Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2011

Έρευνα του "ΥΠΌΘΕΤΟ" για τις κάρτες των illuminati , από το 2010

Μας έκανε τρομερή εντύπωση στο βίντεο της ανάρτησης ΠΑΤΑ ΕΔΩ το παιχνίδι Illuminati. Έτσι ψάξαμε λίγο παραπάνω τι κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο παιχνίδι και θα σας παρουσιάσουμε σε μία αναγκαστικά λίγο μακροσκελή δημοσίευση, τι ακριβώς είναι αυτό το παιχνίδι.

Καταρχήν είναι της εταιρείας SJG που έχει τα αρχικά του δημιουργού του συγκεκριμένου παιχνιδιού Steve Jackson και το G σημαίνει Games. O Steve Jackson έχει βγάλει αρκετά παιχνίδια άλλα με κάρτες όπως το Illuminati και άλλα χωρίς κάρτες, που μπορείτε να βρείτε στην σελίδα της εταιρείας του http://www.sjgames.com/ . Το σήμα της εταιρεία είναι αυτό.


Η πυραμίδα με το μάτι. Σας θυμίζει κάτι; Το έχετε δει κάπου αλλού; Προχωράμε…

Ο Steve Jackson γεννήθηκε το 1953. Δούλεψε αρχικά στις εταιρείες Metagaming Concepts designing such games as Ogre και στην The Fantasy Trip. Το 1980 ίδρυσε την δική του εταιρεία SJG. Το 1990 Αμερικάνικες Μυστικές Υπηρεσίες, έκαναν έφοδο στα γραφεία της εταιρείας για έρευνα που ποτέ δεν αποκαλύφθηκε για ποιον ακριβώς λόγο έγινε. Ίδρυσε στη συνέχεια την Electronic Frontier Foundation για να αντιμετωπίσει τέτοια φαινόμενα. Φυσικά οι μυστικές υπηρεσίες δεν βρήκαν κάτι μεμπτό στην εταιρεία του…
Μένουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η ιδέα ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 1981 και παρουσιάστηκε την άνοιξη του 1982 ασπρόμαυρο αρχικά. 

Επανεκδόθηκε έγχρωμο αργότερα και σήμερα αποτελείται από το βασικό κορμό και τρεις επεκτάσεις. Λογικό είναι σήμερα, να έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό.

Παίζεται από 2-8 παίκτες αν και μας προτείνεται ότι ο καλύτερος συνδυασμός γίνεται όταν παίζουν 4-6 και η διάρκεια του είναι από 1-6 ώρες.

Υπάρχουν συνολικά πάνω από 300 επίσημες κάρτες μέσα από τις επανεκδόσεις του παιχνιδιού. Ο κάθε παίκτης παίρνει έναν ρόλο και και εκπροσωπεί έναν «φορέα» όπως η CIA, η διεθνής κουμμουνιστική συνομωσία κλπ. Κάθε ομάδα έχει συγκεκριμένη δύναμη, αξία και στόχους. Οι κάρτες, κατά την εταιρεία, είναι αστείες και περιέχουν θεωρίες συνομωσίας αλλά και κάποια απροσδόκητα φαινόμενα και περιστατικά.
Ο στόχος του παίκτη είναι να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο μέσω των καρτών και να καταστρέψει τους υπόλοιπους, ελέγχοντας τους. Για να το πετύχει αυτό, μπορεί ακόμα και να εξαπατήσει τους υπόλοιπους, είναι θεμιτό από τους κανόνες του παιχνιδιού!
Υπάρχουν ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ παίκτες και ομάδες παικτών που ασχολούνται με το παιχνίδι και διαδικτυακά.
Αυτά εν ολίγοις για να καταλάβετε στο περίπου, τι ακριβώς γίνεται στο παιχνίδι. Πάμε όμως στο κυρίως μενού που είναι οι κάρτες του παιχνιδιού και τι απεικονίζουν αυτές. Πάμε να δούμε αναλυτικά. Δε θα αναπτύσσουμε πολύ την κάθε κάρτα, γιατί θα πρέπει να γράψουμε πάρα πολλά. Λίγα και καίρια θα αναφέρουμε.

Ξεκινάμε λοιπόν.

1η κάρτα

Σβήνουμε την… Ιστορία! Θέλετε σχόλιο εδώ; Απλά θυμηθείτε την συμφωνία του γαπ με τους τούρκους για «ξαναγράψιμο» των βιβλίων Ιστορίας και την πιθανή κατάργηση του μαθήματος από τις Διαμαντοπούλου – Δραγώνα στο Λύκειο που έρχεται κάνοντας το μάθημα προαιρετικό.2η κάρτα9/11 Με αυτήν την κάρτα αποκτάτε έλεγχο και επιρροή σε ομάδες βίας – τρομοκράτες. Αλλά τι εκρήγνυται και που; Είναι καταφανέστατο. Δίδυμοι Πύργοι.

3η κάρτα


Βρε βρε βρε το Αμερικάνικο Πεντάγωνο. Και βγαίνει φωτιά από μέσα του. Σα να έγινε και αυτό. Πότε; Την μέρα που έπεσαν και οι Δίδυμοι Πύργοι. Φαντάζομαι να έχετε δει το βίντεο που δείχνει ότι οι εκρήξεις στο Πεντάγωνο δεν έγιναν από την πτώση αεροπλάνου, αλλά από κάτι άλλο. Έχουν γραφεί πάρα πολλά για το συγκεκριμένο δε χρειάζεται να επεκταθούμε.

4η κάρτα


Μόλυνση – νέφος πάνω από την πόλη και μείωση πληθυσμού. Μάλιστα. Έχετε ακούσει για μελέτες που επιστήμονες απέδειξαν ότι, ο αντρικός πληθυσμός που κατοικεί σε πόλεις τα επόμενα χρόνια δε θα έχει τόσο δυνατό σπέρμα και μοιραία η αναπαραγωγή (σε αυτό συμβάλλουν και άλλοι παράγοντες όπως η οικονομική κρίση) θα γίνεται όλο και δυσκολότερη.

5η κάρτα


Κέντρο ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων. Τα έχουμε δει με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας κλπ…

6η κάρτα


Επιδημία και ο κόσμος σε καραντίνα. Ας κάνουμε και κανά έξτρα εμβόλιο, βλέπετε την σύριγγα… Όπως λέει η κάρτα δεν είναι στιγμιαία επίθεση και δεν καταστρέφει τον στόχο.
Άρα να περιμένουμε επαναλήψεις τέτοιων ενεργειών;

(Να προσθέσω στο σχόλιο του  "υπόθετο" πως ήδη κυκλοφορούν στο internet ειδήσεις για νανοιούς με ...σαρκοβόρες διαθέσεις, για μία νέα νόσο η οποία στην Υεμένη μόνο έχει σκοτώσει ήδη 104 ανθρώπους κλπ.
Τα παιχνίδια των πολυεθνικών φαρμακευτικών αρχίζουν και ξεφεύγουν από τον έλεγχο, ηθελημένα ή άθελα )
7η κάρτα
Φωτιά και λάβρα στο Λονδίνο και το Big Ben, σα να γέρνει λίγο. Η κάρτα μιλά για δυο καταστροφές στο ίδιο μέρος… Τελευταία σε Γαλλία και Αγγλία κάνουν λόγο για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα. Πως το ξέρουν; Ποιον φοβούνται;
Η ώρα στο ρολόι είναι 11 και 11… Κάτι σημαίνει αυτό. Το αγαπημένο νούμερο των illuminati είναι το 11.

(Εδώ το "υπόθετο" όπως και οι περισσότεροι παρασύρθηκε από την φωτογραφία. Το ρολόι της φωτό αποδείχτηκε πως είναι το ρολόι του Τόκυο. Η ώρα που δείχνει, είναι η ώρα του σεισμού. Η κάρτα μιλάει για διπλή καταστροφή, νομίζω δεν χρειάζεται να συνεχίσω....το τσουνάμι αποδείχτηκε μεγαλύτερη καταστροφή από το σεισμό και προκάλεσε και την πυρηνική καταστροφή. Οι άνθρωποι στην φωτο, δεν τρέχουν να γλιτώσουν από την καταστροφή πίσω τους... που να τρέξεις να κρυφτείς από την ραδιενέργεια; άνθρωποι σκιές, ζωντανοί -νεκροί)
8η κάρτα


Κάποιοι "ειρηνιστές" σκοτώνουν για την ειρήνη έναν… αστυνομικό; Μάλιστα θα το δούμε και αυτό;

(η λέξη κλειδί εδώ, νομίζω πως είναι ΜΚΟ)

9η κάρτα

Αυτό είναι το τέλος. Η κασέτα τελείωσε. Και τελειώνει κάπου στην Ασία το παιχνίδι από ότι φαίνεται στο χάρτη.

(Τελειώνει για ποιόν; και ποιό παιχνίδι;Αν καταφέρετε να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα από κάτω θα δείτε πως κάποιοι προσπαθούν να επιβληθούν με  εντολές δήθεν από το...υπερπέραν)


10η κάρτα
Ξένη βοήθεια. Βοήθεια στον τρίτο κόσμο, ΜΚΟ κλπ… Να βοηθήσουμε παντού. Να υιοθετήσουμε αφρικανάκια, ασιατόπουλα, να στείλουμε λεφτά σε όλο τον κόσμο, ενώ εδώ στην Πατρίδα μας κάποιοι πεινάνε ή είναι άστεγοι. Δεν είναι παραλογισμός αυτή η κατάσταση;
Στην κάρτα φαίνεται ότι τα χρήματα τα παίρνουν από έναν εξωγήινο 4 χέρια. Οι τρεις χώρες φαίνονται, ΗΠΑ, Αγγλία και Γερμανία. Το τέταρτο χέρι είναι σίγουρα Ασιάτη εξ΄ ού και το κίτρινο χρώμα, πιθανόν συμβολίζει την Ιαπωνία (κιμονό).

(Το υπερπέραν που λέγαμε.....)

11η κάρτα


Διαβολική πανούκλα στο Καπιτώλιο. Σαν πολλοί διάολοι δε μαζεύτηκαν εκεί; Πάνω μέσα και έξω. Άρα ποιοι δίνουν κατεύθυνση στο «κέντρο» της Παγκόσμιας Υπερδύναμης;

(Το υπερπέραν και πάλι...... απλά αλλάζουμε ονόματα..)
12η κάρτα

Σπασμωδικές κινήσεις. Μάλλον εννοεί αντιδράσεις του κόσμου, απέναντι σε κάποιον κυβερνώντα. Φαίνεται από τα αυγά και ντομάτες που έχουν σκάσει στο τζάμι ενώ αυτός ομιλεί. Πιθανόν, να είναι αφροαμερικανικής καταγωγής, αν κρίνουμε από το χρώμα του.


(Καλέ ποιός νά 'ναι......)

13η κάρταΌσο πιστεύετε σε μεταφυσικά φαινόμενα , τόσο θα δυσκολευτείτε να καταλάβετε ότι τα σημάδια είναι πραγματικά γεγονότα. Αυτή την ερμηνεία δώσαμε στην διπλανή κάρτα.(Η κάρτα λέει : "Δεν θα το "πιάνουν", ακόμα κι'όταν οι ιπτάμενοι δίσκοι θα πετάνε πάνω από τα κεφάλια τους" Καλό είναι να δείτε στο youtube το "The Orion conspiracy" ίσως αρχίσετε να το "πιάνετε" από τώρα το κόλπο.)
14η κάρτα


Εδώ φαίνεται κάτι που ουσιαστικά γνωρίζουμε σήμερα. Δεν υπάρχει καμιά ασφάλεια στους υπολογιστές. Όλα είναι υπό έλεγχο.


(Τώρα πάλι εγώ γιατί βλέπω έναν άνθρωπο πλήρως ελεγχόμενο από το ιντερνετ; Η κάρτα δεν έχει να κάνει με την ασφάλεια των προσωπικών μας δεδομένων, αλλά με τον έλεγχο του Νού μας)


15η κάρταΑνώτατο δικαστήριο. Αν έχεις πρόσβαση εκεί, μπορείς να ακυρώσεις οποιαδήποτε πράξη κυβερνητικού σχήματος…

(Και ποιοί έχουν πρόσβαση εκεί; Οι Αγγλοσάξωνες Τραπεζίτες και οι Εβραίοι υποτακτικοί τους. Προσέχτε τον πρώτο, πάνω δεξιά και τον πρώτο από δεξιά, στην δεύτερη σειρά. Προσέχτε τα μάτια τους, λέτε να είναι ατέλεια της ζωγραφιάς; Το μαύρο τρίγωνο από πάνω τους σας θυμίζει μήπως το γνωστό τρίγωνο των Ιλλουμινάτι; Μήπως αυτή η πυραμίδα ολοκληρώνεται από κάποιον, προσέχτε πως είναι στημένοι. Κάτι συμπληρώνει την πυραμίδα που σχηματίζουν.. κι αυτό δεν είναι ένας ακόμα άνθρωπος αλλά το τρίγωνο, το μάτι. Το απόλυτο κακό, θα ελέγχει όλα τα κράτη όχι σαν αρχηγός κράτους, αλλά σαν ανώτατος άρχων του Ανώτατου Δικαστηρίου (Supreme Court.)16η κάρτα

Η σινδώνη του Χριστού είναι ψεύτικη και η αληθινή είναι φυλαγμένη κάπου μακριά και χρησιμοποιείται σε νυχτερινές τελετές. Λέτε να ξέρει και αυτό ο Steve Jackson;


(Νυχτερινές τελετές κάνουν συγκεκριμένες ομάδες, καμία από τις οποίες δεν αντέχει να ακούει το όνομα του Χριστού. Ψάχτε τώρα και τις τελετές των Ναζί για την επιχείρηση Θούλη και το πού κατέληξαν αυτοί οι Ναζί μετά το "τέλος" του Β'ΠΠ)


17η κάρταΟι κάθε είδους συνομωσιολόγοι που συχνά χλευάζονται, ίσως επιτηδευμένα, επιβραβεύονται από τους Ιlluminati γιατί οι επαναστατικές απόψεις τους, συχνά περιέχουν χρήσιμες για τους Illuminati ιδέες. Άραγε παίρνουν και χρήματα;


18η κάρτα
Γνωστό και από την ταινία Knowing του 2009 και αναφέρεται στην οικολογική καταστροφή που είχαμε φέτος στον Κόλπο του Μεξικό από τη διαρροή πετρελαίου στην BP. Άλλη μια προφητεία του Steve Jacson. Μα ποιος ο Νοστράδαμος είναι;

19η κάρτα
Και άλλοι θα αποκτήσουν πυρηνικές δυνατότητες, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Για το 1981 μιλάμε, θυμίζουμε… Μας προβληματίζει λίγο το ότι βάφουν τον πύραυλο με ροζ χρώμα. Γιατί άραγε;

20η κάρτα


Βακτήρια που τρώνε τη σάρκα. Aids το 1981 για παράδειγμα δεν γνωρίζαμε τι είναι. Από τότε έχουν προκύψει και άλλες πανδημίες στον πλανήτη.( Αυτή η "ασθένεια " έχει αρχίσει και εξαπλώνεται ήδη. Προέρχεται από τους αεροψεκασμούς(chemtrails) και κάνει αυτό ακριβώς που λέει η κάρτα. Τρώει τη σάρκα. Πρόκειται για νανοιούς κατασκευασμένους έτσι ώστε να  επαναπρογραμματίζονται και να προσαρμόζωνται στις επιθέσεις των φαρμάκων. Σύμφωνα με γιατρούς που έχουν προσβληθεί οι ίδιοι και παρακολουθούν την εξέλιξη της ασθένειας στον ίδιο τους τον εαυτό, οι ιοί αυτοί έχουν κάποιο είδος τεχνητής νοημοσύνης )
21η κάρταΒρε τι έχουμε εδώ; Τον καιρό θα τον ελέγχουμε με τα αεροπλάνα; Ξέρουμε ότι το χαλάζι το «χτυπάνε» πριν πέσει στη γη . Για τα chemtrails έχετε ακούσει αρκετοί…
Αλλά και έλεγχο καιρού; Θέλουν να φέρουν ζέστη κάπου; Θα την φτιάξουν. Μήπως θυμάστε τι θερμοκρασίες είχαν στη Ρωσία φέτος το καλοκαίρι; Λίγο πάνω από 40ο C έφτασε…

22η κάρταΕσείς μιλάτε και κάποιοι σας παρακολουθούν. Μπορεί να κάθονται όπως η κυρία στο στύλο το 1982, αλλά σήμερα αυτό γίνεται πολύ πιο εύκολα μέσω Echelon, facebook, κλπ κλπ. Έχετε ακούσει και για την Wiki-leaks φαντάζομαι τελευταία ε;23η κάρτα


Κάθε λίγο και λιγάκι βρίσκεται στο ηλ. Ταχυδρομείο σας τέτοιες ψεύτικες υποσχέσεις. Κάνε αυτό και πάρε π.χ 100000 ευρώ. Περιλαμβάνονται hoax mail κλπ. Σου δημιουργούν ψευδαισθήσεις.
24η κάρτα

Σώστε τη χελώνα Καρέτα-καρέτα . Διάφορες ΜΚΟ, με ύποπτες χρηματοδοτήσεις, που ασχολούνται με τη σωτηρία του… ιπτάμενου χιμπατζή της Σουαζιλάνδης.


Έχουμε βρει και πολλές άλλες κάρτες και τη σημασία τους. Σας δείξαμε μερικές από αυτές για να προβληματιστείτε. Αρκετές κάρτες παρουσιάζουν γεγονότα που έχουν γίνει και άλλες ΠΙΘΑΝΟΝ (για εμάς ισχύει το ΠΙΘΑΝΟΝ) να γίνουν.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορέσαμε να βρούμε παραπάνω στοιχεία για τον Steve Jackson και βασικά από πού εκπορεύονται όλες οι δραστηριότητές του.

Ως ypotheto έχουμε σαφή άποψη για τα τεκταινόμενα. Στόχος μας είναι να προβληματιστείτε λίγο παραπάνω...

Για κλείσιμο, παρακολουθείστε το VIDEO. Δεν μπορεί να είναι όλα...τυχαία. Αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε όλα όσα παρουσιάζονται στο video!!!  Για εμάς υπάρχει και... Θεός. Και δυστυχώς, αυτό το ξεχνούν στις μέρες μας οι περισσότεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου