Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ ΙΔΑΛΙΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΓΥΡΟΣ ΝΑΝΟΣ !







ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΥΠ’ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΙΩΝ ΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΟΥ – ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟΝ ΤΗΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ

Η πανάρχαια αυτή πινακίδα που αποτελεί ενδεχομένως την ιερότερη πηγή προφητειών του Ελληνισμού και των όσων πρόκειται να συμβούν στο άμεσο μέλλον των ημερών μας εκτίθεται σήμερα στο Μουσείο του Λούβρου στην Γαλλία.

Ευρέθη, όμως, στο Ιδάλιον της Ελληνικότατης Κύπρου που ως τοπωνύμιο μόνο τυχαίο δεν είναι και ετυμολογείται ως εξής: ΙΔΑΛΙΟΝ – ΔΑΛΙ = ΔΑΛΟΣ = ΔΙΑΤΤΩΝ ΑΣΤΗΡ = Ταχέως κινούμενος αστήρ που εξέπεσε στην περιοχήν αυτήν, της Κύπρου, η οποία βρίσκεται πλησίον του χωρίου της ΑΛΑΜΠΡΑΣ ήτοι της Λαμπερής – Λαμπρής επερχόμενης νίκης των Ελλήνων και στο μέσον της αποστάσεως Λευκωσίας – Λάρνακας εκ του Λάρναξ – Κιβωτός – ARK – ARG – AΡΓΩ.

Ο Διάττων, λοιπόν, αυτός αστήρ του Ιδαλίου να ήταν (είναι) ένας απλός αστέρας ή μήπως ένα αστρόπλοιο που κατέπεσε λόγω κάποιων ειδικών συνθηκών στην συγκεκριμένη περιοχή; Το αναφέρουμε αυτό, διότι, οι ιερείς (ή χειριστές του διαστημοπλοίου αυτού) που έγραψαν την πινακίδα αυτήν αναφέρουν ότι κατήντησαν σκηνίτες στην Γη του Θεού Διος και ότι αναγκαστικά ζουν εντός ατράκτου που ως γνωστόν στην Ελληνική γλώσσα σημαίνει το εσωτερικό σκάφος που ίπταται ή πλέει ή μπορεί να εκτελέσει αμφότερες τις συγκεκριμένες λειτουργίες.

Στην συνέχεια οι οργιομύστες ιερείς αναφέρουν ότι οι ΜΟΕΣ – ΚΩΕΣ ήλθαν από το Σείριον με αρχηγόν τον Μίνωαν και αποίκισαν την γην και ότι παιδιά τους είναι οι ΕΛΛΟΙ – ΣΕΛΛΟΙ – Ελληνες.
Τους προγόνους μας αυτούς τους πολέμησαν με τυφλό μίσος και φανατισμό οι πρόγονοι των Ατλαντίων Κρόνιοι με αρχηγό τον Σέθ ο οποίος αυτός πόλεμος είναι διαχρονικός και κυριότερα επεισόδια του οποίου αποτελούν ο Ελληνο-ατλαντικός πόλεμος του 9.000 π.Χ., ο Τρωικός πόλεμος, η μετέπειτα κατάληψη της Ελλάδος από τους Ρωμαίους και η από 1071 μ.Χ. αρξάμενη Ελληνο-Τουρανική σύγκρουση οι οποίοι Τουρού – Τουράν – Τούρκοι είναι ένας ακόμη κλάδος των Ατλαντίων απογόνων του Αινεία Ιταλών Λατίνων που συνεργάζονται στενά μέχρι και τις ημέρες μας με τους τουρού-τουράνους για την υποδούλωσιν και συντριβήν ημών των Ελλήνων κάτι το οποίο απροκάλυπτα πλέον φαίνεται στην επίσημη και ανεπίσημη πολυεπίπεδη συνεργασία των ενόπλων δυνάμεων των κρατών της Ιταλίας και της Τουρκίας.

Όμως, τα σχέδια τους δεν θα ευοδωθούν διότι κραυγάζει νικηφόρα η ΠΑΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ δια των γραφίδων των Ιερέων της στο ΙΔΑΛΙΟΝ, λέγοντας: Το Ιδάλιον μέχρι και των συνόρων της νήσου ΚΩ είναι η περιοχή την οποίαν η Θεά Αθηνά θα περιλάβη στην ακτίνα των βελών της. Επομένως η ΠΑΛΛΑΣ ΑΘΗΝΑ ΗΘΟΝΟΗ θα συντρίψει τους Ατλάντιους Τρώες και τους Τουρού – τουράνους – τούρκους στων οποίων την συμμαχίαν – συνασπισμόν θα προστεθεί όπως λέει η πινακίδα του Ιδαλίου και ο λαός των ΟΥΔΑΙΩΝ δηλαδή των ΙΟΥΔΑΙΩΝ – ΟΥΔΑΙΩΝ – ΕΒΡΑΙΩΝ.

Είναι ηλίου φαεινότερη, λοιπόν, η σύμπραξη Ιταλών – Τούρκων – Εβραίων εναντίον του Ελληνισμού και των Ελλήνων στον χώρον της Κύπρου των Δωδεκανήσων και της Κρήτης όπου και θα λάβει χώρα και η τελική σύγκρουσις η οποία όμως θα είναι καταστροφική για τους πρώτους διότι όπως λέει η Πινακίδα σε άλλο σημείο της: ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΗΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!

Με λίγα λόγια ο Φοίβος Απόλλων μετά της Αθηνάς θα εκμηδενίσουν με τις φωτοφόρες Ελληνικές ακτίνες τους τα τουρανικά ιουδαϊκά νεοατλάντια σκοτάδια και το Ελλάνιον φως θα καταυγάσει και πάλι την κοιτίδαν του παγκόσμιου πολιτισμού Αιγηίδα και λεκάνη της Ανατολικής Μεσογείου.
Υπάρχει ακόμη ένα συγκλονιστικό στοιχείο στην πινακίδα – προφητεία του Ιδαλίου που επαληθεύει τα αδιάσειστα μοναδικά στοιχεία που αποκάλυψε ο Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης για τον πράκτορα της Μ.Ι.Τ. τον τούρκον με το ψευδώνυμο Αργυρός Νάνος.
Λέει, λοιπόν, η πινακίδα του Ιδαλίου: Ενας θηβαίος ήρως (ο Ηρακλής) θα θανατώσει τους νάνους που κρύβονται στα σύννεφα, και αμέσως μετά προσθέτει. Τους αργυρούς νάνους από του Ταινάρου τον χώρον να γκρεμίζεις παιδί μου.

Επομένως, αυτή πρέπει να είναι η τιμωρία του τουράνου τούρκου πράκτορα της ΜΙΤ με το ψευδώνυμο Αργυρός Νάνος που εκτός των άλλων Ελλήνων προσπαθεί να δολοφονήσει και τον Στρατηγόν Γράψαν που θα συντρίψει οσονούπω τους συμπατριώτες του συμπλεγματικού, εωσφορικού, εγωιστή, τουρανοατλάντιου μογγόλου Αργυρού Νάνου.

Μιλάει, ακόμη, η ιερή αυτή πινακίδα για τα χρόνια του αντιχρίστου με τα εξής λόγια: «Τον κανόνα του αρνίου ανέλαβε να παίξει στην γη ο Σεθ το τελώνιον». Δηλαδή ο δαίμονας, τελώνιο, σατανικός αντίχριστος θα προσπαθήσει ανεπιτυχώς να μιμηθεί τον ΑΜΝΟΝ ΑΡΝΙΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ για να οδηγήσει στην απώλειαν τις ψυχές των πιστών ακολούθων του ΑΜΝΟΥ – ΜΑΝΟΥ – ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Επίσης η προφητεία του Ιδαλίου μιλάει για έναν ατλάντιο πράκτορα υποδυόμενο τον Ελληνα πολιτικάντη ως εξής: «Αυτός που περιγράφεται στα έπη με μακριά αυτιά κατά των Αθηναίων κίνησε κάθε ωκεανό». Περιγράφει και καταδεικνύει με άλλα λόγια Ελληνόφωνο σημερινό πολιτικάντη που πήγε στο Ισραήλ και στους Εβραίους της Νέας Υόρκης για να λάβει οδηγίες για τις τελευταίες παγίδες που θα στήσει εναντίον του Ελληνισμού και των Ελλήνων. Ο πράκτορας αυτός των Ατλαντίων με τα μακριά αυτιά έχει υποτιθέμενη καταγωγή (ΚΑΤΑΓΩΓ-ΜΑΓΩΓ) με τον έτερο πράκτορα των ατλαντοτουρανομογγόλων Αργυρό Νάνο από έναν νομόν της Πελοποννήσου.

Επιβεβαιώνεται, επιπλέον, πανηρυγικά και η τυπική ένωσις της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα αφού η πινακίδα αναφέρει: «Η θέση της Κύπρου είναι με τον Πατέρα μας» και συμπληρώνει παρακάτω: «Ο ΠΑΤΗΡ ΜΑΣ, η δικαίωση στην αιωνιότητα ζει, ενώ στους είρωνες υιούς μας της Ιταλίας κυριαρχεί η ίωση». Με λίγα λόγια εμείς οι Ελληνορθόδοξοι Χριστιανοί βαδίζουμε στον σωστόν δρόμο ενώ οι παπικολατίνοι ατλάντιοι Τρώες Ιταλοί ζούνε μέσα στην πλάνη και στην πνευματική αρρώστια.

Η εν συνεχεία προτροπή της Πινακίδος που λέει: «Να μάχεσαι την ύαινα με την Τρίαινα» αποκωδικοποιεί το όπλο του κυανοχαίτη Ποσειδώνα του κυρίαρχου της θαλάσσης και του αλμυρού νερού που δεν αντέχουν οι τουράνοι – ΔΕΡΟΣ - Αργυροί Νάνοι που είναι όλοι τους παιδιά των υαινών και ουρλιάζουν ενίοτε ως ύαινες ακόμη και στο κέντρο των Αθηνών αλλά όπου να’ ναι θα τους κοπούν τα ουρλιαχτά, οι ουρές και θα τους αφαιρεθούν και τα δόντια. Γι’ αυτό και στο εδάφιο 37 η πινακίδα γράφει: «Ποινές σε όλους τους Αρουδαίους – Αρουραίους ρίπτε θεέ!» Να ξέρουν λοιπόν οι τουρανομόγγολοι ότι οι ποινές θα τους επιβληθούν λίαν συντόμως.

Επιπροσθέτως στο εδάφιο 46 μιλάει για την κατασκοπευτική υπονομευτική δράση του πράκτορα της ΜΙΤ Αργυρού Νάνου με τα λόγια: «Με λόγια του χθόνιου Θεού τους υιούς των Ελλήνων τους ξεσήκωσε αυτός». Οντως ο Αργυρός Νάνος προσπάθησε με σατανικό ύπουλο τρόπο να στρέψει άδολους Ελληνες εναντίον άλλων Ελλήνων κάτι το οποίο πράττει όπου και να βρεθεί: Από Εκκλησίες και εργασιακούς χώρους μέχρι κομματικά γραφεία και καφετέριες διότι το τουρανικό ιερατείο που τον κατευθύνει γνωρίζει ότι η μεγαλύτερη πληγή των Ελλήνων είναι η διχόνοια γι’ αυτό και ένα από τα κύρια μελήματα του Αργυρού Νάνου είναι η δημιουργία έριδων φιλονεικιών και διχαστικών καταστάσεων μεταξύ των Ελλήνων, ούτως ώστε αυτοί να αλληλοεξοντωθούν μεταξύ τους.

Η υποχθόνια καταχθόνια καταγωγή (ΓΩΓ – ΜΑΓΩΓ) της φυλής του Αργυρού Νάνου αποκαλύπτεται στο εδάφιο 51 όπου οι Ιερείς αναφέρουν ότι: «Στο Θίβι (Θιβέτ) σε αργυρό τάφο βρίσκεται ο νέος θεός (υιός του Σεθ – Σατανά) με άλλα λόγια το θηρίο ο γιος του Σατανά φυλάσσεται στις υποχθόνιες κοιλότητες κάτω από τα σατανιστικά μοναστήρια του Θιβέτ το οποίο βρίσκεται σε συνεχή επαφή και συνεννόηση με τους τέσσερις σκοτεινούς δαιμονικούς άρχοντες της. ΣΑΜΠΑΛΑ – ΚΑΜΠΑΛΑ της σατανικής αυτής κοιτίδας των Αργυρών Νάνων και των τουρανομογγόλων.

Μας δίνει ακόμη η πινακίδα του Ιδαλίου στο εδάφιο 58 ένα αναγνωριστικό σημάδι των τουρανικών υαινών λέγοντας: «Στις ύαινες τα αυτιά τους είναι λεπρά». Τα στοιχεία περί του Αργυρού Νάνου και των Τούρκων είναι καταιγιστικά γιατί στα εδάφια 72 και 73 αναφέρονται τα παρακάτω στοιχεία: «Τα ήθη των παίδων της Ασίας (Θιβέτ – ΣΑΜΠΑΛΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ), κλίνουν προς τον άργυρο – αργυρό. Οι ναοί του Αργυρού – Σεληνιακού Ημισέληνου θεού (όπως και η σημαία της Τουρκίας) είναι σε τάφους μέσα στην γη. (Ενδεχομένως στο βασίλειο της αγκάρτι και της Καμπάλα).

Συμπληρωματικά για τους Τρώες Ατλαντίους – Λατίνους – Ενετούς η πινακίδα στο εδάφιο 81 αποκαλύπτει: «Ο ενετός είναι ο νους του χοίρου». Αλληγορική αναφορά όχι μόνο για την νοοτροπία αλλά και για την βιοσύσταση των Ατλαντίων – Ενετών – Τουράνων που για αιώνες έκαναν φρικτά βιολογικά πειράματα και άνομες διασταυρώσεις μεταξύ κτηνών και ανθρώπων με αποτέλεσμα να διαπράξουν ύβριν και να επέλθει η ΝΕΜΕΣΙΣ μέσω των αρχηγών των Ελλήνων Αθηναίων που τους καταπόντισαν στα τρίσβαθα του Ατλαντικού ωκεανού το 9.000 π.Χ.

Επιπροσθέτως, στο εδάφιο 82 της πινακίδας του Ιδαλίου αναφέρεται ότι το μεγαλύτερο σκάφος μάχης των Ελλών – Σελλών βρίσκεται στον ΣΕΙΡΙΟΝ: «Στον πατέραν μας τον ΟΣΙΡΙΝ (ΠΛΑΝΗΤΗΝ ΣΕΙΡΙΟΝ) βρίσκεται ο Βους». Τέτοια σκάφη μάχης, όμως, βρίσκονται αδρανοποιημένα, αλλά έτοιμα προς ενεργοποίηση, σε πολλά μέρη του Ελλαδικού και Κυπριακού χώρου, ένα εκ των οποίων είναι η Εγκωμη της Κύπρου για την οποίαν το εδάφιον 10 αναφέρει: «Ενας άλλος Βους (Σκάφος Μάχης) στην περιοχή της έγκωμης έπεσε».

Με λίγα λόγια, όλα τα αστρόπλοια μάχης των ΣΕΛΛΩΝ – ΕΛΛΩΝ Πατέρων μας βρίσκονται σε πολεμική ετοιμότητα και εγρήγορση. Ποια είναι η απαραίτητη προϋπόθεση και απαίτησή τους για εμάς τους ανθρώπους τους και απογόνους τους πάνω στη Γη; Μας το αποκαλύπτει και αυτό το εδάφιο 31 της ΙΕΡΗΣ πινακίδος του Ιδαλίου: «Ο βους εγκαταβιώνει μόνον σε τόπον ηθικόν». Με άλλα λόγια όσο και αν θέλουν να μας σώσουν και να μας βοηθήσουν οι ουράνιοι πατέρες μας, εάν εμείς δεν είμαστε σωστοί Ελληνορθόδοξοι Χριστιανοί και δεν σταματήσουμε να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας από τις σπορές διχόνοιας των Αργυρών Νάνων ανάμεσά μας θα έχουμε άσχημο τέλος.

Η πινακίδα του Ιδαλίου, όμως, κραυγάζει νικηφόρα ότι η ΠΑΛΛΑΣ ΑΘΗΝΑ, Ο ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΥΑΝΟΧΑΙΤΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΓΥΡΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΙΟΥΣ ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ τους ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΜΑΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ: ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ!!!

ΩΡΟΜΕΔΩΝ
ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΣΟΥ. ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΔΟΘΟΞΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝ ΑΥΤΕΣ;
    Η περίφημη ορειχάλκινη πινακίδα του Ιδαλίου (ή Εδαλίου, Ηδαλίου) στην Κύπρο, χαραγμένη και στις δύο πλευρές της με κυπροσυλλαβική Ελληνική γραφή, βρέθηκε από χωρικούς το έτος [1850] στο εκεί Ιερό της Θεάς Αθηνάς, στη βορειοδυτική ακρόπολη της αρχαίας πόλεως Ιδάλιον. Εν συνεχεία πουλήθηκε στον Duc de Luynes και κατέληξε στην Εθνική Βιβλιοθήκη των Παρισίων (Συλλογή μεταλλικών αντικειμένων, τομέας μπρούτζινων, έκθεμα 2297). Η Επιγραφή Ιδαλίου, γνωστή και ως Πλάκα του Ονάσιλου είναι ορειχάλκινη πινακίδα του 5ου π.Χ. αιώνα, στην οποία χαράχθηκε η συμφωνία του βασιλιά Στασίκυπρου και των κατοίκων του Ιδαλίου από την μια πλευρά και του Ονασίλου και των αδερφών του από την άλλη.


    Σύμφωνα με αυτή την συμφωνία, ο Ονάσιλος έπρεπε να θεραπεύει τους τραυματισμένους στρατιώτες κατά τη διάρκεια του πολέμου με τους Πέρσες. Σε αντάλλαγμα, ο βασιλιάς του παραχωρούσε ένα μέρος της κρατικής γης, την οποία ο Ονάσιλος και τα αδέρφια του θα είχαν ατελώς. Αν ο βασιλιάς ή οι κάτοικοι της πόλης αποφάσιζαν να επιστρέψουν το συγκεκριμένο κομμάτι της γης θα έπρεπε να είχαν πληρώσει στον Ονάσιλο και στα αδέρφια του ένα τάλαντο αργυρού.

    Η επιγραφή ανακαλύφθηκε το 1850 στο ναό της θεάς Αθηνάς στο Ιδάλιον και χρονολογείται πριν τα 470 π.Χ, καθώς ο ναός καταστράφηκε από τους Φοίνικες όταν κατέλαβαν την περιοχή. Αποτελεί το αρχαιότερο συμβόλαιο ανά τον κόσμο, γραμμένη στην κυπροσυλλαβική γραφή, με την εικόνα της να είχε υιοθετηθεί στο έμβλημα του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας Κύπρου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή