Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

Το μοντάζ δεν πέτυχε! Το 20ευρω του αστυνομικού φάνηκε!

periptero-eidhseisΈνα ένα επαληθεύονται τα λεγόμενα των ανδρών των ΜΑΤ,που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο με τα νερά στο περίπτερο των Εξαρχείων.Η κοπέλα που ακούγεται στα πλάνα να...
σχολιάζει και να φωνάζει τρομοκράτες τους αστυνομικούς,που όντως έκαναν επίδειξη δύναμης μέσα στα Εξάρχεια,μάλλον είναι το ίδιο άτομο που έκανε και το μοντάζ.Η κοπέλα έχει ιδιαίτερες γνώσεις στην επεξεργασία φωτογραφίας αφού αυτό έχει σπουδάσει στο εξωτερικό.Μόνο που παρά το μοντάζ που αποκρύπτει την αρχή του επεισοδίου,τις ξέφυγαν κάποια πλάνα,που δείχνουν την αλήθεια.Κατ'αρχήν ακούγεται αστυνομικός να φωνάζει στους συναδέλφους του να πετάξουν τα νερά,μετά την προσβολή που δέχτηκαν.Στη συνέχεια φαίνεται ένας αστυνομικός να πετά δυο μπουκαλάκια νερό,ίσως να υπάρχουν κι άλλοι που είχαν πάρει και ένας ακόμη που πετά ένα χαρτί από τα χέρια του,που έχει το σχήμα του εικοσάευρου,μόνο που εσκεμμένα στο μοντάζ τα συγκεκριμένα πλάνα έγιναν ασπρόμαυρα,προκειμένου να μην αναγνωρίζεται το χαρακτηριστικό μπλέ χρώμα.
Επίσης,στο συγκεκριμενό σημείο του βίντεο,υπάρχει ένα κόψιμο(cut όπως λέγεται) και ένα μεγάλωμα της εικόνας,που έγινε μάλλον εσκεμμένα και αυτό προκειμένου να αποκρυβεί όσο γίνεται η συγκεκριμένη σκηνή που ο αστυνομικός υπακούοντας τη συμβουλή του συναδέλφου του,πετά τα νερά στο έδαφος και ο άλλος πετά το εικοσάευρο προκειμένου να εμπλακεί στο επεισόδιο.
Το ότι τα πράγματα δεν είναι όπως παρουσιάζονται από εντεταλμένους δημοσιογράφους της αριστεράς,γνωστούς για τις αριστερές τους απόψεις,σε κανάλια,site και blogs φάνηκε από το πρωί,όταν σχεδόν όλοι αλλοίωναν τα λεγόμενα του περιπτερά,αφού όσα είπε ο άνθρωπος ,δεν τους βόλευαν.
Ο άνθρωπος,προφανώς γνωρίζοντας ποιος είναι ο θαμώνας της πλατείας Εξαρχείων ο οποίος ενεπλάκει στο επεισόδιο και ξέροντας την αλήθεια, προσπαθεί να δικαιολογήσει τους πάντες και να κρατήσει και ισορροπίες για να μην του καταστρέψουν το περίπτερο σε ένδειξη αντιποίνων.Αφού τον άκουσαν λοιπόν οι ..."δημοσιογράφοι" και δεν τους βόλευαν αυτά που είπε ,έβαλαν τίτλο ό,τι αυτοί φαντάστηκαν, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και ας τους διέψευδε το ίδιο το δημοσίευμα που ακολουθούσε με τις δηλώσεις του.
Πολλοί δε,από αυτούς τους..."δημοσιογράφους" εάν είχαν κάνει έστω και μια φορά ρεπορτάζ στο δρόμο - πολλώ δε μάλλον στην πλατεία Εξαρχείων - θα γνώριζαν ποιος είναι ο...Μίλτος!!!!
Λίγη ντροπή λοιπόν δεν βλάπτει κύριοι "δημοσιογράφοι".
Στο αντίποδα, βέβαια, το ξέρουν ολοι ότι οι Ματατζήδες πολλές φορές ξεπερνούν τα εσκαμμένα.Πως δέχονται να υπακούουν σε εντολές πολιτικών και να προβαίνουν πολλές φορές σε παράνομες και καταχρηστικές ενέργειες που περιορίζουν τα συνταγματικά δικαιώματα του λαού μας... Και εμείς έχουμε πέσει αρκετές φορές θύματα ξυλοδαρμού από τα ΜΑΤ κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ.Και εμείς έχουμε στηλιτεύσει πολλές φορές την άθλια συμπεριφορά τους "κατά δικαίων και αδίκων"
ΑΛΛΑ...
μην αφήνετε να παίζουν με το μυαλό σας και να σας ταϊζουν με μισή αλήθεια...Ιδιαίτερα άνθρωποι που πριν από λίγους μήνες ήταν έμμισθοι (και αυτοί και η σύζυγός τους) του υπουργείου δημόσιας τάξης ,αλλά τώρα που έχασαν την θεσούλα τους βγαίνουν και το παίζουν αριστερούληδες.


http://diadoseto.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου