Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Έναν Ελληνικό, καινούριο κόσμο Μέγα


Στις συμπληγάδες του χρεοκοπημένου υλισμού και της καλπάζουσας θηριωδίας, δεν χρειάζονται προφητικές καταστροφολογίες, αλλά Ελλάδα.
Έναν Ελληνικό, καινούριο κόσμο Μέγα
Η εσχατολογία, η δαιμονοποίηση και η διασπορά τρόμου υπήρξαν τα εργαλεία των αποτυχημένων εξουσιαστικών δομών που μαστίζουν την ανθρωπότητα. Η δημιουργία του φανταστικού "έσχατου κακού", της συμφοράς, ως αντίδοτο στην απάνθρωπη πραγματικότητα ώστε οι μάζες να παραμένουν φοβικές, υποτακτικές.

Ο "υπαρκτός σοσιαλισμός" είχε ως σατανά τον καπιταλισμό, ο καπιταλισμός τον "ανθρωποφάγο κομμουνισμό", οι επερχόμενοι σκοταδιστές της Ανατολής και τους δύο. Οι νόμοι δομούνται και καταστρατηγούνται από πολιτικές που εξασφαλίζουν την συνεχή επιβίωση των ισχυρών, εις βάρος των αδύναμων και της Μητέρας Γης. Το αυτονόητο και απόλυτο καθήκον κάθε εξουσίας που θα έπρεπε να είναι η προστασία της μεγάλης τροφού μας και ο ανθρωπισμός, έχει εκφυλιστεί σε επετεία. "Φιλανθρωπία" και "Οικολογία". Αναμενόμενο συμπλήρωμα στα κακουργηματικά αναμασήματα παροχυμένων συστημάτων που περιγράφονται σε "κοράνια", "κεφάλαια", απαρχαιωμένα "Σμιθολόγια".

Όσο η γάγγραινα εξαπλώνεται, τόσο ξεκάθαρος γίνεται ο απόλυτη δικαίωση του Ελληνισμού που κάθε σόφρων άνθρωπος στον πλανήτη οφείλει να την κάνει και θρίαμβο. Η Ελλάδα είναι η μόνη λύση για την ανθρωπότητα γι' αυτό και πολεμήθηκε από όλα τα συστήματα. Ιδεολογικά και φυσικά. Το λίκνο της πολιτικής σκέψης κατέστη οστεοφυλάκιον αυτής. Μέσα από απαξιωμένα πανεπιστήμια, σε κομματικά φυτώρια, σε δομές που πρέσβευαν αναμασήματα και αποτυχημένες συνταγές. Οι μόνες "καινοτομίες" που γέννησε η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, είναι η μεθοδολογία να συνδυάζεις όλα τα αποτυχημένα συστήματα διοίκησης σε μία κοινωνία: Την ασυδοσία της ελεύθερης οικονομίας, τον φασισμό του κρατισμού και την κοινωνική θηριωδία με ανεξέλεγκτη εισροή μουτζαχεντίν. Τιμολογούμε καπιταλιστικά, φορολογούμε σταλινικά, τρομοκρατούμε ισλαμικά.
Ήλθε η ώρα να δώσουμε ένα τέλος, γκρεμίζοντας αυτή την παγκόσμια κόλαση που εξαπολύεται με φυτώριο τα Άγια Ελληνικά εδάφη. Να αντιστρέψουμε τους όρους ενεργοποιώντας το ατέρμονο οπλοστάσιο του Ελληνισμού. Όχι επειδή "είμαστε Έλληνες"... Ακόμα και αν αποστασιοποιηθούμε από την καταγωγή μας, ως ψυχροί παρατηρητές, θα διαπιστώσουμε ότι όπου ο Ελληνισμός υποχωρεί, έρχεται το χάος. Δεν χρειάζεται να ανατρέξουμε σε ακραία παραδείγματα όπως το Αφγανιστάν. Ακόμα και στις Ευρωπαϊκές κοινωνίες. Τον βιασμό του Ελληνικού πολιτισμού από την Γερμανία, για να αποκτήσει μία υπόσταση. Την απαξίωση της Ελληνικής Παιδείας στην Γαλλία. Την κακοποίηση της Δημοκρατίας στην Αμερική. Ακόμα και ο πιό δύσπιστος θα διαπιστώσει ότι ο δρόμος για δικαιοσύνη, ισονομία, Ελευθερία είναι ο Ελληνικός.

Ο Ελληνικός δρόμος του Πλάτωνος όπου η πολιτική γεννήθηκε όχι σαν δόρυ του ισχυρού αλλά ως ασπίδα για τον αδύναμο.
Ο Ελληνικός δρόμος του Πυθαγόρα που αποκρυπτογράφησε την ανθρώπινη ύπαρξη και την σχέση του με το Θείο.
Ο Ελληνικός δρόμος του Αριστοτέλη που φανέρωσε την έννοια του καθήκοντος που όφειλε να τελέσει κάθε Γηγενής.
Ο Ελληνικός δρόμος της Ορθοδοξίας, που εγγυάται την κοινωνική αρμονία, την αγάπη στον συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη.
Αυτό το ανέσπερο Ελληνικό Φως δεν επιτρέπεται να σβήσει στο φυσικό του περιβάλλον. Είναι το Μέγα όπλο, ο οδηγός μας όχι μόνον για την έξοδο από την δική μας "κρίση" αλλά για την αναστροφή της νομοτελειακής κατάρρευσης. Από την καθημερινότητα μας εως τον μακρόπνοο σχεδιασμό, από την πλήρωση των υλικών αναγκών εως την ψυχική ανάταση η Ελλάδα έχει όλες τις απαντήσεις.
Οι πρόγονοι μας επιβίωσαν, εκπολίτισαν, μεγαλούργησαν παραλαμβάνοντας έναν κόσμο εκ του μηδενός. Με ένα βαρκάκι, ένα κιούπι μέλι και ένα κιούπι λάδι έφτιαξαν μία αυτοκρατορία. Παρέα με το ξίφος και τον λόγο.
Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία να βάλουμε τις βάσεις για έναν Ελληνικό, καινούριο κόσμο Μέγα. Τώρα που μέσα από το οικονομικό χτύπημα κατέρρευσαν οι γραμμές του διχασμού που τεχνηέντως είχαν καλλιεργηθεί, διατηρώντας ένα ιδιότυπο εμφύλιο με ψευδεπίγραφους ταξικούς διαχωρισμούς. Συνδικαλιστικά σημαιάκια, αντικρουόμενες ιδεοληπτικές παρόλες, οτιδήποτε για να διασπάσουν τον πυρήνα δημιουργίας, την ενότητα, το "ΕΜΕΙΣ".
Σήμερα είμαστε όλοι προλετάριοι. Οφείλουμε άμεσα να γίνουμε και Έλληνες. Όχι στην ιθαγένεια αλλά στην ουσία. Το πλήρωμα του χρόνου ήλθε για να υπάρξει ένας και μόνο διαχωρισμός. Έλληνας ή απατεώνας. Το "αδαής" ή "παραπλανημένος" πέθανε. Απάτριδοι που πούλησαν την πατρίδα μαζί με Πατριδοκάπηλους. Νεοσημίτηδες που έρχονται ως σωτήρες σαν την κυριούλα του ΣΥΡΙΖΑ με τα Σκόπια. "Πατριώτες" που συγκυβερνούν με τις ρεπούσηδες. Δεν πείθουν, δεν πρέπει να πείσουν. Δεν ακούμε κανέναν που δεν μιλά για Ελλάδα. Δεν πληρώνουμε τίποτε, αν δεν είναι Ελλάδα. Δεν αγωνιζόμαστε για τίποτε παρά μόνο για την Ελλάδα. Έτσι απλά, μπορούμε να χρεοκοπήσουμε αυτούς που μας χρεοκόπησαν. Ηθικά, οικονομικά, κοινωνικά.
Έτοιμοι για αγώνα λοιπόν. Ας είναι αυτό το Λιοστάσι, αυτά τα Χριστούγεννα το εφαλτήριο. Ας γίνει η καταστροφολογία τους, η αναγέννηση μας. Καλή χρονιά αδέλφια, είναι πανέμορφο να αγωνίζεσαι για το δικαιότερο, το τιμιώτερο, το σεμνότερο, το αγιώτερο και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν.
Για να ξαναγίνει η Γη, Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου