Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

Παιδιά σε σχολεία της Αθήνας λιποθυμούν από την πείνα


Η Κυβέρνηση... διαψεύδει, αντί να φροντίζει :(

Δυστυχώς είναι αλήθεια
Παιδιά έπεσαν λιπόθυμα από ασιτία σε σχολείο της Κυψέλης 


Συγκλονιστικά όσο και ανησυχητικά είναι τα όσα περιγράφει ο Α' Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλά παιδιά σε σχολεία της πρωτεύουσας, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι οικογένειές τους. Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, έχουν καταγραφεί ακόμα και κρούσματα λιποθυμίας μαθητών εξαιτίας της ασιτίας.

Οι σύλλογοι εκπαιδευτικών, γονέων και κατοίκων στην περιοχή Αμπελοκήπων-Ερυθρού-Πολυγώνου οργανώνουν εκδήλωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί στην πλατεία Πανόρμου για όσα συμβαίνουν στα σχολεία.
Η ανακοίνωση του συλλόγου των εκπαιδευτικών, που δημοσιεύτηκε στη LIFO, κάνει λόγο για αυτοκτονία άνεργου γονιού μαθητών από σχολείο της περιοχής, αλλά και κρούσματα λιποθυμίας μικρών μαθητών που έπασχαν από ασιτία σε σχολεία του 6ου Διαμερίσματος.

«Είναι η επιτακτική ανάγκη συνεργασίας και συντονισμού όλων των σωματείων και φορέων της περιοχής για την ανάσχεση της λαίλαπας των αντιλαϊκών μέτρων», αναφέρει η ανακοίνωση.

Τα μέλη του συλλόγου δεσμεύονται, επίσης, «να προωθήσουμε, με όσα μέσα διαθέτουμε, τη δημιουργία ενός δικτύου αλληλεγγύης, ώστε να αντιμετωπίζονται τα πρακτικά προβλήματα επιβίωσης των συμπολιτών μας που εξαθλιώνονται, αλλά και τα προβλήματα των νέων που σήμερα στοχοποιούνται από τους μηχανισμούς καταστολής».

«Καλούμε τους συναδέλφους μας και τους Συλλόγους Γονέων σε κάθε σχολικό συγκρότημα, να προχωρήσουν από κοινού σε συγκρότηση κοινών επιτροπών – πρωτοβουλιών αλληλεγγύης και να καταρτίσουν κοινά προγράμματα και πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για τη στήριξη παιδιών και οικογενειών με σοβαρά οικονομικά προβλήματα» επισημαίνουν.  Τι άλλο περιμένουν να δουν όσοι Ορκίστικαν να προστατεύουν αυτή τη χώρα και το Λαό της?
Που είναι η στρατιωτική ηγεσία  τώρα που η πολιτικοί  έχουν ξεπεράσει κάθε όριο δοσιλογισμού και προδοσίας? Τώρα που η ανυπαρξία τους έχει ξεπεράσει τα όρια επικινδυνότητας..
Τι άλλο περιμένετε να δείτε εσείς με τα γαλόνια και τα ψευτοπαράσημα? Εικόνες του '41?
Πως ανέχεστε τέτοιες ειδήσεις για Ελληνόπουλα? Είστε λοιπόν τόσο ξεπουλημένοι στα συμφέροντα των Εβραιομασόνων και τον Φραγγολεβαντίνων  κι εσείς?

ΑΙΣΧΟΣ και λίγα λέω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου