Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2011

Τα Σύμπαντα....

Von Braun

1

Η Ψεύτικη Εξωγήινη Απειλή και ο Von Braun. Μια ακόμη μεγαλοφυΐα, ο Werner Von Braun, Ph.D ήταν ο επιστήμονας που έφτιαξε τους πυραύλους των Γερμανών στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και οδήγησε την Αμερικανική κούρσα στο διάστημα μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Αυτή είναι περίληψη συνεντεύξεως της Carol Sue Rosin (γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου, 1944, στο Wilmington, Delaware) που παραχώρησε το © 2004 στην Linda Moulton Howe για τον Werner von Braun. Ο Γερμανός επιστήμων είχε προβλέψει τους Τρομοκράτες, τους Αστεροειδείς και τους Εξωγήινους στην Αμερικάνικη “Λίστα Εχθρών” ώστε τα ΜΜΕ και το κοινό (τα πρόβατα που λέμε) να υποστηρίζουν τα σχέδια του “Στρατιωτικού – Βιομηχανικού Συμπλέγματος”.
Η Carol Rosin http://en.wikipedia.org/wiki/Carol_Rosin ίδρυσε και ειναι πρόεδρος του Institute for Cooperation in Space and Space Preservation Trust Foundation, Ventura, California. http://www.peaceinspace.com/
Ένα από τα πλέον διάσημα ονόματα από την αρχή των Αμερικανικών προγραμμάτων ρουκετών και πυραύλων μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο είναι ο Werner Von Braun. Με την ήτα της Γερμανίας και της Ιαπωνίας το 1945 αφότου οι ΗΠΑ έριξαν τις ατομικές βόμβες στην Hiroshima και το Nagasaki, ο Dr. Von Braun και 126 άλλοι πυραυλικοί επιστήμονες, μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ με το κυβερνητικό σχέδιο «Paperclip.» Είχαν βάση το Fort Bliss, Texas, και η δουλειά τους ήταν εστιασμένη στο White Sands Missile Range βόρεια του Ft. Bliss στο Νότιο Νέο Μεξικό.
5
Ο Dr. von Braun έγινε διάσημος από την εμπειρογνωμοσύνη του και το όραμα του να επεκτείνει την γνώση του ανθρώπου μέσω της εξερευνήσεως του διαστήματος. Η πρωτότυπη εργασία του οδήγησε στην ανάπτυξη των δορυφόρων Explorer, τους πυραύλους Jupiter και Jupiter-C, τους Pershing, και Redstone, τους Saturn, και το Skylab, τον πρώτο διαστημικό σταθμό. Επιπλέον η αποφασιστικότητα του οδήγησε στην πρώτη προσσελήνωση το 1969, χάρις στον John F. Kennedy.
Το 1970 η NASA ζήτησε από τον Dr. von Braun να μετακινηθεί στην Washington, D.C., για να βοηθήσει στον στρατηγικό σχεδιασμό της. Αλλά σε σε λιγότερο από δύο χρόνια παραιτήθηκε, και πήγε να εργαστεί στις βιομηχανίες Fairchild στην Germantown, Maryland.
Εκεί συνάντησε μια δασκάλα την Carol Rosin. Ήταν διάσημη από το σχέδιο «Students Studying on Spaceship Earth» που χρησιμοποιούσε στις τάξεις της. Ο Dr. von Braun Της ζήτησε να δουλέψει μαζί του στις βιομηχανίες Fairchild, ώστε να τον βοηθήσει να δημιουργήσει μια απαγόρευση των εξοπλισμών στο διάστημα.
Καθώς ο πρόεδρος Eisenhower είχε προειδοποιήσει για το “Στρατιωτικό – Βιομηχανικό Σύμπλεγμα” και το μέλλον της Αμερικής, ο Dr. Werner προειδοποιούσε ότι το διάστημα έπρεπε να μείνει ελεύθερο από την ίδια στρατιωτικό – βιομηχανική δύναμη. Η Carol άφησε την διδασκαλία και πήγε να δουλέψει για τον Dr. von Braun το 1974. Ήταν ο μέντορας της μέχρις ότου πέθανε στις 16 Ιουνίου 1977 στην Alexandria, Virginia.
Κατόπιν η Carol Rosin έκανε αγώνα 43 χρόνια προσπαθώντας να φέρει εις πέρας την επιθυμία του Dr. von Braun για την απαγόρευση των όπλων στο διάστημα.
Η συνέντευξη (υπέρ – περίληψη)
Carol Rosin, President, Institute for Cooperation in Space and Space Preservation Trust Foundation, Ventura, California:
“Το μήνυμα που αυτός (Werner von Braun) μου έδινε συνεχώς ήταν ότι πρέπει να αποτρέψουμε να στρατιωτικοποιηθεί το διάστημα γιατί τότε η αλήθεια ποτέ δεν μαθευόταν επίσημα για το ποιοι είμασταν, και ποιοι είμαστε, σαν ανθρώπινο είδος στα “Σύμπαντα.”
4
Μέρος Β
ΕΡΩΤ. ΕΙΠΑΤΕ “ΣΥΜΠΑΝΤΑ” ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ?
“Σύμπαντα” είναι ο τρόπος που το ανέφερε σε μένα. Δεν είχα ξανακούσει τον όρο. Πάντα χρησιμοποιούσε τον όρο “σύμπαντα”.
ΕΡΩΤ. ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΝΩΣΗ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ?
Ακριβώς.
ΕΡΩΤ. ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ?
Ο Dr. von Braun είχε πάντοτε δάκρυα στα μάτια του – και επαναλάμβανε συνεχώς όταν μιλούσαμε για εμάς στον γαλαξία – έλεγε,
“με 100 δισεκατομμύρια άστρα στον γαλαξία μας μόνο. Τι θα μας έκανε να σκεφθούμε ότι είμαστε ότι είμαστε η μοναδική μορφή ζωής ?”
Συνεχώς το επαναλάμβανε.
Το άλλο που έλεγε ότι ήξερε, ήταν πρέπει να υπάρχει ειρήνη στο διάστημα για να βρούμε την αλήθεια. Η μόνη φορά που αναφερόταν σε εξωγήινους, και το έκανε επανειλημμένα, ήταν όταν μιλούσε για την φόρμουλα του πολέμου. Αυτό περιελάμβανε το γεγονός ότι όταν μπήκα στην βιομηχανία, υποτίθεται ότι ήμασταν σε ψυχρό πόλεμο με την Ρωσία.
Έλεγε, Ας αρχίσουμε από εδώ που είμαστε. Υπάρχουν συνεχείς πόλεμοι και φρέσκοι εχθροί που αναγνωρίζονται για να συνεχίζουν αενάως οι πόλεμοι. Πάντοτε ο απόλυτος στόχος είναι να καταλάβουν το εξωτερικό διάστημα και να κυριαρχήσουν στα μυαλά των ανθρώπων της Γης έτσι ώστε να μην τους δοθεί η αλήθεια, οι πραγματικές πληροφορίες για το τι πραγματικά είμαστε στα σύμπαντα.
6
ΕΡΩΤ. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ?
Καλά, αυτό δεν το διευκρίνισε. Πιστεύω ότι αυτό που συνέβαινε ήταν ότι απειλούνταν. Ο Αμερικανικός “Κατάλογος Εχθρών” για να διατηρείτε αενάως η Κατάσταση Πολέμου και οι προϋπολογισμοί του Πενταγώνου. Με χρονική σειρά.
1.Σοβιετική Ρωσία
2.Τρομοκράτες
3.Αστεροειδείς
4.Εξωγήινοι

ΕΡΩΤ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟ “ΕΧΘΡΩΝ” ΠΟΥ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ?
Σωστά. Το επαναλάμβανε συνεχώς. Έλεγε ότι ξεκινούσε από τότε που μπήκα στην βιομηχανία με την υποτιθέμενη Ρωσική απειλή, ότι ποτέ δεν υπήρχε και τους Ρώσους τους κάνανε να φαίνονται σαν εχθροί. Κατόπιν θα έρχονταν οι τρομοκράτες. Οι απειλές από τις χώρες του Τρίτου κόσμου. Ότι θα υπήρχε απειλή από αστεροειδή που θα “χτυπήσει” την Γη. Θα έλεγαν ακόμη και σε εμάς να προσπαθήσουμε να πείσουμε το κοινό στο να πιστέψει, ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι να βάλουμε όπλα στο διάστημα.
Αλλά το αυτό στο οποίο επέμενε και δάκρυζε κάθε φορά που μου το έλεγε επαναλαμβανόμενα ήταν ότι η το τελευταίο χαρτί το οποίο κρατάνε είναι η “εξωγήινη εισβολή”.
Και ότι κανένας από τους εξωγήινος δεν είναι εχθρικός. Όταν έλεγε αυτά τα λόγια, τα τόνιζε. “Κανένας τους δεν είναι εχθρικός, είναι ένα ψέμα” Οπότε όλοι οι εχθροί που μας έχουν παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια είναι ένα ψέμα, γιατί πάντοτε έχουν τον σκοπό να καταλάβουν το εξωτερικό διάστημα για να μας κρατήσουν μακριά από την αλήθεια.
new-54
Παρακάτω λέει ότι ποτέ δεν υπονόησε ότι οι Ρώσοι ήταν μέσα στο κόλπο. Και της ανέθεσε την αποστολή να εμποδίσει την στρατικοποίηση του διαστήματος. Επίσης ανέφερε ότι αυτός και οι άλλοι επιστήμονες που είχαν πάει στην Αμερική με το Project Paper Clip δεν ήταν Ναζί και όλα αυτά ήταν φοβερά ψέματα. Επίσης οι ειρηνιστές ανέφεραν ότι ο von Braun και οι άλλοι επιστήμονες ξεκίνησαν το πρόγραμμα Star Wars κάτω από τον Reagan. Αυτό είναι ψέματα. Ήμασταν όλοι απλοί επιστήμονες που πάντοτε ρουφιόμασταν από το σύστημα, που είναι αγκυρωμένο στην γη.
Για το ποιοι είναι αυτοί που θέλουν την αγκύρωση στην γη συν τα χρήματα από τον πόλεμο και την δύναμη, απαντούσε ότι δεν είναι μόνο ένα συγκεκριμένο γκρουπ.
Τους περιέγραφε σαν αξεδιάλυτα συνδεόμενες ομάδες στρατιωτικό- βιομηχανικό-πανεπιστήμιο -ΝASA και άλλες διαστημικές υπηρεσίες και κυβερνητικές υπηρεσίες πληροφοριών που ήταν όλα συνυφασμένα. Αλλά υπήρχε κάποιο γκρουπ που τα ήξερε όλα ! Αλλά συμπεριφερόταν σαν να μην το γνώριζε.
Στο ερώτημα της Carol του τι κάνει η Κίνα, απάντησε ότι είναι επίσημος σύμβουλός της, και ότι γνωρίζουν το μυστικό. Όμως είναι το “Μεσαίο Βασίλειο” και περιμένουν άλλες χώρες όπως η Αμερική για να το πουν επίσημα. Και ότι είναι αναζητητές της αλήθειας και εργάζονται για αυτόν τον σκοπό.
Σε συνάντηση της Carol με Κινέζους επιστήμονες σε ένα πανεπιστήμιο της είπαν ότι αυτό περιμένουν. Η Carol τους ρώτησε; “Εάν ξέρετε την αλήθεια γιατί δεν την δημοσιεύετε?” Της απάντησαν ότι δεν θέλουν να γίνουν επιθετικοί για κανένα λόγο. Αν και η Αμερική τους θεωρεί δυνητικό εχθρό. Αλλά δεν είναι ούτε αυτοί ούτε οι Ρώσοι.
Ο von Braun τα είδε όλα αυτά από το 1970. Πάντως είπε ότι οι εξωγήινοι δεν θα μας αφήσουν να μεταφέρουμε τα πυρηνικά μας και τις τοξίνες στο διάστημα. Ότι θα μας αφήσουν μόνους μας να καταστραφούμε κατά πάσα πιθανότητα.
Και ακούστε το εκπληκτικό, ο πρώτος πόλεμος του Κόλπου είχε προγραμματισθεί από το 1977.
new-82
Όπως βλέπετε επικρατεί μια παράνοια. Οι άνθρωποι όμως εξακολουθούν να ψηφίζουν κόμματα, να ασχολούνται με την πολιτική, να έχουν οικονομικά προβλήματα σε μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού από το μνημόνιο και το ΔΝΤ, να βλέπουν τα πρωινάδικα και τα μεσημεριανάδικα στο χαζοκούτι, να μην κοιτούν ποτέ τον ουρανό για να δουν τον ψεκασμό του (ακόμη και οι κότες κοιτούν τον ουρανό όταν πίνουν νερό), να βλέπουν ποδόσφαιρο, να πάνε στις συναυλίες και άλλα πολλά που τους κρατούν υπνωτισμένους.
Κατόπιν αυτών πως φαντάζεστε ότι σας βλέπουν αυτοί οι συνωμότες ??? εεε πως ???
Σαν πρόβατα αποκλείεται, ούτε για κοτόπουλα, βρείτε εσείς, εγώ παραιτούμε !
Θα θέλατε να μάθετε τον ρόλο της Ελλάδος στην περίπτωση εφαρμογής του τελευταίου τους χαρτιού της εξωγήινης απειλής ? Μόνο αυτό σας λέω, και ίσως με θυμηθείτε όταν έρθει η ώρα, μην παρασυρθεί τε από ότι σας χαϊδέψει τα αυτιά, το μυαλό και ιδιαίτερα την ‘’Αρχαίο Ελληνική’’ σας υπερηφάνεια !!!
Όποιος έχει νου ας καταλάβει και τον χρησιμοποιεί θα καταλάβει.

Από το "Μια Στάλα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου