Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση Ελλήνων Youtubers: Αποφύγετε τα πυρά!! Μακριά από τους Εντολοδόχους – Κομματόσκυλα – Εφιάλτες του Έθνους μας ......

Ο Μύθος του Σπηλαίου του Πλάτωνα
  Έλληνες και Ελληνίδες, τις τελευταίες ημέρες είμαστε θεατές στην αναβίωση του διχασμού των Ελλήνων σε «Αριστερούς» και «Δεξιούς»...

Οι Νεοταξίτες και Δοσίλογοι προσπαθούν να αναβιώσουν τα συναισθήματα της Ντροπής, ελπίζοντας ότι θα μας διχάσουν ξανά, για να καταφέρουν ακόμη μία γενοκτονία του Ελληνικού λαού.


Έλληνες, τα μάτια σας ανοιχτά!!
Δεν πρέπει να μας διχάσουν. Προσπεράστε τους!Είναι η ευκαιρία να φαγωθούν μεταξύ τους. (Έτσι θα έχουμε λιγότερους συστημικούς να αντιμετωπίσουμε)


Ήρθε η ώρα που θα στήσουν τα πιόνια τους για τη μάχη, αλλά δεν θα συστρατευθεί κανείς μαζί τους!!

Απομακρυνθείτε, φτύστε τους και μη τους δίνετε δύναμη να μας καταστρέψουν.

Στα παιδιά μας, αξίζει ένα όμορφο μέλλον που θα στηρίζεται στη δημιουργία και όχι στο αίμα του εμφυλίου.

Θα είμαστε εδώ για να τους αποτρέψουμε και να τους στείλουμε στον Καιάδα, εκεί που οι πρόγονοί μας έριχναν τους προδότες.

Οι εντολοδόχοι της Νέας Τάξης, πολύ σύντομα θα μας επιβάλουν την «Νέα Ηλεκτρονική Ταυτότητα» - «Κάρτα του Πολίτη», η πραγματική μάχη εκεί θα δοθεί και χρειαζόμαστε όλοι οι Έλληνες σε αυτή τη μάχη!!


Θα είναι οι λίγοι και θα είμαστε οι πολλοί! Θα είναι οι χαμένοι και θα είμαστε οι Νικητές!!Αρκεί να μη μας παρασύρουν σε στημένες καταστάσεις.
Μακριά από τους Εντολοδόχους – Κομματόσκυλα – Εφιάλτες του Έθνους μας ......

Μόνο ενωμένοι θα τους διαλύσουμε!!!Υ.Γ.

Σας προειδοποιούμε,
ΔΕΝ θα ανεχτούμε αίμα αθώων Ελλήνων, που δεν έχουν σχέση με το σινάφι σας.. 

*Πατρίδα ή θάνατος!!


http://asimpiestos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου