Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

10000 π.Χ.ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ Dropa






Στα σύνορα της Κίνας και του Θιβέτ στα απομακρυσμένα βουνά Bayan-Καρα-Ούλα μια πραγματικά εντυπωσιακή ανακάλυψη είχε γίνει το 1930 κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης αλληλένδετων σηράγγων. Μια ομάδα από Κινέζους αρχαιολόγους,με καθηγητή τον Chu Pu Tei είχε την εξερεύνηση των σπηλαίων όταν ήρθαν σε μια σειρά από πολύ ασυνήθιστα αλλά όμορφα τοποθετημένα σε χώρους ταφής που περιείχαν σκελετούς  πλασμάτων με ψηλόλιγνους φορείς και δυσανάλογα τεράστια κρανία.Αρχικά η σκέψη ήταν να έχουν βρει τα ερείπια των θιβετιανών Ape. Όμως, η εξήγηση αυτή γρήγορα αποκλείστηκε από το γεγονός ότι η Ape δεν παρέχουν ταφή στους νεκρούς τους. Μετά από περαιτέρω πιο σύγχρονες τεχνικές των δοκιμών, οδήγησε ειδικούς να πιστεύουν ότι αυτά τα σκελετικά υπολείμματα ανήκουν σε μια αρχαία άγνωστη φυλή από ανθρωποειδή.


Επίσης  βρήκαν έργα ζωγραφικής στο σπήλαιο που απεικονίζουν όντα φορώντας κράνη μαζί με τον Ήλιο, Σελήνη, τη Γη και όλα τα αστέρια και συνδέονται με μικρές κουκκίδες. Γρήγορα έγινε φανερό ότι οι ζωγραφιές ήταν κάποιο είδος του χάρτη, χωρίς αμφιβολία από νοήμονα όντα.

Ο άνθρακας που χρονολογεί έδειξε ότι τα ευρήματα ήταν περίπου 12.000 ετών και το γεγονός ότι η κρανιακή κοιλότητα αυτών των όντων ήταν τόσο μεγάλη,μας δείχνουν ότι αυτά τα όντα ήταν εξαιρετικά ευφυής και είχαν πολύ μεγάλα μυαλά.

stonedisc1.jpgΑλλά το μυστήριο αρχίζει εδώ ακριβώς. Εκτός από το γεγονός ότι βρέθηκε μόλις ένα νέο είδος ανθρωποειδούς άγνωστο στον κόσμο, ενώ εξέταζαν τις γύρω σπηλιές Yei οι άνδρες του ανακάλυψαν τι ακριβώς θα μπορούσε να είναι το πιο απίστευτο, αυτά τα αντικείμενα στην ιστορία του ανθρώπου. 716 δίσκοι από πέτρα που κυμαίνονται οπουδήποτε από 9 ίντσες έως 3 πόδια και σε διάμετρο 3 / 4 έως 3 ίντσες παχύ με εγχάρακτη σπείρα που πηγαίνει από το εξωτερικό άκρο της τρύπας στο κέντρο του δίσκου. Μετά από προσεκτική εξέταση των δίσκων διαπιστώθηκε ότι οι χαραγμένες σπείρες πράγματι είχαν κάτι σαν κώδικα, ένα είδος γλώσσας άγνωστη σε κάθε έναν στον πλανήτη. Ήταν φανερό ότι οι γραμμές ήταν ένα είδος ευφυούς γραφής.

Περιμένετε ένα λεπτό. Παράξενη, νέο είδος ανθρωποειδούς, πολύ έξυπνη, γραπτή άγνωστη γλώσσα που χρονολογείται από το 10.000 π.Χ.. Η παλαιότερη γραπτή γλώσσα που καταχωρείται στα βιβλία της ιστορίας χρονολογείται από το 3500 π.Χ. στην Σουμερία ,...... που είναι 6.500 χρόνια αργότερα! Η πρώτη κινεζική επιγραφή σε ημερομηνία περίπου 1200 π.Χ..

Εμπειρογνώμονες και είκοσι χρόνια προσπάθειας να μεταφράσουν τους δίσκους, αλλά όλα είχαν αποτύχει. Δεν ήταν παρά ένας καθηγητής από το όνομα του Δρ Tsum Um Nui το 1962 ο οποίος κατάφερε να σπάσει τον κωδικό και άρχισε να αποκρυπτογραφήσει  και σύντομα έγινε αντιληπτό οι πλήρεις συνέπειες αυτών των γραφών. Το γεγονός ότι οι επιπτώσεις αυτές ήταν τόσο παράλογες από ορισμένους που τα πορίσματα που ο Δρ Tsum Um Nui που ήρθε να για τις μεταφράσεις εντελώς επίσημα τις κατάργησαν. 

Εδώ είναι μια από τις μεταφράσεις που γίνονται από τον Nui:


"Η Dropas κατέβηκε από τα σύννεφα στα αεροσκάφη τους. Οι άνδρες, γυναίκες και τα παιδιά των γειτονικών λαών (Χαμ) κρύφτηκαν για δέκα φορές στις σπηλιές πριν από την ανατολή. Όταν επιτέλους κατάλαβαν τη νοηματική γλώσσα των Dropas, συνειδητοποίησαν ότι οι νεοεισερχόμενοι είχαν ειρηνικές προθέσεις ...".

Αυτή είναι μια ιστορία που περιέχει ευφυούς ζωής ενός «διαστημικού» από άλλο πλανήτη που συγκρούστηκε με την οροσειρά Μπαγιάν-Καρά-Ula, και πώς οι ειρηνικές προθέσεις των «αλλοδαπών» είχαν παρεξηγηθεί, ενώ πολλοί από αυτούς ήταν κυνηγημένοι και δολοφονήθηκαν από μέλη της φυλής Χαμ που ζούσαν στις γειτονικές σπηλιές.

Άλλες μεταφράσεις μιλάνε για το πώς η φυλή Χαμ έδειξε μεταμέλεια και για το γεγονός ότι ο αλλοδαπός που συντριβή spaceship-προσγειώθηκε σε ένα τέτοιο απομακρυσμένο ορεινό όγκο και δεν είχαν τρόπο για την επισκευή των πλοίων τους και ότι η Dropa θα κολλήσει στη γη για πάντα και ποτέ δεν θα είναι σε θέση να επιστρέψουν στο σπίτι τους στον πλανήτη. Δεδομένου της απίστευτης αυτής ανακάλυψης, αρχαιολόγοι και ανθρωπολόγοι έχουν μάθει πολύ περισσότερα στη συνέχεια, αυτό που ήταν γνωστό για τα απομονωμένα βουνά Bayan-Καρά-Ula και τους ανθρώπους που τα κατοίκησαν. Ένας παλιός θρύλος εξακολουθεί να λέγεται από τους ντόπιους μιλώντας για τις μικρές, λιπόσαρκες, κίτρινου χρώματος που αντιμετωπίζουν οι άνδρες που ήρθαν μακριά από τα άστρα,πολύ καιρό πριν.

Τώρα φυσικά αυτή η ιστορία δεν θα μπορούσε να μείνει θαμμένη για πάντα, ειδικά από τους Ρώσους. Το 1968 ένας Ρώσος επιστήμονας που ονομάζεται W. Saitsew δημοσίευσε ένα έγγραφο σχετικά με το θέμα των εξωγήινων που επισκέπτονται τη γη ,όλη την ιστορία και κάποιες από τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από τα έργα του Nui. Οι Ρώσοι έδειξαν πολύ ενδιαφέρον για τους δίσκους από πέτρα και αργότερα είχαν μερικές από τις δισκέτες που εξετάζεται σε εργαστήριο της Μόσχας, όπου δύο εξαιρετικές ανακαλύψεις έγιναν. Ένα, είναι ότι οι δίσκοι περιείχαν ίχνη μετάλλων, κυρίως κοβάλτιο. Δύο, είναι το γεγονός ότι, όταν οι δίσκοι έχουν τοποθετηθεί σε ειδικό πικάπ, σιγοτραγουδούν σε ένα πολύ ασυνήθιστο ρυθμό, σαν να είχαν ένα ηλεκτρικό φορτίο που διέρχεται από αυτά.


Μετά από αυτό, τίποτα δεν ακούστηκε για τους δίσκους εδώ και χρόνια, έως ότου ένας Αυστριακός μηχανικός από το όνομα του Ernst Wegener το 1974 εντόπισε τους δίσκους στο Xian Banpo σε Μουσείο Το μόνο που είχε ήταν μια φωτογραφική μηχανή Polaroid και πολλές από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν σήμερα είναι οι φωτογραφίες τουWegner που αυτός πήρε και έχουν ανατυπώσει.

Hartwig Hausdorf ο οποίος είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων που καλύπτουν UFO, οι κινεζικές πυραμίδες και άλλες συνωμοσίες X-αρχείου, αφού άκουσε για τις δισκέτες πήγε στο μουσείο στο Xian να εξετάσει τους δίσκους για τον εαυτό του το 1994.

Στη συνέχεια, το 1995, σε ειδική έκθεση είδηση κυκλοφόρησε από την κινεζική κυβέρνηση:

"Στην επαρχία του Σιτσουάν, που βρίσκεται στα ανατολικά σύνορα των βουνών Baian-Καρά-Ula, έχει 120 άτομα μιας προηγουμένης εθνολογικά αταξινόμητης φυλής έχουν ανακαλυφθεί Η σημαντικότερη πτυχή αυτής της νέας φυλής είναι το μέγεθος του λαού του. Δεν είναι ψηλότερα από 3 ft 10 in., το μικρότερο των ενηλίκων μέτρησης μόνο 2 πόδια Αυτή η ανακάλυψη θα μπορούσε να είναι η πρώτη ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη του Dropa / Dzopa - ένα λαό του οποίου οι προκάτοχοί λέγονται ότι έχουν προέλθει από τα αστέρια. "

Αυτά τα δύο φύλα εξακολουθούν να υπάρχουν σήμερα στην απομονωμένη περιοχή μεταξύ του Θιβέτ και της Κίνας, αν και τα δύο φύλα τώρα ζουν σε αρμονία μεταξύ τους, οι ανθρωπολόγοι δεν έχουν κατορθώσει να την ταξινομήσουν σε γνωστή φυλή των ανθρώπων. Αυτές οι φυλές δεν είναι ούτε Κινεζική ούτε Θιβέτ. Αυτοί οι άνθρωποι είναι από πυγμαίων ανάστημα με ενήλικες μέτρησης μεταξύ 3'6 "και 4'7" με μέσο ύψος 4'2 ", και το μέσο σωματικό βάρος των £ 40. Το δέρμα τους είναι ένα ανοικτό κίτρινο χρώμα, το σώμα τους είναι πολύ λεπτό και το κεφάλι τους είναι δυσανάλογα μεγάλο. Άμεσα αντίστοιχο με τα σκελετικά υπολείμματα που βρέθηκαν σε σπήλαια πίσω στη δεκαετία του 1930. παραδόξως αρκετά τα Dropa και τους ανθρώπους της φυλής Χαν έχουν πολύ λίγη τρίχα στο σώμα τους, αν υπάρχουν, πολύ μεγάλα μπλε μάτια, που δεν είναι σε όλα τα κοινά σε εκείνη την περιοχή του κόσμου.

Πιστεύω ότι αυτό είναι μια πολύ προφανή περίπτωση των αλλοδαπών σε διασταύρωση με τους ανθρώπους. Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η θεωρία θα μπορούσε να είναι τόσο τραβηγμένη. Κοιτάξτε τα αποδεικτικά στοιχεία, πώς θα μπορούσε να είναι περισσότερο προφανής. Κυβέρνηση συγκάλυψη, νέα είδη των ανθρωποειδών, πρώτη γραπτή γλώσσα στον πλανήτη προγενέστερης Σουμερίων κείμενο από 6.500 χρόνια. Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι η ομοιότητα ανάμεσα στις πέτρες Dropa και το UFO της NASA που φαίνονται σε κασέτα κατά την πρόσδεση, περιστατικό 1996 '. Αυτά είναι τα γεγονότα, δείτε και αποφασίσετε για τον εαυτό σας.
To βρήκα στο    http://www.apocalypsejohn.com/

 ( Δυστηχώς δεν ξέρω που το βρήκε για να μπορέσω να κάνω μια σωστή μετάφραση. Η μετάφραση του είναι μάλλον η αυτόματη του google)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου