Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Θέλουν να τελειώνουν με την Ελλάδα....

"Όπως ακριβώς η ιδιωτική FED („νόμιμο“ ιδιωτικό δικαίωμα εκτύπωσης χρημάτων δίχως όρια) δημιουργήθηκε κατά τις χριστουγεννιάτικες εορτές  μόνο με την υπογραφή του Προέδρου των ΗΠΑ πίσω από την πλάτη των πολιτικών και δίχως τη σύμφωνη γνώμη του λαού, θέλουν τώρα να πετύχουν ένα ακόμη βήμα της ΝΠΤ στην ΕΕ, επίσης πίσω από την πλάτη των όλων λαών, κατά τη διάρκεια που στα προσκήνια έχουν σχεδιαστεί και θα λαμβάνουν χώρα "επιθέσεις"! [να υποθέσω πως θα υπάρξει εκείνη την περίοδο ένταση και βία και στα πλαίσια των "αγανακτησμένων"? να υποθέσω πως θα παρεκτραπούν οι φιλειρηνικοί πολίτες επιβεβαιώνοντας και τις κάρτς των Ιλλουμινάτων που δείχνουν επιθέσεις σε ΜΑΤ "για την ειρήνη"?- πολλές οι συμπτώσεις για να μην είναι προσχεδιασμένες... - αλλά εδώ είναι που πρέπει να φανεί η δύναμη μας και η γνώση μας!!! ΑΝ έχουμε κατανοήσει και αφυπνιστεί αληθινά!]

Η ημέρα της 26.6.2011 είναι νομικά η μέρα ορόσημο για την νομική υπόσταση της ΕΕ.  Αυτό σημαίνει πως όλα τα δικαιώματα των κρατών και των λαών των πολιτών της ΕΕ χάνουν την ισχύ τους! H πλήρως ιδιωτικού δικαίου ΕΕ θα είναι τότε κυρίαρχος υπαράνω όλων των κρατών της ΕΕ και των πολιτών τους όπως και κάθε αγαθού!  

Όποιος έχει ασχοληθεί με τη συνθήκη της Λισαβόνας γνωρίζει ποιό ύπουλο κατασκεύασμα έχει προτετοιμαστεί και τίθεται σε ισχύ στις 26.6.2011, ωστόσο ΜΟΝΟ εάν παραιτηθούμε της εθνικής κυριαρχίας μας. Τότε η Συνθηκη της Λισαβόνας θα αποτελέσει το Σύνταγμα όλων των κρατών της ΕΕ. 
Ένα τέτοιο σιωπηλό "πέρασμα", μια σιωπηλή αποδοχή της συνθήκης από τα κράτη της ΕΕ έχει γίνει πιθανή διότι αυτό το διάστημα βρισκόμαστε σε μια ελεύθερη από νόμους, ή άνευ νόμους κατάσταση. Μετά την εκπλήρωση όλων των δεσμεύσεων για πληρωμή των επιδιορθώσεων των καταστροφών που προκλήθηκαν μετά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, έχουν λήξει όλα τα συμβόλαια - ακόμη και το Αυστριακό Κρατικό Συμβόλαιο (Συνθήκη ύπαρξης κράτους? - Αν είναι έτσι η Ελλάδα που δεν έλαβε ποτέ τα χρήματα της αποζημίωσης είναι η μόνη που θα μπορούσε να συνεχίσει να υπάρχει ως κράτος? Είναι πολύ να θεωρήσουμε πως γι΄αυτό δεχόμαστε πρώτοι την πλήρη καταστροφή εκ των έσω???).  
Εντός αυτού του νομοθετικού ελλείμματος επιθυμεί τώρα η ΕΕ να τοποθετήσει τις ιδιωτικού δικαίου απαιτήσεις της και ήδη έχει περάσει εντός όλων των κρατών μελών της τεράστιες νομοθετικές αλλαγές ιδιωτικού τύπου.  Εάν καταφέρει κάτι τέτοιο η ΕΕ, τότε θα δημιουργηθεί ένα τεράστιο φέουδο-κράτος που θα βρίσκεται υπό την κυριαρχία του Ευρωπαϊκού συμβουλίου μέσω της Συνθήκης της Λισαβόνας. Σε αυτή τη Συνθήκη δεν έχει κανένας Ευρωπαίος εθνικά δικαιώματα!!!  
Εμείς οι άνθρωποι-λαοί πρέπει γραπτώς να απαιτήσουμε την εθνική κυριαρχία μας που απορρέει από το Διεθνές Δίκαιο και να στείλουμε ανάλογα γραπτά αιτήματα σε κυβερνητικές υπηρεσίες, υπουργεία κτλ και τους Προέδρους των κρατών μας απαιτώντας εκ νέου την εθνική κυριαρχία μας, ΠΡΙΝ από τις 26.6.2011 (καλύτερα ακόμη πριν τις 11.6.2011) και όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα.   
Όλοι γεννηθήκαμε με ίδια δικαιώματα!
Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό!
Όλα τα κράτη πρέπει να γίνουν κυρίαρχες ομοσπονδίες με υψηλές κυριότητες, εντός των οποίων πράγματι τα δικαιώματα θα πηγάζουν από το λαό!
Οι κυρίαρχοι λαοί αμέσως παύουν να δίνουν τη δύναμη τους στους πολιτικούς εκπροσώπους. Οι πολιτικοί υπάρχουν μόνο και μόνο για να υπερασπίζονται τη Θέληση του ΛΑού και να εκπληρώνουν την εφαρμογή της λαϊκής θέλησης. 
(...)
VΛαοί ξυπνήστε! - απαιτήστε την κυριαρχία σας και ελέγξτε αυτούς που πρέπει να εκπληρώσουν τη λαϊκή θέληση! Η οντότητα γίνεται άνθρωπος όταν μπορεί να αναγνωρίσει τη δική του θέληση και τον εαυτό του ως αυτόβουλα σκεπτόμενο και αυτοπροσδιοριζόμενο ον που γεννήθηκε από το Θεό, το Είναι.  
Συγγραφή 3.6.2011 – για όλους Annijatbé 
Παρακαλώ για άμεση διάδοση του παρόντος!


Θα ακολουθήσουν κι άλλα σχετικά κείμενα και ζητώ από τώρα την τοποθέτηση όσων γνωρίζουν τη νομική γλώσσα ώστε να συνταχθεί κείμενο σχετικά με την απαίτηση της Εθνικής Κυριαρχής μας για την Ελλάδα.

Το βρήκα στο "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου