Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Βόμβα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς: Προτείνει τον Αλ.Τσίπρα για Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

 Ο Διεθνής Σιωνισμός προωθεί σε θέσεις κλειδιά  πρόσωπα απόλυτα ελεγχόμενα... Μην ξεχνάτε τι εστί Γιώργος Παπανδρέου (ΣοσιαλΗστική Διεθνής), Μανουέλ Μπαρόζο.... Κον Μπεντίτ.... παιδόφιλοι, διεφθαρμένοι, δωσίλογοι και κάθε καρυδιάς καρύδι αναδεικνύεται σ' αυτές τις θέσεις.
Αλοίμονο αν δεν προωθήσουν και τον Αλέξις, που λατρεύει τους λαθρομετανάστες, συμφωνεί με την ονομασία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ των Σκοπίων, είναι ΑΘΡΗΣΚΟΣ κλπ...

Πόπη Σουφλή

tsipras24 (1)
Τον Πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, προτείνει η Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για τη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όταν αποχωρήσει από τη θέση του ο σημερινός Πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

«Εάν η Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά αποφάσιζε για έναν υποψήφιο για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αυτός θα μπορούσε να είναι ο Αλέξης Τσίπρας από την Ελλάδα, ένας
νέος πολιτικός, που έχει αρχίσει να αναπτύσσει δυναμική και κοινό στην Ευρώπη» δήλωσε σχετικά η πρόεδρος της Ομάδας της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Γερμανίδα ευρωβουλευτής, Γκαμπριέλα Τσίμερ.

Η δήλωση έγινε στο Εργαστήριο Αρχισυντακτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπου πραγματοποιήθηκε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, τον αντιπρόεδρο, Ότμαρ Κάρας (Αυστρία, ΕΛΚ), καθώς και τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών ομάδων, με θέμα «Το μέλλον και οι προοπτικές της Ευρώπης στην κρίση».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Χάνες Σβόμποντα, δήλωσε σχετικά: «Εμείς ως σοσιαλοδημοκράτες στην πολιτική μας καμπάνια για τις ερχόμενες εκλογές θα καταθέσουμε τις απόψεις μας. Δεν θεωρώ ότι ο υποψήφιος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα πρέπει να είναι κάποιος πρωθυπουργός, γιατί το άτυπο αυτό μοντέλο που ισχύει μέχρι σήμερα, δεν είναι επιτυχημένο…».

Ο συμπρόεδρος της Ομάδας των Πρασίνων, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, δήλωσε επίσης: «Οι Πράσινοι ως πολιτική θα πρέπει να επικεντρωθούν σε μία ιδέα όπως αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης… Εγώ δεν θα είμαι υποψήφιος, αλλά, οι Πράσινοι θα παρουσιάσουν δύο υποψηφιότητες για την προεδρία της Κομισιόν -έναν άνδρα και μία γυναίκα».

Η ασφαλώς τιμητική πρόταση για τον κ. Τσίπρα έχει να κάνει με την ανάδειξη του επόμενου προέδρου της Κομισιόν, τον Οκτώβριο του 2014, δίχως πάντως να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο μιας τρίτης θητείας για τον Πορτογάλο Μπαρόζο. Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι ο κ. Τσίπρας είναι αντιπρόεδρος του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Πηγή
http://attikanea.blogspot.gr/
 
 

1 σχόλιο:

 1. clients, Rachel, who got back together with her ex.
  At the same time, web games seemed like the future of gaming, and we wanted to be a part of
  it. Preparing to apply to the dozens of other game development companies
  for video game jobs will enable you to expand and diversify your list of possible employers,
  and your chances of getting hired will increase tremendously.


  Here is my webpage - click through the up coming web site

  ΑπάντησηΔιαγραφή