Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

Ξεσηκωθείτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάρτε τα όπλα Έλληνες τώρα τώρα τώρα!!! Τη σπάθα σήκωσε και πάλι και του Μινέικο και των λοιπών 299 πάρτε το κεφάλι

Πάρτε τα όπλα Έλληνες τώρα τώρα τώρα!!!
Χαμηλόβαθμοι Αστυνομικοί μας ενημέρωσαν ότι οι Ελληνοεβραίοι και Μασόνοι πολιτικοί και Στρατηγοί έχουν σκοπό να καλέσουν όλους τους πολίτες οι όποιοι είναι νόμιμοι κάτοχοι οπλισμού για να παραδώσουν τα όπλα τους με το στανιό με τον δόλιο σκοπό τον πλήρη αφοπλισμό όλων των Ελλήνων ώστε να γενοκτονηθούν σαν αμνοί και δούλοι του Κυρίου αμήν.
Καλούμε τους Έλληνες να εξοπλιστούν με κάθε όπλο ακόμα και από την μαύρη αγορά και να σκοτώσουν τα 300 προδοτικά καθάρματα της Βουλής των Ελληνων(κατα Κολοκοτρώνη: Αβουλίας των Ελλήνων).

Από Ελλην vs Χάος


Θέλωντας και μη, έρχονατι στο νου τα λόγια του πατρό-Κοσμά.
"Θα σας ζητήσουν τα ντουφέκια σας, να έχετε δύο, ένα να δώσετε κι ένα να κρατήσετε, ένα ντουφέκι  εκατό ψυχές θα σώσει"


Αν αληθεύει η είδηση, έχουν σκοπό να μας παραδώσουν πάλι στα χέρια των UCK άδων  και των λοιπών πρακτορίσκων που αλωνίζουν εδω και χρόνια στην Ελλάδα, ιδιαίτερα από τότε που ξαφνικά γίναν οι Οβριοί, "φίλοι" μας και "σύμμαχοι". Από τότε που οι Τούρκοι γίναν "κουμπάροι" και "καρντάσια".

Καλή είναι η ειρήνη και οι καλές σχέσεις με τους γείτονες, αλλά μόνο όταν έχουμε εμείς την πρωτοβουλία των κινήσεων και κινούμαστε με γνώμονα πάντα το δικό μας συμφέρον.

δείτε κι αυτό που το ψάρεψα από το secret real truthΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου