Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ? ΝΑΙ..ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ.....


Επιστολή προς Κύριον Μίκη Θεοδωράκη .

Η επανάσταση όπως πολύ καλώς γνωρίζετε μπορεί να έχει μόνο δυο αποτελέσματα ,η επιτυγχάνουμε η πεθαίνουμε! 
Σε απάντηση λοιπόν της επιστολής που λάβαμε με τίτλο "Δεν θα κάνουμε κόμμα" θα θέλαμε να σας παραθέσουμε της θέσεις μας σχετικά με το τι πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα μια επανάσταση οι οποία θα έχει λόγους εκκίνησης και επιτυχίας!


Η επανάσταση λοιπόν για να θεωρηθεί επιτυχημένη στην Ελλαδα θα πρέπει να έχει ως αποτελέσματα τα εξής

Η Ελλαδα  άμεσα δημιουργεί ηλεκτρονική υποδομή ψηφοφορίας των πολιτών της. Για κάθε θέμα από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο οι πολίτες θα πρέπει και θα έχουν την δύναμη να ψηφίζουν. Η νέα διακυβέρνηση της Δημοκρατίας των Αξίων θα ελέγχεται πλέων από τους πολίτες και οι "εκλεγμένοι" απλά θα εκτελούν γραφειοκρατικά τις άμεσες εντολές του λαού.(Τεχνολογικά μπορούμε να το πετύχουμε μέσα σε ένα μήνα ,χρησιμοποιώντας τα ήδη έτοιμα συστήματα των τραπεζών,της κινητής τηλεφωνίας και το ίντερνετ).


Η Ελλαδα αλλάζει άμεσα όλο το δικονομικό της σύστημα σε σύστημα αξιολόγησης επιτροπών εγκλήματος .(Θέμα που δεν μπορεί να αναλυθεί σε μια σελίδα )

Η αίτιοι που έφεραν σε αυτήν την κατάσταση την χώρα ακομα και αν το έπραξαν και πριν 50 χρόνια εξορίζονται δια παντός μαζί με της οικογένειες τους με συνοπτικές διαδικασίες .(Σύσταση λοιπόν επιτροπής ελέγχου προδοσίας της χώρας)

Η Ελλαδα αποχωρει απο την ευρωπαικη ζωνη.

Η Ελλαδα δημιουργεί ξανά το δικό της νόμισμα -Δραχμή.

Η Ελλαδα ουδετεροποιείτε από όλες τις συμμαχίες - δεν διακόπτει σχέσεις άλλα δεν συμμετέχει σε οποιοδήποτε απόφαση του ΝΑΤΟ.

Η Ελλαδα διώχνει όλους τους ξένους μέσα από την εδαφική της κυριαρχία,όχι μόνο τους λαθρομετανάστες άλλα όλους τους μη Ελληνες από Αμερικάνους ,Γερμανούς κοκ...και τις εταιρίες που αυτοί διοικούν.(Δεν παθαίνουμε τίποτα να δημιουργήσουμε την δική μας τεχνολογία και δεν θα μας πάρει τόσο καιρό  όσο θέλουν κάποιοι να μας λένε. Μπορούμε να ξαναδώσουμε τα φώτα στον κόσμο)

Η Ελλαδα εθνικοποιεί όλες τις τράπεζες.

Η Ελλαδα περνά άμεσα σε εκμετάλλευση όλων των πόρων της που αυτό αναγκαστικά σημαίνει "καταπάτηση" σε προδοτικές συμφωνίες του παρελθόντος πχ Ζαχαροκάλαμο,χρυσός πετρέλαια κοκ.

Η Ελλαδα δημεύει την περιουσία της Εκκλησίας .(Δεν είμαστε αντίθετοι με την πιστή άλλα σε γεγονότα επανάστασης και απελευθέρωσης από τον παγκόσμιο ζυγό θα χρειαστούν όλοι οι πόροι. Πιστεύουμε ότι η ίδια η εκκλησία μπροστά στην ελευθερία της χώρας μας από την παγκοσμιοποίηση θα δείξει την μεγάλη της δύναμη και τον κατάλληλο πατριωτισμό)

Η Ελλαδα ξεκινά παγκόσμια επικοινωνιακή πολιτική της εκπαίδευσης και εκμάθησης των νέων "Βαρβάρων" στην Δημοκρατία των Αξίων.


Με αυτά το ξεκίνημα τις επόμενης μέρας από την επανάσταση θα μπορεί να θεωρείτε επιτυχημένο!


Αν συμφωνείτε με τα παραπάνω και στόχος σας είναι να γίνουν ο "μπούσουλας" μας εμείς από το "Σχέδιο Αχιλλέας" θα την ξεκινήσουμε ΤΩΡΑ!!


ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου