Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν βάζουν μυαλό οι Σκοπιανοί..

Οι Σκοπιανοί, υποτίμησαν με μνημείο τους εβραιο-ΣΙΡΙΖΑίους και τους ΚΚΕ διεθνιστές!!!


6 Σεπτεμβρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΓΕΒΓΕΛΗ  — Τα ίδια και τα ίδια οι ανεγκέφαλοι Σκοπιανοί, δείτε το νέο μνημείο που έστησαν!

  –- Μετά τα αρχαιοελληνικά αγάλματα, τώρα έστησαν και ένα άθλιο Μνημείο μίσους !

  —  Το μνημείο του μίσους βρίσκεται εκεί που αφήνουν οι Έλληνες τα λεφτά τους! Κοντά στα καζίνο !

  —  Aφιερωμένο στα θύματα του κομμουνισμού (να τα βλέπουν οι Έλληνες αριστεροί)!

Ο Δήμος της Γευγελής τοποθέτησε μνημείο στο κέντρο της πόλης για τους πολιτικούς κρατούμενους και διωχθέντες από την ΠΓΔΜ την περίοδο από το 1945 έως το 1990.
   — Το μνημείο, τοποθετήθηκε μπροστά στην είσοδο του δημοτικού θεάτρου στη Γευγελή και σε αυτό απεικονίζεται ο δεκαεξάκτινος Ήλιος της Βεργίας σε ελαφρά παραλλαγή και χάρτης της λεγόμενης «Μεγάλης Μακεδονίας», που ονειρεύονται ακραίοι υπερεθνικιστές, πλαστογράφοι της ιστορίας.
   — Ένα μνημείο «αφιερωμένο στα θύματα του… κομμουνισμού»
   — Στην επιγραφή του μνημείου, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από τον Δήμο Γευγελής, αναγράφεται: «Σε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους που διώχθηκαν από το 1945 έως το 1990 για τις ιδέες για την αυθυπαρξία του μακεδονικού λαού και την κρατική του υπόσταση. — Με τη στήριξη της μονάδας τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου Γευγελής.»
Το μνημείο εντυπωσίασε και τα ΜΜΕ της FYROM, σε σημείο που το site plusinfo γράφει «το μνημείο φύτρωσε από τη μια μέρα στην άλλη« Αναρτήθηκε από taxalia

 http://tsoutsouneros.arvanitis.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου