Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ: Θέλουμε επαγγελματισμό....



Νιωθω την αναγκη να πω 2-3 πραγματα που δεν διαβασα πουθενα και παρολο που τα ειδαμε ολοι(και οι δημοσιογραφοι) δεν τα ειδα πουθενα δημοσιευμενα...
Οπως για παραδειγμα οτι στην κηδεια του ατυχου συναδελφου στο Περιστερι ο "κυριος" Aστυνομικος Διευθυντης Διοικητης της ομαδας ΔΙΑΣ κ. Σ. Γεωργιος (ο ουσιαστικος δοιηκητης και οχι αυτος που φαινετε στα χαρτια) αυτος που πιεζει συνεχεια, που εμποδιζει να τηρουνται οι κανονες ασφαλειας, που.....

απαιτει συνεχως συλληψεις, που αναγκαζει τους συναδελφους να μπαινουν μπροστα απο τα περιπολικα της Αμεσης Δρασης για να "παρουν την συλληψη",που εχει δημιουργησει κοντρα της ΔΙΑΣ με Ζ και Αμεσης Δρασης λογω παλιοτερης δικης του κοντρας με συνεπεια να ειμαστε απομονωμενοι (αληθεια εμεις γιατί ακουμε σε αλλο κεντρο απο την υπολοιπη αμεση δράση; Εκει δεν ανηκουμε;), προπηλακιστηκε και στο παρα πεντε γλιτωσε τον ξυλοδαρμο.
Και ενω αγριοκοιταγε τους χαμηλοβαθμους με υφος "θα δειτε" αρκετοι εσπευσαν να του δωσουν τα μητρωα τους για να πραξει τα νομιμα οπως κανει παντα (χαχαχα εδω γελαμε-πικρα βεβαια).

Η απολυτη ξεφτιλα ομως ηταν χτες οτι ολες οι ομαδες Διας της αττικης πηραν εντολη να μεταβουν στο σημειο της αναδρης δολοφονιας-ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΩΡΕΣ!!!!!
Ξερετε γιατι;

Για δυο λογους:
1.γιατι ειχαμε ολοι αποφασισει να μεταβουμε στην πορεια στο συνταγμα να στηριξουμε τους συναδελφους και τους απλους πολιτες και αυτο τρομαζε τους ανωτερους-σημερα ειναι οι κρισεις βλεπεται,και καποιοι με το δικο μας αιμα θα παρουν αστερακι σπαθακι κλπ.Αυτο εγινε με εντολη του Δ-50 ο οποιος συνεχως διαβιβαζε-καμια ομαδα δεν θα φυγει απο το σημειο...
2.για να κανουν καποιοι τα επικοινωνιακα τους παιχνιδια και να προλαβουν εστω την υστατη ωρα να προηγηθουν εναντι αλλων στις κρισεις.


ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ-ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΝΙΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΥΠΑΚΟΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ.Τ ΑΚΟΥΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΡΑΧΩΒΙΤΣΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ?

ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ

Από: Attika Nea  & http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου