Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Τα μνημονιακά και αντιμνημονιακά βόδια της Βουλής των Ρωμηών και οι συνασπισμοί των βλακών


Ο Ελληνικος Λαος του κρατιδιου της Ρωμηοσυνης και της Κυπρου πρεπει να προστατευθη με καθε μεσο και τροπο χωρις να αποκλειεται και η τρομοκρατιση των ξενων τρομοκρατων. Ο δολος των καθαρματων αυτων δεν ειναι ανικητος !

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Οταν ο «Πυθαγορας» ανεκαλυψε και διετυπωσε το θεωρημα του και την δημιουργικη αρχη και την αιτια των ολων, δηλαδη την γνωση της «τετρακτυος», πανω στην οποια βασιζονται μεταξυ αλλων οι τεσσερες συμπαντικες δυναμεις και οι αρχαιοελληνικες αξιες, προσεφερε σαν «θυσια ευχαριστιας» στους θεους του Ολυμπου, μια εκατακομβη απο Βοδια. Απο τοτε τρεμουν ολα τα «Βοδια» αυτου του κοσμου και πολυ περισσοτερο τα «Βοδια» της Βουλης των Ρωμηων και των Συνασπισμων των Βλακων, οταν μια αρχαιοελληνικη αληθεια αναδυεται απο την ταφοπλακα του Ελληνισμου και βλεπει σαν νεα αληθεια το φως της ημερας.

Οι νομοι της Ιστοριας, οπως και της Φυσης ειναι αδυσωπητοι. Οταν το πλοιο του Οδυσσεα με τους συντροφους του ναυαγισε, οι επιζωντες μαζεψαν μερικα ξυλα του ναυαγιου και αναψαν μια φωτια για να
ζεσταθουν και να μαγειρεψουν κατι για να φαγουν. Μετα το φαγητο θυμηθηκαν τους συντροφους τους που πνιγηκαν κατα το ναυαγιο του πλοιου τους και αρχισαν να κλαιουν. Το ιστορικο αυτο του Ομηρου ακουγεται σαν αληθινο !!! Οι σωματικες αναγκες του ανθρωπου εχουν πρωτεραιοτητα απο τις συναισθηματικες ανθρωπινες απαιτησεις. Οταν η πεινα ικανοποιηθει, ακολουθουν και παιρνουν την θεση τους οι βαθειες αναγκες της ανθρωπινης φυσης.

Το σημερινο πλοιο της Ρωμηοσυνης, λογω της ανικανοτητας και της προδοσιας των Συνασπισμων των Βλακων του Κοινοβουλιου των Ρωμηων, ναυαγισε με περιπου 4000 εως σημερα νεκρους και με επιζωντες να μαζευουν στους σκοπιδοτοπους κατι για να μαγειρεψουν και για να φαγουν. Την ιδια τυχη κινδυνευει να εχη την 17. Φεβρουαριου 2013 - κομβικη ιστορικη ημερομηνια για την Ελληνικοτητα και τον Ελληνισμο - και το πλοιο της Κυπρου, με ανυπολογιστες συνεπειες και για τους επιζωντες του ελληνικου ναυαγιου. Οπως τα Βοδια και οι Συνασπισμοι των Βλακων της Βουλης των Ρωμηων, οι ομοιοι τους και με βεβαρημενο Ανανικο μητρωο της Κυπριακης Βουλης και των εκει Συνασπισμων των Βλακων, θα γονατισουν και αυτοι σαν αχρηστοι Ραγιαδες οπως τα αδερφια τους στο κρατιδιο της Ρωμηοσυνης, στον επερχομενο ξενοκρατικο γερμανικο αυταρχισμο.

Η Κυπρος οφειλει να συνεχιση ακαθεκτη την πορεια που χαραξε ο μεγαλος ηγετης της Τασσος Παπαδοπουλος, διχως να δινη καμια σημασια στις δηλωσεις των εγχωριων προδοτων, των Γερμανων και εκπροσωπων της Ε.Ε. μη αποκλειομενης και της Τουρκιας. Με σπιθαμιαιου αναστηματος «ηγετας» τυπου Παπανδρεου, Πικραμενου, Παπαδημου, Σαμαρα, Χριστοφια κ.α. που αντι να διεκδικουν και να διαπραγματευονται, χεζονται στα σωβρακα τους και σπευδουν να υπογραψουν οτι τους σερβιρει ενας σακατης Γερμανος υπουργος οικονομικων, οδηγουνται, οσοι θα επιζησουν του νεου ναυαγιου, στην υπο σιωνιστικη εποπτεια γερμανοτουρκικη υποδουλωση.


Τα εθελοδουλα εγχωρια καθαρματα των Σιωνιστων που ψηφιζουν νομους για να απομυζουν το αιμα των πολιτων, πρεπει να καταλαβουν, οτι ειναι οι κυριοι υπευθυνοι για τις αιματερες αντιδρασεις που σε λιγο θα εμφανιζονται. Τα εθελοδουλα αυτα εγχωρια καθαρματα θα πρεπει να γνωριζουν, οτι καμμια ξενοκινητη δυναμη καταστολης δεν θα εξασφαλιση την ζωη τους οταν ο Ελληνικος Λαος αποφασισει να ξεσηκωθη κατα της σημερινης κοινοβουλευτικης δικτατοριας.

Ελληνες της Ελλαδος και της Κυπρου !

Βαδιζεται πανω σε ενα ιστορικο ναρκοπεδιο που τοποθετησαν οι εγχωριοι εφιαλτες και συνεργατες του διεθνους πολιτικο Σιωνισμου και χωρις να το γνωριζεται, πυροδοτηται το θανατο σας ! Τα καθαρματα αυτα βρισκονται παντου εντος των τειχων μας, στην πολιτικη, στην οικονομια, στα σωματα ασφαλειας, στις ενοπλες δυναμεις, στην δικαιοσυνη, στην Ορθοδοξια, στα ΜΜΕ κ.α. Η κατοχη αλλοτριας θρησκευτικης ταυτοτητας, απο τους οπαδους του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου οχι μονο δεν υπηρξε ποτε ιστορικη παραδοξοτητα αλλα κρυφη και δολια επιδιωξη τους, και η αποτελεσματικοτερη επαναλαμβανομενη μεθοδος αλλοτριωσης μιας ξενης γι’ αυτους χωρας. Δεν αποτελει υπερβολη ο ισχυρισμος, οτι τα καθαρματα αυτα ελεγχουν ολους τους  στρατηγικους κομβους και δικλειδες των λειτουργιων του κρατιδιου της Ρωμηουσυνης και κατεχουν μαλιστα και επισκοπικες εδρες της Ορθοδοξιας. Αφομοιωνονται απολυτα με το θρησκευτικο σκηνικο καθε χωρας και εχουν καθε λογο να συγχαιρουν εαυτους και αλληλους, για την απιστευτη επιτυχια των κινησεων τους. Ως πρωτο βημα επιβαλλεται ο εντοπισμος τους και η οριζοντια και καθετος καταγραφη τους, σε καθε γωνια της επικρατειας μας.

Η πανω απο 1700 χρονια πνευματικη εξαρτηση των Ελληνων απο την ιουδα’ι’-κη αιρεση της Ορθοδοξιας, αφερεσε απο αυτους την ικανοτητα  να αποκτησουν ολα τα αναγκαια εφοδια αναγνωρισης, απομονωσης και ισοπεδωσης του δολου. Ο ραββινος Marcus Eli Ravage, o οποιος τιματο υπο την ευνοια των εβραιων τραπεζιτων Rothschilds, με αρθρο του στο «The Century Magazine» των ΗΠΑ, μας το λεγει ξεκαθαρα (1):

«....ειχατε μια ευγενικη, αισθησιακη κουλτουρα, ανηπηρεαστη απο τις οποιες ενοχλησεις μιας κοινωνικης συνειδησεως ‘η απο οποιεσδηποτε συναισθηματικες αμφισβητησεις περι ανθρωπινης ισοτητας. Ποιος ξερει πιο μεγαλο και δοξασμενο πεπρωμα θα ηταν δικο σας αν σας αφηναμε ησυχους. Αλλα δεν σας αφησαμε ησυχους. Σας πηραμε απο το χερι και γκρεμισαμε το ομορφο και ευγενικο οικοδομημα που ειχατε εγειρει, και αλλαξαμε ολοκληρη την πορεια της ιστοριας σας....  »

Το προβλημα που τιθεται σημερα ειναι, το «πως θα τους αχρηστευσουμε».
Δεν υπαρχει αλλος δρομος απο το να γινουμε στον νου και στην ψυχη «οδυσσειακοι» και να αντιταξουμε στον καθε δολο την αναλογη αντιπανουργια (2). Με τον δολο των Μνημονιων που υπογραφουν τα εγχωρια τσιρακια του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου π.χ., επιδιωκουν να λεηλατησουν την ιδιωτικη και δημοσια περιουσια σημερα του Ελληνικου Λαου του κρατιδιου της Ρωμηοσυνης και αυριο της Κυπρου. Η πανουργα «οδυσσειακη αλεπου» θα μπορουσε να τους αντιμετωπιση με ολο και ποιο μεγαλη καθυστεριση των ετσι ονομασθεντων αποκρατικοποιησεων.

Ο Ελληνικος Λαος του κρατιδιου της Ρωμηοσυνης και της Κυπρου πρεπει να προστατευθη με καθε μεσο και τροπο χωρις να αποκλειεται και η τρομοκρατιση των ξενων τρομοκρατων. Ο δολος των καθαρματων αυτων δεν ειναι ανικητος ! Πρεπει να ενισχυσουμε τους παγιδευτες του σιωνιστικου δολου. Το οδυσσειακο αντιπανουργειν πρεπει απο εδω και περα να συμμετεχη σοβαρα στην  διαμορφωση της αμυνας του Ελληνισμου, τοσο στο κρατιδιο της Ρωμηοσυνης οσο και  στην Κυπρο.

Πρεπει να στησουμε το «δικτυο» της μεθοδικης ερευνας και συλληψης του ιστορικου δολου του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου. Αυτος ειναι ο πραγμνατικος ιδρυτης της Ε.Ε., αυτος καθοδηγει τους ηλίθιους Γερμανους που μας το παιζουν ηγετες της Ε.Ε.

Η προσπαθεια του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου περι δημιουργιας της παγκοσμιοποιημενης πολυπολιτισμικης κοινωνιας ειναι γι’ αυτους που εχουν μυαλο και οχι αχυρο στο κεφαλι τους και δεν ανηκουν στους Συνασπισμους των Βλακων, γνωστη και πασιφανης. Μονον τα Μνημονιακα Βοδια της Βουλης του κρατιδιου της Ρωμηοσυνης και οι Συνασπισμοι των Βλακων, ως καλοπληρωμενα και ασυνειδητα εθελοδουλα, δεν θελουν να γνωριζουν την αληθεια και γι’αυτο πρεπει να εξοντωθουν. Με το δικτυο αντιμετωπισης του ιστορικου δολου του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου, ενας ολοκληρος κοσμος δολου και
μαγγανιας της Ε.Ε. θα πιανοταν απο τις λεπτομερειες του, στα διχτυα της
αντικειμενικης αναλυσης και θα εβγαζε ολους τους λαους της Ευρωπης μη
αποκλειομενης και αυτου της Γερμανιας απο τον σημερινο ληθαργο του
εφησυχασμου και την αγνωσια των τοσο επικινδυνων τεχνασματων του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου.
 
Βιβλιογραφια

1.   Marcus Eli Ravage «Απεσταλμενος στους Εθνικους»The Century Magazine, Φεβρουαριος 1928, ΗΠΑ

2.   Καλοπουλος Μ. «Το θεατρο της Σωτηριας » Τηλ. 2310/770100

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 02102 32513
12.02.2013

 http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=home


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου