Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Διαμαρτυρία στην Γερμανική Πρεσβεία


ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ‘‘ΠΟΡΤΑ – ΠΟΡΤΑ’’



Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, θα συγκεντρωθούμε μπροστά από την Γερμανική Πρεσβεία, στην Λουκιανού στο Κολωνάκι.

Δεν χρωστάμε στους Γερμανούς. Μας χρωστάνε. Τα δισεκατομμύρια του αναγκαστικού δανείου. Τις πολεμικές αποζημειώσεις. Δεν ξεχνάμε το.....

Δίστομο, τα Καλάβρυτα, την Καισαριανή. `

Ο προσβλητικός τρόπος που μιλάνε για μας οι Γερμανοί δεν μας ταπεινώνει, μας θυμώνει. Μας λήστεψαν στην κατοχή, δεν θα αφήσουμε να μας ληστέψουν για δεύτερη φορά. Όλη η δημοκρατική Ευρώπη θα ξεσηκωθεί εναντίον της Γερμανίας του τέταρτου Ράιχ. Η Γερμανία της Μέρκελ θα τιμωρηθεί. Όπως η Γερμανία του Χίτλερ; Ναι. Η Δημοκρατία θα νικήσει ξανά.

« Είναι προτιμότερο μια χώρα να αντισταθεί και να χάσει τον πόλεμο υπερασπιζόμενη την τιμή της, γιατί, όσο τρομερές κι αν είναι οι συνέπειες της ήττας, μετά την καταστροφή θα έρθει η αναγέννηση. Αλίμονο όμως στο λαό που υποκύπτει με την θέλησή του. Που δέχεται αδιαμαρτύρητα την ταπείνωση της κατοχής, την ντροπή της σκλαβιάς, την ταπείνωση της εθελούσιας υποταγής. Ένας τέτοιος λαός είναι χαμένος».
Carl von Clausewitz


Κατηγορούν το Πόρτα – πόρτα ότι πηγαίνουμε στα σπίτια των πολιτικών, στις Πρεσβείες της Τρόικας, ότι δεν σεβόμαστε την ιδιωτική τους ζωή.
Στην δημοκρατική Αθήνα, που τόσο υπερηφανευόμαστε για την κληρονομιά της, ο πολίτης που ακολουθούσε τον Περικλή μέχρι μέσα στο σπίτι του βρίζοντάς τον, είχε τον απόλυτο σεβασμό του στρατηγού – ηγέτη που ζήτησε από έναν υπηρέτη του, να φέρει φως, γιατί ο ξένος δεν ήξερε τα κατατόπια της εσωτερικής αυλής και θα μπορούσε να χτυπήσει.

Η εκδήλωση θα αρχίσει με εκτέλεση Ελλήνων από Γερμανούς στρατιώτες. Θα ακουστεί λόγος του Χίτλερ, αντιστασιακά τραγούδια και θα τελειώσουμε με ένα βαλς του Χίτλερ με την Μέρκελ.


ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 2107250898-2107250907 ΚΙΝΗΤΟ 6985707087
Email: dkollato@otenet.gr
 
από το ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου