Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΕΦΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Ο κόσμος το έχει τούμπανο πλέον ότι ο Γερμανικός μαζί με τον Ισραηλινό υπόκοσμο αποτελούν τα μεγαλύτερα στηρίγματα και τους καλύτερους συνεταίρους του Ελλαδικού υποκόσμου.


Οι δραστηριότητες του Ισραηλινού υποκόσμου στη χώρα μας παρουσιάζουν το Ελλαδικό πολιτικό σύστημα ως συνεταίρο του από...


την εποχή που τα μεγάλα καζίνο παραχωρήθηκαν σε πρόσωπα που χρηματοδοτούν την Ισραηλινή δεξιά και άκρα δεξιά, και που έγιναν συνέταιροι μεγάλων και τρανταχτών Τραπεζιτών μας – στηλοβατών του πρασινομπλέ συστήματος.

Σύμφωνα με τις έρευνες του σοβαρού δημοσιογράφου Χρήστου Μπότσαρη, πρόσωπο κλειδί στο νέο κύκλο σκανδάλων που εμπλέκουν Ισραηλινούς είναι ο Ελληνοεβραίος και Ισραηλινός Σάμπυ Νισίμ Μιωνής, ο οποίος δια μέσω των εταιρειών του έχει ισχυρότατες διασυνδέσεις με το σάπιο πολιτικό μας σύστημα.
Ο Μιωνή – Μιωνής είναι προϊστάμενος ακόμα και του Παπασταύρου, ο οποίος με τη σειρά του είναι ο πρώτος και καλύτερος σύμβουλος του σεσημασμένου πλέον Σαμαρά. Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και δολάρια τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως προϊόντα παράνομων συναλλαγών από υπηρεσίες των ΗΠΑ, κάνουν...
βόλτες στους λογαρισμούς του Μιωνή.

Μάλιστα, μερικές φορές βγάζει έξω τα εκατομμύρια για βοσκή και ο Παπασταύρου. Τέτοιους άριστους τσοπάνηδες έχει στρατολογήσει ο κ. Μιωνής για να κάνει τις εργασίες του. Να λοιπόν που ο μεγάλος σπόνσορας της Χρυσής Αυγής, η διαφθορά, έχει και Ισραηλινούς που την θρέφουν και μάλιστα και με το παραπάνω. Παχύδερμο την έχουν κάνει.

Ο κόσμος το έχει τούμπανο πλέον ότι ο Γερμανικός μαζί με τον Ισραηλινό υπόκοσμο αποτελούν τα μεγαλύτερα στηρίγματα και τους καλύτερους συνεταίρους του Ελλαδικού υποκόσμου. Γάλλοι Ρώσοι και Αμερικάνοι περιμένουν στη γωνία και αυτοί για να τρυγήσουν εκλεκτά κοψίδια από το Ελλαδικό θήραμα. Συμβολικά μάλλον, το πρώτο φιλέτο/ακίνητο από το πτώμα του λαού μας στη βόρεια Κέρκυρα παραχωρήθηκε αντί πικανίου φακής σε εταιρεία που χρηματοδοτεί Ισραηλινούς θρησκο-μεσσιανιστές. Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας;

Για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι και περιμένουν ανάκαμψη ας μάθουν ότι η χώρα μας έχει 3.000.000 συνταξιούχους. Ακόμα και χωρίς χρεός, με τέτοιο ποσοστό ηλικιωμένων το οποίο αυξάνει ραγδαία, δεν υπάρχει καμία ελπίδα πέραν κάποιων σύντομων αναλαμπών και κύκνειων ασμάτων.

Βέβαια, για όσους θα είναι οι αυριανοί ιδιοκτήτες της γης που σήμερα λέγετε Ελλάδα, σημασία δεν έχει ούτε το πως θα ονομάζεται ο τόπος ούτε το ποιοί ακριβώς θα είναι οι εργάτες που θα την κατοικούν αλλά το να είναι υπάκουοι και παραγωγικοί. 
Καλά χαιρετίσματα σε όσους νομίζουν ότι κρατούν τη μπάλα ή ότι ξέρουν να παίζουν.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου