικής και Βασίλειος Παπαγεωργίου της Χημείας που επιστημονικώς αποδεικνύουν ότι είμαστε η πλουσιότερη χώρα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως σε ορυκτό πλούτο;
6.Και τέλος τι εννοούσε ο κ. Πρωθυπουργός όταν μίλησε για την αναγκαιότητα παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης;"

Αιχμές και σε Ντόρα Μπακογιάννη
Ο μητροπολίτης Πειραιώς στην ανακοίνωση του αναφέρεται και στην πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, που ζητησε από την εκκλησία να καταδικάσει τις δηλώσεις του.

Όπως επισημαίνει:
"Στην επιθετική δήλωση νεοκόπου Αρχηγού κομματιδίου, υποβάλλω το ευγενές ερώτημα πως προεφήτευσε η συνελθούσα το 1993 εις τον Αστέρα Βουλιαγμένης Υπερστοά Μπίλντεμπεργκ με την συμμετοχή των ιδίων προσώπων που ανέφερα στην ειρημένη εκπομπή δια στόματος του τότε υπουργού εξωτερικών των Η.Π.Α. κ. Κρίστοφερ, εν μέσω πλήρους πολιτικής νηνεμίας στην ελληνική πολιτική σκηνή, την μετά τρίμηνο πτώση της Ελληνικής Κυβερνήσεως. Ας ερωτηθή περί αυτού ο νέστωρ της πολιτικής πρ. Πρωθυπουργός κ. Κων/νος Μητσοτάκης". 

Aναδημοσίευση απο Εθνικά Θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου