Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Τα... «πράσινα άλογα» και οι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ!!!








Η αλήθεια είναι ότι εδώ και καιρό έχουμε καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά με το πολιτικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τις απόψεις του σε θέματα ύψιστης Εθνικής σημασίας.


Το μεγάλο ζήτημα είναι ότι τα θέματα που προσπαθεί να μας περάσει με ψιλά γράμματα,κρυμμένα μέσα σε ομιλίες περί διάσωσης της Ελλάδας είναι θέματα ζωτικής σημασίας για τον σημερινό Έλληνα που έχει πια καταλάβει ότι χτυπούν την πατρίδα του,την θρησκεία του,τα πιστεύω του αλλά και ότι άλλο ακόμα έχει σαν ιδιαίτερη πολιτιστική και εθνική ταυτότητα.


Ο κύριος κορμός του ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από μαζέματα άλλων κομμάτων, κυρίως ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ. Εκδιωγμένων, εξορισμένων, πληρωμένων και ότι ακόμη μπορεί να βάλει ο νους σας.


Το ΚΚΕ κρατάει αποστάσεις διότι γνωρίζει την επικινδυνότητα την οποία προσεγγίζει η πολιτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά μάλλον έχει τα δάχτυλα της μέσα και κατευθύνει κρυφά τις καταστάσεις.


Με αρχηγό τον κ. Τσίπρα,ο οποίος την ώρα που η χώρα περνούσε δύσκολα εκείνος ήταν σε ταξιδάκια αναψυχής στην Λατινική Αμερική αλλά και σε άλλες χώρες, σαν μαϊντανός και έχοντας την ψευδαίσθηση ότι αύριο θα γίνει πρωθυπουργός της χώρας,αλώνιζε ηπείρους για να δημιουργήσει το ίματζ του.


Το ΣΥΡΙΖΑ πλέον δεν έπεισε κανέναν ότι θα σώσει την Ελλάδα,μάλλον σιγούρεψε όλους εμάς ότι θα καταστρέψει με βια και μίσος ότι απόμεινε από τις καταστροφικές πολιτικές του ΠΑΣΟΚ.


Δεν είναι μόνο η Ρεπούση του ΔΗΜΑΡ που δεν έχει ίχνος Ελληνικής παιδείας και Ελληνικής Συνείδησης,είναι και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν σκοπό να μετατρέψουν την χώρα σε πεδίο βίαιων γεγονότων ακόμα και να οδηγήσουν την χώρα στα πρόθυρα εμφυλίου.


Πρόσφατα το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Καραγιάννη έγραψε στο Facebook:


«Ο Αύγουστος να είναι γλυκός όπως το τραγούδι….και μη ξεχνάτε… αυτό τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά, αναπτήρες, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία».


Δηλαδή προτρέπει στο να γίνουν αιματηρά γεγονότα και εμπρησμοί,αναρωτιέμαι:


-Θα ήταν αυτό λύση στην τραγική κατάσταση την οποία περνάει η χώρα μας?Το να χυθεί Ελληνικό αίμα; Αν θέλουν να ανήκουν σε μια δημοκρατική χώρα στα πλαίσια της νομιμότητας θα περιμένουν τις εκλογές και ο Ελληνικός λαός θα απαντήσει σε όλους.


Να δούμε λιγάκι κάποιες από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ
• Κατάργηση Εθνικών Παρελάσεων.
• Κατάργηση Όρκου από τον Στρατό,Δικαστήρια,από παντού.
• Κατάργηση των Θρησκευτικών από τα Σχολεία.
• Μείωση των Σωμάτων Ασφαλείας,Στρατό,Αστυνομία,Πυροσβεστική,Λιμενικό.
• Ανέγερση Μουσουλμανικών Τεμένων σε όλη την Ελλάδα.
• Χορήγηση Ασύλου και Ελληνοποίηση όλων των λαθρομεταναστών.
• Νομιμοποίηση των γάμων ομοφυλοφίλων και να μπορούν να υιοθετούν παιδιά!
• Αναγνώριση Τουρκικής Μειονότητας στην Θράκη.
• Να δοθεί η ονομασία Μακεδονία στα Σκόπια.
• Αναγνώριση και υπαγωγή στο σύστημα Ελληνικής Ψηφοφορίας του Τουρκικού κόμματος DBE της Ξάνθης.
• Αποχώρηση από την Συμμαχία της Δύσης Ν.Α.Τ.Ο.
• Κατάργηση της Ελληνικής Δημοκρατίας και μετονομασία της σε Σοσιαλιστική Δημοκρατία.


Έλληνα σκέψου καλά πριν πράξεις;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου