Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ο χρηματισμός του δημάρχου Ελληνικού ►Σε βαθμό κακουργήματος η δίωξη που του ασκήθηκε



goneis.info_1-850x466

Ξέρουμε όλοι την συμμορία των 11 με πρωταγωνιστή τον Κλούνεϊ που όπως όλοι θυμόμαστε έσπασε ταμεία.
Τώρα μαθαίνουμε την παρέα των 12 με επικεφαλής των δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης Χρήστο Κορτζίδη που σπάει τα νομικά όρια.
Ο άνθρωπος που διατείνονταν ότι προστατεύει το κοινό συμφέρον, τα δικαιώματα των πολιτών την νομιμότητα και την ευταξίακατηγορείτε σύμφωνα με την εισαγγελία Αθηνών για Εκβίαση και Απάτη κατ επάγγελμα & κατ εξακολούθηση.
Όπως θα ακούσετε στο απόσπασμα από την ραδιοφωνική μου εκπομπή «Η πόλη που ζεις» που μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 9,84 ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης απαίτησε και τελικά απέσπασε το ποσό των 36 χιλιάδων ευρώ από επιχειρηματία με την αιτιολογία αγοράς κουπονιών για το πολιτικό κόμμα στο οποίο ανήκει.
kortzidis_tsipras_agalia_645x-300x201
Αλ. Τσίπρας – Χρ. Κορτζίδη
Με λίγα λόγια ο κ Κορτζίδης «λαδώθηκε» και τα 36 χιλιάρικα που πήρε τα απέδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ μιας και αυτό είναι το πολιτικό κόμμα το οποίο τον στηρίζει πολιτικά.
Όπως λοιπόν προέκυψε από την προανάκριση που διενήργησε ο αρμόδιος εισαγγελέας του Πρωτοδικείου Αθηνών στο πλαίσιο της έρευνας του βάση της οποίας απήγγειλε τις προαναφερόμενες βαρύτατες κατηγορίες που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος, επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι καταγγελίες που αφορούσαν τον χρηματισμό του Κορτζίδη με περίτρανη απόδειξη την σε βάρος του ασκηθείσα ποινική δίωξη! Ωστόσο τα κουπόνια που αντιστοιχούσαν στο ποσό των 36 χιλιάδων ευρώ ουδέποτε   αποδόθηκαν στον επιχειρηματία
Ο διεκδικητικός δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης που θέλει να έχει το προφίλ του μαχόμενου δημότη στρεφόμενος κατά παντός ιδιωτικοποιήσεων,  την ίδια στιγμή μισθώνει ιδιοκτησίες του δήμου σε ιδιώτες με το ανάλογο φυσικά χρηματικό κόστος και χωρίς να υπολογίζει την ασφάλεια των πολιτών!
Αυτό έκανε και στην περίπτωση του Λούνα Παρκ στις εγκαταστάσεις του οποίου σκοτώθηκε ένα αγοράκι 13 ετών.
1400 ευρώ το νοίκι που εισέπραττε ο Κορτζίδης χωρίς ωστόσο η εν λόγω επιχείρηση να έχει ελεγχθεί ποτέ από τις υπηρεσίες του δήμου αλλά και γιατι να έχει ελεγχθεί εφόσον ο επιχειρηματίας κατέθετε κάθε μήνα τα λεφτά στο δήμο.
kortzidis
Το goneis.info από την πρώτη στιγμή του τραγικού συμβάντος προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης αλλά ως συνήθως στα δύσκολα γίνετε λαγός! Παρόλα αυτά και σήμερα ζητήσαμε την άποψη του δημάρχου Χρήστου Κορτζίδη ο οποίος αρνήθηκε δια μέσω του γραφείου του να κάνει οποιαδήποτε δήλωση…
Και εδώ μάλλον είναι από τις περιπτώσεις που ταιριάζει το : Η σιωπή είναι χρυσός.
Εμείς από την μεριά μας το μόνο που θα πούμε είναι αυτό που σας είπαμε και στην αρχή, ότι οι μηχανισμοί λειτουργούν και επεμβαίνουν , όταν αυτοί που θεσμοθετημένα έχουν την ευθύνη και την υποχρέωση λειτουργούν για το κοινό συμφέρον, αλλα εδώ μάλον λειτουργούν για το δικό τους , Καλυμμένοι   πίσω από ιδιότητες που με τις συμπεριφορές τους θα λέγαμε μάλλον απαξιώνουν αρχές αξίες και ήθοι.
 Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από την ραδιοφωνική εκπομπή 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου