Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Ἕνας Συριζαῖος κι ἕνας Πόντιος τί κάνουν; Ὄχι ἀνέκδοτον πάντως…Τελικά τι σου είναι αυτοί οι αριστερόστροφοι διαννοούμενοι !!
  
Τι άχθο κουβαλούν στους ώμους τους; Τι μοίρα τους επιφύλαξε κι αυτή η ζωή;

Να είναι αυτοί οι »αναθεωρητές» της ιστορίας!!

Αυτοί που θα βλέπουν πάντα την πιο ψύχραιμη (έτσι το λένε τώρα) ματιά της ιστορίας, πάντα των Ελλήνων και πάντα κατά των Ελλήνων, από σύμπτωση… μην φανταστεί κανείς κάτι άλλο …

Και να είνα αυτοί που θα προσπαθούν να μεταλαμπαδεύσουν αυτές τις γνώσεις σε αυτόν τον ανεπιδέκτου μαθήσεως λαό,που δεν εννοεί να καταλάβει πέντε αναθεωρημένα πράγματα κι επιμένει να κουβαλάει μνήμες μέσα του από τις μαρτυρίες των παππούδων του και να βλέπει παντού σφαγές και γενοκτονίες,ενώ πως το είπε και η Ρεπούση;; Ο Ελληνας,δεν ήταν ποτέ το θύμα!!

Τι έχουμε εδώ τώρα,ύστερα από την (αναθεωρημένη) ματιά της ιστορίας, που ήθελε την σφαγή να μεταλλάσεται σε »συνωστισμό»;;

Το Ποντιακό ζήτημα ή αλλιώς την φερόμενη ως γενοκτονία, γιατί όπως θα διαβάσετε στο άρθρο, που δημοσιεύθηκε στην Αυγή (του αναθεωρητή, να μην ξεχνιόμαστε) δεν αποδεικνύεται!

353.000 σφαγιασθέντες, δεν αποτελούν τεκμήριο εγκλήματος, για τον κ.Νάσο Θεοδωρίδη (κρίμα το όνομα) μέλος του Π.Κ του ΣΥΡΙΖΑ (που αλλού;;;;;)

Θα αφήσω να το διαβάσετε και θα συνεχίσω μετά…
(Πατήστε στην εικόνα)


Μάλιστα…Οι Πόντιοι λοιπόν έφταιγαν που τους έσφαξαν οι Τούρκοι και δεν είναι Ποντιακό ανέκδοτο δυστυχώς!

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή… Κ.Θεοδωρίδη..
Δεν ξέρω πως σας ξέφυγε εκεί στο Σύριζα και δεν αναθεωρήσατε ακόμα όλη την ιστορία των Ποντίων!

Αλλά αφού δεν το κάνατε ,να σας πω λοιπόν ότι η επικρατούσα άποψη,είναι ότι οι Πόντιοι κατοικούσαν σε αυτά τα μέρη, Νότιο Εύξεινο Πόντο (Μαύρη Θάλασσα- σημερινή Τουρκία) από το 10ο αιώνα π.Χ έως σήμερα!! 3.000 χρόνια καταγεγραμμένης ιστορίας!!

Αρα,δεν ήταν υπήκοοι ενός κράτους που ως αχάριστοι που ήταν, στράφηκαν εναντίον του, αλλά ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ στα εδάφη τους !!

Οταν ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ οι Οθωμανοί στην πατρίδα τους, ακολούθησε και ο βίαιος εξισλαμισμός των Ελλήνων. Κι όταν λέμε »βίαιος» …όχι δεν συνωστήστηκαν κάπου!

ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ, βιάστηκαν και βασανίστηκαν αγρίως με σκοπό να σταματήσουν να μιλούν την γλώσσα τους και να απαρνηθούν την θρησκεία κι ότι στοιχείο τους χαρακτήριζε ως λαό!
Οπου βλέπετε Ελληνικό επώνυμο σε »Ογλού» από πίσω υπάρχει μια ιστορία βιαίως εξισλαμισμένου Ελληνα!

Προσπάθησαν με τον καιρό μέσω γάμων πια,να εξαφανίσουν με επιμειξία το Ελληνικό στοιχείο, αλλά φεύ!!

Κι εκεί έβρισκαν διάφορες προφάσεις και συνέχιζαν να παντρεύονται μεταξύ τους και να φέρουν στον κόσμο Ελληνες!

Ετσι για κακή σας τύχη, οι φίλοι σας οι Τούρκοι δεν τα κατάφεραν κι αυτός ο ανυπότακτος λαός, εξακολούθησε να διατηρεί κρυφά την ταυτότητα του και κυρίως την γλώσσα του, που ανέρχεται στα χρόνια του Ομήρου (ή Ομάρ όπως αρέσει σε εσάς) ελπίζοντας πως κάποτε θα έρθει ο καιρός της λύτρωσης και της ελευθερίας!

Αλλά να ρωτήσω το εξής..

Οι Πόντιοι κατά την άποψη σας, πλήρωσαν με την γενοκτονία, το ότι τάχθηκαν με το μέρος των Ρώσων για να ελευθερώσουν τα υπό κατοχήν εδάφη τους…

Ο Ελληνικός λαός της Θράκης και της Ιωνίας (Μ.Ασίας) που ξεκληρίστηκε από τις ορδές του Κεμάλ, τι ακριβώς πλήρωσαν κ Θεοδωρίδη μας;;

Μαρία Τριανταφύλλου


Πηγή: Φιλονόη καί φίλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου