Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Αυξάνουν οι φωνές για Haarp στην Ιαπωνία..

Ινδονησία μετά Ιαπωνία........... =HAARP. Τίποτα δεν είναι τυχαίο ...εε??? (video)


High Frequency Active Auroral Research Program or HAARP
Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Ενεργού Σέλαος

Στο παρακάτω video ένας έγκριτος δημοσιογράφος ( Το ότι διώκεται άγρια στην πατρίδα του τον Καναδά απ'το νεοταξικό σύστημα, είναι αρκετό για να γίνει "έγκριτος" στα δικά μου μάτια)…. από το Καναδά αναφέρει πως το τσουνάμι της Ινδονησίας και της Ιαπωνίας δεν...

είναι τυχαία γεγονότα και οφείλονται σε ένα ΄΄όπλο΄΄ που κατασκεύασαν οι Αμερικάνοι , Ρώσοι και Σέρβοι εξού και ο Σέρβος εφευρέτης του ο Νικολά Τέσλα, το οποίο κατασκευάστηκε για εμπορικούς σκοπούς( καιρό ) αλλά και στρατιωτικούς σκοπούς (επικοινωνία με δορυφόρους-υποβρύχια ).

Τι κάνει ??

Στέλνει εκατομμύρια μικροκύματα στην Ιονόσφαιρα υπερθερμαίνοντάς την και σπρώχνοντάς την στο Διάστημα ενώ κατά την απότομη επαναφορά της δημιουργεί το σεισμό όπως μία Σοπράνο της όπερας μπορεί να σπάσει μία τζαμαρία ή να τραβήξετε με τα νύχια σας γραμμές στο πίνακα θα ανατριχιάσετε, θα συντονιστείτε δηλαδή (1.28-1.55 )

Πριν το σεισμό μάλιστα (10-30 λεπτά )εμφανίζεται πολύ έντονο φώς (συνδυασμός από άσπρο-κόκκινο- μπλέ) στον ουρανό που σύμφωνα με τις μετρήσεις βρήκαν πως τη δεδομένη στιγμή η Ιονόσφαιρα είχε πτώση 50% η ηλιοφάνεια …. Κάτι που το δημιουργεί το HAARP (3.40 -4.00)

Μάλιστα προκαλεί τις Κυβερνήσεις της Κίνας , Ρωσίας και της Ιαπωνίας να αποκαλύψουν ότι γνωρίζουν για τη χρήση αυτών των όπλων από τις Αμερικανικές δυνάμεις ενώ παρακαλεί τους πατριώτες αμερικανούς πιλότους να βομβαρδίσουν τη Γεννήτρια ρεύματος του HAARP στην Αλάσκα .(4.25- 5.00)

Μεταξύ 5.00 – 6.30 αναφέρει τους πολιτικούς λόγους που αναγκάζουν να χρησιμοποιήσουν το όπλο αυτό !!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας !!!

Από: Αττικά Νέα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου