Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Τρομακτικό και βάρβαρο........

 Τρόμαξαν τα κοματοσυλάκια και τα άλλα ζωάκια του κήπου του Πα-Σοκ (Παπανδρεϊκού Σοκ) από τις εκδηλώσεις του κόσμου που δεν ανέχεται ούτε να τους βλέπει, ούτε να τους ακούει, ούτε να νοιώθει πως ζουν και αναπνέουν ανάμεσα του αυτοί οι 155 προδότες.
 Εκδηλώσεις αγανάκτησης που δεν έχουν φτάσει στο σημείο που ο κόσμος θα ήθελε πραγματικά, γιατί ο πολύς κόσμος  θα ήθελε πιο ...δραστικές λύσεις . Εκδηλώσεις απελπισμένου θυμού και πληγωμένου Φιλότιμου.  Εκδηλώσεις των "απλών" ανθρώπων απέναντι σε αυτούς, τους "σύνθετους" προδότες, τα συμπλεγματικά σκουλήκια, που ούτε μια ατόφια άποψη δεν μπορούν να έχουν για τα πράγματα και βγαίνουν  ξεδιάντροπα και μας μιλάνε  ακαταλαβίστικα για ανοησίες , για "απειλές" και άλλες χαζομάρες.
Είναι ανεπίτρεπτο λένε, καταλύεται η Δημοκρατία, τολμάνε και ξαναλένε. Είναι τραμπούκοι όσοι αγανακτούν και τους "περιποιούνται" καταλλήλως ανά την Ελλάδα. Ζουν  "τρομακτικές" καταστάσεις που χαρακτηρίζουν βαρβάρους, ξανατολμούν και ξαναλένε.
 Ναι ρε Αλήτες, ο κόσμος θέλει να σας σπάσει τα κόκαλα, αργά και βασανιστικά, και ο κόσμος είναι καλός μαζί σας γιατί δεν το έχει κάνει ακόμα, ενώ εσείς ευθύνεστε για τον αργό και βασανιστικό θάνατο της χώρας του με την πρώτη ευκαιρια.
Γιατί εσείς ευθύνεστε για τον φυσικό θάνατο εκατοντάδων , αν όχι χιλιάδων συμπολιτών μας, Συν Ελλήνων, από τη σάρα τη μάρα και το κακό συναπάντημα που έχετε μαζέψει στη Χώρα μας και τους έχετε ξαμολίσει ανά την επικράτεια να τρομοκρατούν.
Τρομάξατε και φοβηθήκατε για το σάπιο κορμί σας; ο Έλληνας ζει με τον τρόμο σε κάθε γειτονιά και σε κάθε πόλη της επικράτειας εξ αιτίας σας. Γεροντάκια τελειώνουν την ζωή τους  στα χέρια φονιάδων και βιαστών εξ αιτίας σας. Παιδάκια ξεκινούν την ζωή τους μέσα στον τρόμο.
 Είναι βάρβαροι γιατί βαρέθηκαν να αντιδρούν πολιτισμένα, όπως βαριέσαι να μιλάς γαλλικά στα γαϊδούρια και αποφάσισαν να μιλήσουν στη μόνη γλώσσα που καταλαβαίνετε; Και δεν είστε εσείς βάρβαροι που σε κάθε τους έκκληση για διάλογο, σε κάθε τους επίκληση τους απαντούσατε ωσάν να ήταν γαϊδούρια;  Είναι βάρβαροι όσοι υπέστησαν τον χλευασμό και την κοροϊδία από τα γεννοφάσκια τους και τους καταντήσατε να τους ειρωνεύονται οι σφαγείς των παππούδων τους ως ανάξιους και τεμπέληδες και δεν είστε εσείς ρε πασοκολαμόγια; εσείς που 30 χρόνια ξεπουλάτε και ξεφτιλίζετε μια ολόκληρη Χώρα;
Τρομάξατε μην σας τσαλακώσουν τα μούτρα και σας χαλάσει το botox; Έχετε δει τον τρόμο στα μάτια 80χρονου που δεν έχει να φάει; Τον τρόμο της πείνας που τον έχει ξαναζήσει εξ' αιτίας αυτών στους οποίους εσείς τώρα δίνετε Γη και Ύδωρ, στην κυριολεξία.
Σας πήραν τα δάκρυα για το πολίτευμα; έχετε δει 10χρονο να κλαίει γιατί  έζησε τον απόλυτο τρόμο στα χέρια κάποιου Ασιάτη ανθρωπόμορφου πιθήκου;
Ανησυχήσατε μην παραστρατίσουν οι θεσμοί; Έχετε δει την ανησυχία στα μάτια των γονιών που δεν έχουν τα βασικά να δώσουν στα παιδιά τους;
Σας έπιασε ο πόνος  και θυμηθήκατε  τα "ανθρώπινα" συναισθήματα σας;  Έχετε ιδέα σε τι συναισθηματικό Λαβύρινθο έχετε ρίξει ένα ολόκληρο Έθνος,  που ξαφνικά ανεβάζει τα ποσοστά στην αυτοκτονία  κατά 40%;
Σας τρόμαξαν οι κακοί Έλληνες πολίτες που περνούν τις μέρες στους στην ανεργία με ονειρώξεις για το πώς θα μπορούσαν να σας ξεφορτωθούν πιο εύκολα;  Φαντάζομαι δεν ξέρετε τι είναι ανεργία... άλλωστε εσείς... ήσασταν πάντα  του κόμματος....από Γκρούεζες έχει γεμίσει ο τόπος και πάλι εξ αιτίας σας
 Βάρβαροι λοιπόν οι Έλληνες πολίτες που ακούν επί 2 χρόνια ολόκληρη την υφήλιο να τους περιγελά και τους εχθρούς τους να τους ειρωνεύονται και να βγάζουν όλη τους τη χολή και δεν είστε βάρβαροι εσείς που είστε οι πηγή όλων των δεινών και η αιτία όλων των ύβρεων...
 Τρομακτικό και βάρβαρο είναι να πρέπει να λύσεις τον Γόρδιο Δεσμό με το Σπαθί.  Ο Λαός, επειδή δεν είναι Λαός Βαρβάρων όπως αυτοί που υπηρετείτε, το έχει μεν καταλάβει ότι αυτό πρέπει να κάνει, αλλά ψάχνει πολιτισμένα  έναν άλλο τρόπο να λύσει τα δεσμά του.  Εσείς αυτό το ξέρατε και φροντίσατε να μην αφήσετε περιθώρια για κάτι τέτοιο.
Σας γέλασαν όμως όσοι σας είπαν πως ξοφλήσαμε, πως δεν πιάνει το χέρι μας σπαθιά πια, γιατί γέρασε.  Σας γέλασαν όσοι σας είπαν πως αλλάξαμε...πως είμαστε κάτι άλλο κι όχι τα παιδιά των πατεράδων μας. Είμαστε οι ίδιοι, όσο είστε κι εσείς παιδιά  των δικών σας πατεράδων. Των τουρκοπροσκυνημένων και των φραγγοπροσκυνημένων λακέδων της Ιστορίας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου