Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΣΦ ΑΓΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ


Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ “ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ” ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΦ ΑΓΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ: 
ΑΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τελειώνουν τα παραμύθια των καθαρμάτων με την ανθρωπιστική προβιά και τις χρυσοφόρες ΜΚΟ.

Αυτούς που αποσιωπούσαν τις χιλιάδες δολοφονίες μεταναστών, λες και ήξεραν ότι γίνονταν από δουλέμπορους. 
Εκτός από την εκατόμβη του Αιγαίου, οι απανωτές φρικτές δολοφονίες στα καταγώγια της Αθήνας δεν έφεραν ούτε ένα δάκρυ στους αλλαλάζοντες επαγγελματίες του “ανθρωπισμού”.

Οι νταβατζήδες – μεγαλεργολάβοι 
δεν έχουν αφιερώσει ούτε μία σελίδα στα δισεκατομμύρια του δουλεμπορίου. 

Άλλωστε τα χρυσοπληρωμένα κρατικά έργα, γίνονται με μαύρη εργασία από τους υπεργολάβους που στην ανάγκη “τσιμεντώνουν” τους νεκρούς εργάτες στα θεμέλια της “ισχυρής Ελλάδας” του Σημίτη και των τοκογλύφων.

lathro-lesvos-4

Όλα αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη είναι συνένοχοι.

Έχουν καταστήσει την Ελλάδα άνδρο ενός εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας. 
Ξιφουλκούν κατά του “ρατσισμού” όταν οι ίδιοι είναι συνεταιράκια με τους απογόνους των οθωμανών δουλεμπόρων που ξερίζωναν με το ίδιο μίσος τον Ελληνισμό και την υποσαχάρια Αφρική. Αυτοί είναι οι ιδρυτές και θιασώτες του παγκόσμιου ρατσισμού που με κατάπτυστα “ιερά” βιβλία βάφτιζαν τους απίστους αντικείμενα, τις ανθρώπινες ζωές γρόσια.

Money transfer, πορνεία, ναρκωτικά, ιντερνετ καφέ, ολοκληρώνουν το ρινγκ της θηριωδίας σε ένα άθλιο κράτος που κυνηγά τις τέσσερις τυρόπιτες στην Ελασσόνα. 

“Υπερπατριώτες” ψηφίζουν μνημόνια αλλά δεν βγάζουν άχνα για τα δισεκατομμύρια που κάνουν φτερά στις τσέπες των δουλεμπόρων και φυγαδεύονται από την χώρα.

Δεν είναι υπερβολή. Σε ένα κράτος που η πραγματική οικονομία διαλύεται, οι δουλέμποροι με τα δισεκατομμύρια κυβερνούν. Ελέγχουν, δολοφονούν, εκβιάζουν, δημοσιεύουν, αγορεύουν και δικάζουν.

Ας το καταλάβουμε όλοι: Το πρώτο χρέος κάποιου που θέλει να αυτοαποκαλείται Έλληνας, δεν είναι να ρίχνει την κακοδαιμονία του στους μελλοθάνατους μετανάστες, αλλά να κρεμάσει τους καίσαρες δουλέμπορους. 

Τους πεντακάθαρους, κάτασπρους, “άρειους” ελληναράδες που κάνουν τις χρυσές μπίζνες με τους διαχρονικούς σφαγείς του Ελληνισμού και της ανθρωπότητας. Τα σκουλήκια που ανοίγουν κερκόπορτες για το χρήμα. 

Η είδηση από το Μακελειό:
20 νεκροί 7 αγνοούμενοι και ένας μόνο μέχρι στιγμής επιζών είναι ο τραγικός απολογισμός της ασύλληπτης τραγωδίας που εξελίσσεται από χθες στις ακτές της Λέσβου ανάμεσα στο Κανόνι της Θερμής και τα Νησέλια.

Μία ξύλινη βάρκα στην οποία επέβαιναν 27 λαθρομετανάστες και ο Τούρκος διακινητής βούλιαξε ανοιχτά της Θερμής.

Όπως ήδη πρώτοι έχουμε μεταδόσει βρέθηκε χθες ένας επιζών 20χρονος , ο οποίος περισυνελέγη με ασφάλεια από το πλήρωμα περιπολικού σκάφους που συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Επιχείρηση «ΠΟΣΕΙΔΩΝ-ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ 2012″ ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων που επέβαιναν στη βάρκα συνεχίζονται.

lathro-lesvos-3


Μέχρι αυτή την ώρα εντοπίσθηκαν και περισυνελέγησαν τα πτώματα 20 ανδρών αγνώστου εθνικότητας, που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης ενώ οι έρευνες συνεχίζονται .Οι εικόνες στην ακτή Νησέλια και Κανόνι Θερμής είναι σοκαριστικές.

Παντού βλέπει κανείς πτώματα .


από Ασυμπίεστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου